Bursaspor'un tecrübeli yıldızı Ali Tandoğan şampiyonluk primini galerici arkadaşından aldı. Tolga ve Burak Aydoğan kardeşler, Ali Tandoğan'a verdikleri sözü tuttu, ve şampiyon futbolcuya 300 bin Euro'luk 'sıfır' Porsche 911 Turbo hediye etti.
Ali Tandoğan sezon ortasında arkadaşları ile konuşurken, şampiyonluk üzerine iddiaya girdiklerini ve Bursaspor'un şampiyon olması üzerine galerici arkadaşlarının söz verdikleri Porsche marka otomobili kendisine eski otomobili karşılığında hediye ettiklerini söyledi.
Böyle arkadaşlara can kurban
Eski araba neymiş acaba ?
yakışır
Hımm sonuçta karşılıksızmış. Eski araba kesin aldığı araba gibidir. Yada 2-3 yaşında bir supersport gibime geliyor. Bende bedava verdiler sandım :)
quote:
Orijinalden alıntı: Archelot
Q7miş, Kazalı sağbekten Satılık Uludağda kaza yapmıştı haberi buldum O zamanlar Bjkdaydı
quote:
Orijinalden alıntı: Timsah-16
quote:
Orijinalden alıntı: Archelot
Q7miş, Kazalı sağbekten Satılık Uludağda kaza yapmıştı haberi buldum O zamanlar Bjkdaydı
Q7nin 2.El değeri 80-100bin Euro yaklaşık 200bin euro kar'ı var
quote:
Orijinalden alıntı: Timsah-16
Q7nin 2.El değeri 80-100bin Euro yaklaşık 200bin euro kar'ı var
oha , burda 120.000 e sifirini alican nerdeyse ...
Messi bile Q7'ye biniyor,messi gören türkler videosundan biliyorum
Bi Şampiyon oldu ya,kendini messi'den üstün görüyor olmalı,çok çabuk havalandı bunlar
quote:
Orijinalden alıntı: KARAKAY
Bi Şampiyon oldu ya,kendini messi'den üstün görüyor olmalı,çok çabuk havalandı bunlar
Adam çok para kazandı futboldan bir zahmet Porsche'ye binsin. Sercan 2günlük topçu Corvette almıştı
Messi cimrinin teki
Bluedevil86, Burası Türkiye
biz bu adamı niye göndermiştik ya döktürdü bu sezon
quote:
Orijinalden alıntı: aliss
biz bu adamı niye göndermiştik ya döktürdü bu sezon
Beğenmediniz 12Asist Yaptı bu sezon, 2de golü var
quote:
Orijinalden alıntı: KARAKAY
Kardeşim bizim Türklerin hepsinde var. Messi gören masum türkler videosunda arabaya dandik diyordu Türkler
Türklerin modeli hakikaten böyle. Ben Madrid`te bi hastanedeyim. O zamanlar işte Beckham, Figo vs. hastane ziyaretine geliyor R.Carlos filanda var neyse. Orda Türkler var birkaç tane.
- Abi Beckham o kaa yakışıklı deelmiş ( konuşmalar böyleydi valla :D ). - La Fio`yu gece göösem kookam la ben,nası saç la öyle. - La fooma imzalıyollar alakmı birer dene la satarız dönünce ?
Benim kafa reset atıyo tabi bi tarafa bakıyorum Los Galacticos ( harbiden öyleydi ) öbür tarafa bakıyorum Mersin İdman Yurdu görmüş de beğenmemiş Türk modeli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme