Şimdi Ara

ŞAMPUAN ALMAYA GİDECEM GEL (bilgilendirme içerir ve görüş beklenir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet beyler edindiğim son bilgiler ışıgında şampuanmı sabunmu ikilemine girenlere diyorum beyler şampuan.arastırın sabunun bilmem ph felan filan işte yazın int e şampuanmı sabunmu diye zaten sabah gastesi felan bir kaç sitede neden şampuan kullanılması gerektiği anlatılıyo bunu geçelim.
    2. olarak beyler bu şampuanlardaki yok bilmem dökülmeyi önler yok bilmem oyle yapar böyle yapar hepsi boş misal olarak aynen sabah gaztesindemi ne böyle yazıyodu diyoduki saç dökülmesine karsı sarımsaklı şampuan kullanacagına sarımsagı direkmen yersen daha iyi çünkü saç kan ile besleniyo kan dada bizim yedigimiz şeyler oluyo bide şampuan felan saç dökmüyor böyle bi saçmalık yok şampuanın amacı temizlemek hacı ondan sonra işte böyle artık benim gibi olanlar afedersiniz m*l gibi kafaya takıp böyle ugraslara girmesin şimdi ben şöyle en sade bi şampuan alıcam aklımda clear var ama bilmiyorum sizin tavsiyeniz neler ?







  • ben de clear mentol kullanıyorum. revigen i denemek istiyorum bir de
  • Çok saçma bir konu açmışsın misal badem yemekle badem yağını saça uygulamak aynı şey mi? O zaman o kadar saçına bakım yapan insanlar dengesiz mi oluyor ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.