Bildirim
Samsung Galaxy A53 Ana Konu (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mcafee cihaz korumasını açmaya gerek var mıdır? cihaz korumasını açarsak telefona artısı eksisi ne olur?
-
A53 üst düzey telefon olarak mı geçiyor?
https://www.donanimhaber.com/galaxy-cihazlar-icin-one-ui-5-0-guncelleme-takvimi-aciklandi--155316
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
A52s a73 a53 s21 5g bu telefonlar arasında kaldım aralarında çok büyük farklar yok gibi, s21 in batarya düşük batarya ön planda benim için fazla para verip düşük batarya işime gelmiyor açıkcası
Sağlamlık stabilite hız haparlör pil benim için önemli kulladığım uygulamalar müzik nfc yotube whatsap chrome belki arada oyun
Sizce ne yapmak lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 3 Kasım 2022; 14:35:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhaba,
Telefon 5G uyumlu. Turkcell mesajı ise, sim kartınızı 5Ğ uyumlu kart ile değiştirmediyseniz eğer, kullanmakta olduğunuz sim kartınızın 4.5G uyumlu olması nedeniyle olumsuz mesaj gelmiştir.
Teşekkürler
-
TR'de yok şimdi kontrol ettim
-
Merhaba,
Bu güncelleme Android 13 güncellemesi olmalı. Büyük ihtimalle bir hafta içinde ülkemize de gelir. Hayırlı olsun.
-
Ram plus kapatma özelliği eklenmiş diye duydum
kapatma gereği duyan oluyormuş demek ki :D
-
Android 13 güncellemesi geldi bana Türkiye cihazı
Evet gelmiş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X