Şimdi Ara

şampiyonlar neye göre ucuzluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elise için gün sayıyorum neye göre gelicek ?

• Bence kura çekiyolar.
  • 1- elise için sayma

2- rastgele geliyor, sabah 3-4 e doğru belli olur. yarın değişir.
  • Hâla graves bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayne ve ezreal için bekliyordum 3-4 gün giremedim nete o arada ikisi birden indirime girmiş :-(

• quote:

Orijinalden alıntı: RagnarFist

Hâla graves bekliyorum

Bekleme hocam 1 ay önce girdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olsun hacı s2de her hafta freeydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım rastgele seçiliyor fakat seçilenler bidaha seçilmiyor. Mesela free şampiyonlarda her hafta Ashe,Mundo,Cho'Gath var tuhaf bir sistem.
    Edit: Türkçe katliamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDarkus -- 26 Kasım 2012; 21:46:37 >
  • 500 rp var indirime gelse direk çekicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolumeOn

500 rp var indirime gelse direk çekicem

1ay sonra girer.
  • Enflasyon.
  • Beyler, rp ile karakter almayın ya ciddi diyorum, daha oyunu bilmezken çok heveslenip almıştım rp ile karakter kafamı taşlara vuruyorum :D IPbir şekilde birikiyor hergün girip 2 oyun atsan birinde first win alsan (ki bu forumda ki herkesin günde "1den fazla" oyun attığından da emin gibiyim) birikir o champin parası, ama o rp ile gider skin falan alırsın... Yada IP boostta olur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: welcom2

Beyler, rp ile karakter almayın ya ciddi diyorum, daha oyunu bilmezken çok heveslenip almıştım rp ile karakter kafamı taşlara vuruyorum :D IPbir şekilde birikiyor hergün girip 2 oyun atsan birinde first win alsan (ki bu forumda ki herkesin günde "1den fazla" oyun attığından da emin gibiyim) birikir o champin parası, ama o rp ile gider skin falan alırsın... Yada IP boostta olur :D

3-5 TL verip RP ile indirimdeyken almak, 1 haftalık IP ile almaktan çok daha mantıklı.
    1 Haftalık IP yerine 3-5 TL nedir ki. Sonuçta vakit, parandan daha mı değerli.
  • quote:

Beyler, rp ile karakter almayın ya ciddi diyorum, daha oyunu bilmezken çok heveslenip almıştım rp ile karakter kafamı taşlara vuruyorum :D IPbir şekilde birikiyor hergün girip 2 oyun atsan birinde first win alsan (ki bu forumda ki herkesin günde "1den fazla" oyun attığından da emin gibiyim) birikir o champin parası, ama o rp ile gider skin falan alırsın... Yada IP boostta olur :D

sahsen issiz olmadigimdan indirimle champ alirim.Gunde iki-uc oyunla rune mu alalim champ mi.

Elise gelmez daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenVarg

quote:

3-5 TL verip RP ile indirimdeyken almak, 1 haftalık IP ile almaktan çok daha mantıklı.

Vakit değerli de sen o karakteri almadan da oynayabiliyorsun ki? Ben sadece o 3-5 tlyi skine vermek daha mantıklı diyorum sonuçta o IP eninde sonunda birikecek, ama skinler IP ile alınmıyor.

• İndirimler için ticket atılıyormuş tr forumunda yazıyor.Yani kullanıcılarında isteklerine bakılıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EvrenVarg

quote:

Vakit değerli de sen o karakteri almadan da oynayabiliyorsun ki? Ben sadece o 3-5 tlyi skine vermek daha mantıklı diyorum sonuçta o IP eninde sonunda birikecek, ama skinler IP ile alınmıyor.

Anladım ben seni, senin fikrindir, öyle yapmak istersin, sana göre doğrudur. Bunda sıkıntı yok zaten.
    Ayrıca koleksiyon meraklısıyım, oynamadığım herolarıda almaya çalışıyorum.

• Benim görüşürümse çok farklı hesabımda genelde 2000 e yakın rp olur hangisi indirimdeyse hoşuma gideni alırım.Kesinlikle skin almam benim için skin çok gereksizdir sonuçta skin bana bir şey katmıyor sadece görünüş benim için farklı karekterler farklı zevkler umarım anlatabilmişimdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.