Bildirim
Şampiyonlar Ligi 2. Tur Rakibimiz Chelsea (13. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Manu -
ahmet çakar dün akşam söylemişti çelsa ayarlandı diye.
-
Çok iyi oldu bu kura. Drogba gol atmak isticektir İngilterede.
Arenada iyi bi sonuç alırsak tur zor değil.
Bu arada Chelsea forumlarına uğrayalım bi ara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: suphion
quote:
Orijinalden alıntı: pesaction
Neden kutuda sadece dortmun ile chealse vardı ? münihi neden katmadılarki
Eğer Bize Bayern çıksaydı, kalan kuralarda, aynı ülke/aynı grup ihtimali doğacaktı.
Biraz karışık bir hesap şimdi detayına girmiyorum ama sebebi bu.
Dortmunt yerine bayernide koyabilirlerdi. Hesaplamayı grupdaki puanlamalara göremi yapıyolar acaba -
Drogba ne sevinmiştir ha -
Güzel kura. -
-
Beyler münich'in topunu koymamalarını sebebi şöyle
Arsenal
Zenit
Galatasaray
Bayern
Dortmund
Chelsea
Arsenal dortmundla aynı grupta olduğu için eşleşemiyor. Chelsea ile aynı ülke takımı olduğu için eşleşemiyor. Yani onların tek alternatifi münich o yüzden onun topunu bizim kuraya koymadılar. -
quote:
quote:
quote:
Eğer Bize Bayern çıksaydı, kalan kuralarda, aynı ülke/aynı grup ihtimali doğacaktı.
Dortmunt yerine bayernide koyabilirlerdi. Hesaplamayı grupdaki puanlamalara göremi yapıyolar acaba
Dortmund ikinci torbadaki Arsenal ile aynı gruptan çıktığı için eşleşemezdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: T.R.A.V.E.G.O
Adamlar şekil ya ondandır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
way çok iyi kura beyler çeyrek finaldeyiz! -
quote:
Orijinalden alıntı: T.R.A.V.E.G.O
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkcası komplo teorilerinden hoşlanmıyorum ama günlerdir Chelsea'nin gelme ihtimali konuşuluyordu hem Mourinho'dan hem de Drogba'dan ötürü. Ayarlama yaptıklarına inanacağım neredeyse. -
m.city-barca ve bayern-arsenal maçlarında 5-10 golden aşağısı olmaz.
biz ise muhtemeller arasında en iyi ikinci seçeneği çektik. ama isterdim ki atletico veya barcelona gelsin. onları da eleriz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mecnun Ç.
http://s7.directupload.net/images/131216/q5x9tar8.swf
-
Juventus maçlarını hesaba katmayın ama gene de geçilmeyecek takım değil. 50-50. -
-
Drogba resmen evine dönüyor, Chelsea'de hâlâ onu özleyenler olduğundan dolayı taraftarlar arasında duygusal bir bağ olacaktır kesin. Drogba umarım Chelsea karşısında gol atar, onların halini çok merak ediyorum. :)) Go Galatasaray Go!
-
quote:
quote:
quote:
Dortmunt yerine bayernide koyabilirlerdi. Hesaplamayı grupdaki puanlamalara göremi yapıyolar acaba
Yok öyle bir şey değil.
Eğer bize Bayern çıksaydı, sok kalan Birinciler Dortmund ve Chelsae olacaktı. ikincilerde ise Arsenal vardı
Şimdi bu durumda, Arsenal, Dortmund'la aynı grupta olduğundan, Chelase ile de aynı ülke olduğundan eşleçemeyecekti.
Yani tüm kura geçersiz olacaktı.
Bu yüzden sanırım anlık çalışan bir yazılım bu şekilde geçersiz sayılacak eşeleşme ihtimalleri önceden safdışı bırakıyor çekim anında ve muhtemel rakipler ona göre konuyor torbaya.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X