Şimdi Ara

'Samsonite, Benetton' gibi ünlü ve kaliteli çanta, valiz markaları nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Samsonite, Benetton" gibi ünlü ve kaliteli çanta, valiz markaları nelerdir?

var mı bilen arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 10 Nisan 2012; 18:32:12 >

• ???
  • Ben hanpak die bir markayı arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım.
    Gercekten ilk basta tereddütlerim vardı ama cok güzel çıktı ve
    Acayip dayanıklı bes defa yurt dısına çıktım geldim hiç bisi olmadı
    Hanpak.com satılıyormuş Türkiye'nin her yerine
  • louisvuitton
  • orta okula başlarken nike çanta aldım şimdi üni 2 ye geçtim arada bir sene de boşluk var sapasağlam duruyor kullanıyorum hala

nasıl kullandığına bakıyor % 70 i
  • İt marka valiz dünyaca ünlü valiz markası dır. http://www.depodyum.com/it-london-3-lu-valiz-set dan aldım 10 yıl garantili bir valiz kullanıyorum. Tavsiye ederim alacaksan fiber valiz alabilirsin hem sağlan hemde eşyaların güvenli bir şekilde taşıyabiliyosun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benetton firması özellikle valizlerinden uzak durmanızı öneririm:

Benetton Valiz tecrübesi:
    Uzun zamandır benetton müşterisiyim, giyimden yana bir yakınmam yoktu. Ancak iki valiz aldım, kesinlkle kırılmaz diye satıldı, biri ucak kargo bölümünde sürünmesine rağmen sapasağlam, diğeri çoğunlukla kabinde kullanılmasına rağmen çatladı, geri götürdüğümüzde böyle bir şey nasıl olur , niye tutanak tutturmadınız, zaten bu tip çatlaklar garanti dışı gibi sorumluluğu tamamen müşteriye yükleyen ifadeler, garanti belgesinde de hiç bir yerde neler garanti kapsamında açıklaması yok, gövdede çatlağın garanti dışı olduğu kesinlikle yazmıyor. Sonuçta satarken kesinlikle kırılmaz, kırılınca Allah Allah, bizim problemimiz değil, 2, 5 kat daha pahalı valiz yanıltılarak satılıyor, uzak durun derim Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technosister -- 29 Mayıs 2014; 17:07:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.