Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Takip Konusu (336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.285
Cevap
13
Favori
141.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Malum kişi kalan maçları gene lays yiyerek izlemeye devam edecek. Mbappe abartılıyor ama partiden partiye koşan sahada yürümekten başka bir şey yapmayan Neymar'dan çok daha iyi olduğu kesin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt
    Mbappe abartılıyor mu? Herifteki bitiricilik ve hız kimde var şuan dünya futbolunda.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • real psg özetini izledim de şimdi, psg bildiğin kendi elleriyle turu vermiş. Ne kadar büyük hatalar yapmışlar öyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitiriciliği çok çok iyi değil bazı pozisyonlarda eli ayağına dolanıyor. Fransa Almanya ve Hollanda gibi bazı arazilerden bile geniş alan bulunan liglerde iyi performans göstermek ve skor yapmak kolay olabiliyor. Sancho'nun Dortmund ve United performansı buna çok net örnek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neymar, Mbappeden iyi adam. Fakat sakatliktan çiktiği için henüz form tutmadi. Messi transferinden sonra Neymarin sol çizgiye geçmesi ve Messinin çok temposuz olmasi Mbappenin hiziyla ve dribbling becerisiyle ön plana çikmasina neden oldu.Bizim maçlarda karşisinda Carvajalin oynamasi da çok etkili olmasina neden oldu. Di Maria ve Messi zaten deplasmanda yoklar. Psgnin başinda hoca olmamasi da 2-0dan turu vermelerine neden oldu. Geçen senelerde Psgyi ŞLde hep Neymar taşidi.Bu sene savunmayi ayakta tutan Marquinhosta çok kötü.


    Sanchonun patlayacaği zaten belliydi. Alan bulamadiğinda zorlanan bir oyuncuydu. Dortmunda karşi takimlar açik oynuyor zaten. Yine de alan bulamayip, zorlandiği sayisiz maç oldu. Leipzigteki Nkunku her takimda başarili olur. Büyük maçlarda da iş yapiyor adam. Bundan dolayi, bunun ligle alakali bir durum olduğunu düşünmüyorum. Fransa liginde Psgye karşi takimlar zaten kapaniyor. Bunu iddia eden arkadaş, Sanchodan olmaz dediğimde beni bloklamişti. EPL dişinda maç izlediğini bile zannetmiyorum.


    Bence Psgnin 2 elenme nedeni var.

    1-Marquinhos gibi formsuz oyuncular ve yapilan yanliş transferler. Messi, Psgnin Neymar ve Mbappenin yanina alacaği son adamdi, gittiler onu aldilar. Dinamik, pres yapan, topsuz oyunda da olan birini almalilardi. Örneğin, Dembele de Psgye olmaz.

    2-Hocasizlik. Herrera, Gueye gibi adamlar yerine Ebimbe ve Simons gibi gençlere bir türlü şans vermedi. Maçlarda uyuyor, hamleleri de yetersiz Pochettinonun. Psg ortasahasi çok kolay geçilirken Pochettino Messiyi çikarip, ortasahayi güçlendirmeyi düşünmedi.


    Şl favorisine gelince, favorim Liverpool. Bayernde savunma çok kötü. Rakipler ellerini kollarini sallayarak pozisyona giriyorlar. Süle, sürekli uyuyor, hamleleri yetersiz. Upamecano ilk yili olmasi sebebiyle Leipzigteki perfonmansindan uzak. Çok dağinik bir hali var. Cityde Pep faktörü var. Bir şekilde elenmeyi becerir reis.






  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayern-ManCity veya Liverpool başka aday yok.

  • Sevilla, finalin Sevilla’da oynanacağı, Sevilla Avrupa Liginden nasıl elenebilir. Aklım almıyor!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UEL'nin finali Atalanta - Leipzig olmalı. Umarım erken karşılaşmazlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chelsea v Real

    City v Atletico

    Villarreal v Bayern

    Benfica v Liverpool

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FINAL: Man City - Bayern 

  • Villarreal'e şimdiden geçmiş olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Belli olmaz, Villareal Salzburgtan iyi takim. Korona yüzünden Salzburgta eksikler olmasa Bayerni eleyedebiliirlerdi bence. Villareal iyi savunan bir takim. Bayerni elerlerse şaşirmam. Bayerne karşi takimlar ellerini kollarini sallayarak pozisyona giriyorlar. Nagelsmann savunmayi halledemezse Bayernin işi çok zor ŞLde.

  • En dandik takımlara bile her maç 3-4 net pozisyon veren Bayern, Villarreal i elese bile bu defansla Liverpool dan 3-4 tane yer. Bavyeraya köyüne geri döner. Bayern kesinlikle abartilan bir balon, bu sezon oynadığı futbolla şl alması imkansız. Bak gör.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen. Bayern Münih Salzburg karşısında da hak etmedi. Kocaman bir balon olduğu konusunda yüzde yüz aynı fikirdeyiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geng G kullanıcısına yanıt
    8-2'lik bir hak etmeyiş. 🙃🙂


    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maçı canlı izledin mi ? İki tane uydurma ve üfleme penaltı çaldı hakem, 2-0 olunca Salzburg oyundan koptu, hemen 3-0 oldu. 3-0 dan sonra maçı kapattım, midem kaldırmadı, sonrasını izlemedim, merak etmedim de.

    Bayern Münih en fazla Villarreal eler, daha da ötesine gidemez. Bayern Münih kocaman bir balon bu sene.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salzburgta Corona yüzünden eksikler çoktu. Erken golde gelince, Salzburg maçi birakti zaten. Bayern bu sene Pep dönemi gibi oynuyor. Defans yok. Nagelsmann iyi başlasa da son aylarda sivadi.Süle ve Müllere de acayip torpil yapiyor. Bayern ligde de çok dengesiz gidiyor. BMGden 5 tane yediler, Bochuma mi ne yenildiler 4 yiyerek. ŞLde grup zaten Avrupa ligi seviyesiydi.Bayern Flick zamaninin çok uzağinda.Liverpool Bayerne çok ters gelebilecek bir takim ayrica eğer Pep zamani gibi oynamaya devam ederlerse. 3lü defans, sweeper uyuyan, hamlelerde ağir kalan, oyunu iyi okuyamayan Süle, ortasahada rakibi ezme yok, yumuşacik bir ortasaha, kanatlari da bek gibi oynatiyor sirf ilerde 1 adam daha fazla olsun diye. O da Müller yani.Bu sistemle ligi alirlar da ŞLde yari finalden ötesi hayal. Kimse kendini kandirmasin.

  • geng G kullanıcısına yanıt

    Şimdi haketmedi diyemem Bayern için. Ama Salzburga 7 tane değil 17 tane de sallasa, iki maçta verdiği net pozisyonları Liverpool a da verirse mane,salah affetmez. Bayernin maçlarına baktiysan görürsün defansda ki adamların hepsi avel. Davies ve hernandez harici defans çöp bence. Ve diğer rakipleri küçük takımlara bu kadar net pozisyonlar vermiyor. Bayern işte 6-7-8 atıyor sonra bir bakıyorsun 4-5 tane yiyor oturuyor yerine. Buraya not düştüm. Liverpool içeride dışarıda Bayerni yener.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.