Şimdi Ara

“ŞAMPUANLAR LİGİ”nin Futbolcu Müsveddesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan gitsen, her şeyden önce yılların finansal sıkıntısını büyük ölçüde gidereceksin. Ancak takımı gerçekten sevenlerin bu hissini milyarda 1 bile hissetmeyen futbolcuların bazıları maalesef Beşiktaş forması giyiyorlar!

Sonucunu bildiğin maçı banttan izlemek gibi bir şey. 11. dakikada Oğuzhan’ın şutu kaleciden sektiğinde top Almeida yerine ruhla oynayan ideal bir Beşiktaş santrforuna gelse, ne olurdu?

İlhan Mansız’a gelse topu gelişine kalecinin tersine vurur, % 99 gol olurdu.
    Nouma ya da misal Gomis’e gelse kaleci yerde olduğu için topuna altına girerler, % 99 gol olurdu.
    Bobo olsa ayak içiyle kalecinin teri köşeye bırakır % 99 gol olurdu.
    Peki, o anda Almeida bir zahmet kütükten hallice sağ ayağıyla rezil bir vuruş yapmak yerine düzgün ayağı olan soluna çekip golü atsa ne olurdu? Bu maça kadar ligin en çok gol yiyen 3. takımı Sivas öne çıkar, halihazırda ilk 30 dakikada Atiba-Oğuzhan ikilisi tempoyu dikte ederken 2 kontratak golcüsü Olcay ve Pektemek ile Beşiktaş başka goller de bulabilirdi.

Sezonun bu kadar kritik bir maçında Almeida’nın o pozisyonu kaçırması, Dany’nin Galatasaray maçında neden olduğu penaltı kadar büyük bir hata. Ancak ülkemizdeki çarpık futbol kültüründe bir santrfor 9 kaçırıp 1 tane atınca kral ilan edilir (Mesele istatistikse Burhan Eşer’in de Almeida kadar golü var!). Kendisine sade 1 taraftarın ömür boyu ortalama 60 yıl çalışarak kazanabileceği para 1 sezonda ödenir. O da o parayı geçtiğimiz Pazartesi sabahı 5’te olduğu gibi har vurup harman savurur… Şampiyonlar Ligi, kulübe getirecekleri falan gram umurunda olmaz. Dünkü kadar kritik maçı bile “Bitse de sabaha kadar saçmalamaya gitsek” rezil ruh haliyle oynuyormuş gibi yapar… “Bunca taraftar Şampiyonlar Ligi bekliyor” desen, “Şampuanlar mı? Hazırlar, önce duş alırız sonra sabaha kadar saçmalamaya devam” der… Kars-Edirne sınırını geçince 5 para etmeyen Şampuanlar Ligi futbolcusu gibidir kendisi… Bu dönemde Beşiktaş formasını taşıyabilecek her türlü teknik, ruhsal, mesleğe saygı bağlamında insani özellikten yoksundur…

Ali Ece

• Ali Ece döktürmüş
  • Ali Ece futboldan anlamıyor. Ali Ece, Bilic, Önder Özen, Fikret Orman, Malzemeci Süreyya istifa
  • Ali Ece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlhan, Nouma ve Bobo'yu geçtim Ömer Şişmanoğlu olsa ne yapardı?

Seneye inşallah gerçek anlamda bir santr**** olacak. İnşallah...
  • Ben kaç sezondur diyorum aynı şeyi. Ben deyince futboldan anlamayan bir adam oluyorum.
  • Bu takım yıllardır forvetsiz oynuyor. A.Dursun,PAscal,Mansızdan beri. Bobo ve Carew sayılabilir ancak tam aranan kan olamadılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bobo olsa yeterdi.
  • Ali Ece 7/24 program yapsa izlerim uyumam gerekirse o derece seviyorum adamı. Önder Özen-Bilic hocam bu yazıyı okuyorsanız() ne olur futbolculara ağır antremanlar uygulayın disiplini sağlayın .
  • Biz diyince hemen futbol cahili ilan ediliyoruz sene basinda bas bas bagirdik Almeidayla olmaz kaliteli bir santrafor alalim diye ama Almeida 12 gol atinca gol makinesi oldu cogu arkadasa gore. Hatta sozlesme bile uzatmayi dusunuyorlardi. Yonetim takimi kuculte kuculte bizimde hayallerimizi kuculttu. Bir futbolcu soyluyoruz oo imkansiz, sacma sapan konusma anca kramponlarini aliriz falan filan. Bizim ulkemizde scoutculuk, Dortmund modeli falan olmaz arkadaslar bosuna yorulmayin. Kaliteli adam alacaksin. Gs son 2 senedir kac tane genc oyuncu oynatti veya bu seneki Fb. Bizim cok begendigimiz Salih'i bile oynatmadilar neden cunku oyle tecrubesiz, takim oyunu bilmeyen adamlarla basari gelmez.

• Devre arasinda almeida super degil miydi arkadaslar?

Sezon basi bilic=mourinho, sezon sonu bilic cop
    Sezon ortasi almeida super, sezon sonu almeida cop
    Sezon basi olcay=messi, sezon sonu "bu olcay neden oynuyor"

Sonra skor taraftari biz oluyoruz. Ok

• quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Devre arasinda almeida super degil miydi arkadaslar?

Türkiye'deki taraftar profilini güzel özetlemişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Armayi goren -ye abanmis ama saol

• sene başında almeida gidiyordu Biliç efendi göndermedi.Yeni gelen teknik direktörlerin dandik futbolculara güven bağlamasından nefret ediyorum.
    not:almeida gol attığında bile küfrederim,çünkü kazma bir adam kendi becerisiyle gol atamaz penaltıyı bile abanarak kullanır.
  • Bu gomis'i bir ben mi beğenmiyorum?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Armayi goren -ye abanmis ama saol

Doğru düşüncenin arması, düşüncesi olmaz benim için.
    Ülke taraftarının %99.99'u skor taraftarı.

• Almeida'ya oldu bitti saydırdım zaten. Baktım gol atıyor, mileltte gaza gelmiş. Kendin kendime dedim, herhalde ben yanılmışım, bu kadar insan böyle dediğine göre. Meğer yanıldığımı sanarak asıl yanılgıya düşmüşüz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

Bu gomis'i bir ben mi beğenmiyorum?

Beğenmek değil de sisteme uygunluğu asıl konu esasında.Bizim oyun planımızda Oğuzhan, Gökhan, Olcay, Atiba ve hatta Veli topu kale önüne kadar getiriyor, pozisyonu hazırlıyor ancak bitirici vuruşu yapacak oyuncu yok.İlk yarı Almeida formda oynadı çok iyi gitti ancak devamlılık hiç yok.Bize o pozisyonları bitirecek ve gerektiğinde ekstra pası yapabilecek düzgün ayaklı ve tecrübeli bir santrafor gerekiyor.Gomis de uygun bu şartlara.
  • quote:

bende beğenmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Beğenmek değil de sisteme uygunluğu asıl konu esasında.Bizim oyun planımızda Oğuzhan, Gökhan, Olcay, Atiba ve hatta Veli topu kale önüne kadar getiriyor, pozisyonu hazırlıyor ancak bitirici vuruşu yapacak oyuncu yok.İlk yarı Almeida formda oynadı çok iyi gitti ancak devamlılık hiç yok.Bize o pozisyonları bitirecek ve gerektiğinde ekstra pası yapabilecek düzgün ayaklı ve tecrübeli bir santrafor gerekiyor.Gomis de uygun bu şartlara.

işte tam da o söylediğin şartları taşımadığını düşünüyorum gomis'in.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.