Şimdi Ara

Samson C01 Mic Ses Almıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Esi Maya 44 ses kartım var ses kartını kurdum. Ses kartına kulaklık takınca falan ses geliyo yani ses kartında problem yok adobe audition 1.5 kullanıyorum açıyorum track 1 e beati atıyorum track 2 de de R tuşuna basıyorum ve alttan record tuşuna basıyorum beat geliyo kulaklığa ama mikrofonun ışığı yanmıyor ve mikrofon hiçbir sesi almıyor yardım edebilecek var mı lütfen kaç gündür uğraşıyorum deli olucam

• Mikrofonu ses kartı panelinden aktif hale getirmelisin. Eğer ses kartını doğru bir şekilde kurduysan, masaüstünde sağ alt köşede esi maya 44 ses kartı paneli işareti olması lazım. Ayarı oradan yapılıyor. İmkanım olsaydı resimlerle anlatırdım ama şu an laptoptan bağlanıyorum nete. Ama şöyle açıklayayım, ses kartı panelini açtığın zaman sol üstte monitor yazısı var onu tıklayıp aktif hale getirmelisin. Kısacası, oraları kurcalarsan problemi çözmüş olacaksın kardeşim.
  • şu esi maya 44 le ilgili bilgisi olan bi iletişime geçebilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahkaf34

Mikrofonu ses kartı panelinden aktif hale getirmelisin. Eğer ses kartını doğru bir şekilde kurduysan, masaüstünde sağ alt köşede esi maya 44 ses kartı paneli işareti olması lazım. Ayarı oradan yapılıyor. İmkanım olsaydı resimlerle anlatırdım ama şu an laptoptan bağlanıyorum nete. Ama şöyle açıklayayım, ses kartı panelini açtığın zaman sol üstte monitor yazısı var onu tıklayıp aktif hale getirmelisin. Kısacası, oraları kurcalarsan problemi çözmüş olacaksın kardeşim.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.