< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozkoprulu -- 18 Aralık 2024; 14:4:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozkoprulu -- 2 Mart 2025; 19:25:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ariturka -- 14 Mart 2025; 11:52:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uygun fiyata görünce bi de benim kriterlere nispeten yakın olunca bundan aldım. Şuanki izlenimlerim olumlu. Hem elde tutulabiliyor kavis kenar sayesinde hem aşırı büyük olmadan tatmin edici ekran boyutunda. A54 düşünüyordum ama acil ihtiyaç olunca alıp geçtim. Bi kaç sene götürse yeter. Güncelleme derdi de yok iki sene. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
One Uİ 7.0 güncellemesi Kore'de yayına alındı! Tahminim bu Per-Cuma'ya gelir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Avrupa güncellemesi geldi! TR için eli kulağında. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tahmin tuttu. TR için yayınlandı! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |