Şimdi Ara

Şampiyon tavsiyesi acemiye:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben genelde ashe ile oynuyorum yeni başladım 11 levelim yeni yeni öğreniyorum sion ve annie almıştım ama tam alışamadım şuan 3735 itibar puanım var hangi şampiyonu almamı tavsiye edersiniz, ashe gibi menzilli şampiyonlardan olursa sevinirim ama canı biraz daha fazla olsun neredeyse saldıramıyorum yanımda kimse olmadan iki kişi birer ikişer atışta öldürüyor beni. ayrıca hangi itemleri almam için tavsiyede bulunursunuz yada link yönlendirmesi de yapablirseniz okurum, sevinirim, teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: unicornik

Arkadaşlar ben genelde ashe ile oynuyorum yeni başladım 11 levelim yeni yeni öğreniyorum sion ve annie almıştım ama tam alışamadım şuan 3735 itibar puanım var hangi şampiyonu almamı tavsiye edersiniz, ashe gibi menzilli şampiyonlardan olursa sevinirim ama canı biraz daha fazla olsun neredeyse saldıramıyorum yanımda kimse olmadan iki kişi birer ikişer atışta öldürüyor beni. ayrıca hangi itemleri almam için tavsiyede bulunursunuz yada link yönlendirmesi de yapablirseniz okurum, sevinirim, teşekkürler.

TR'de oynuyorsun büyük ihtimal :)
    leveline göre teemo ile oyun taşırsın
    mobafire adlı sitede ise buildleri bulabilrsin
  • Jax
  • Tryndamere deniyebilirsin; manası yok, rakibin gücünü ve hızını düşürebiliyor, bedava can var basınca bir miktar can veriyor. Ve critical bedavadan. Kritik yani bir adama 100 vuruyorsan 200 vuruyorsun buna kritik deniliyor bu kritik şansını arttırıyor ve ultisi ise 5 saniye boyunca hiç kimse sana zarar veremiyor. Ama uzun menzilli değil dene derim yine de. Uzun menzil başka yok ucuz kolay
  • ölmemek istiyorsan tryn penta atmak istiyorsan master yi hadi gg
  • fiddle akar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rot başı için marka önerisi
    geçen yıl açıldı
    İLK ARABA ÖNERİSİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teemo'ya alış bırakmazsın zaten. Rahat oyun taşırsın alıştığında o lvllerde.
  • Usta Yi
  • beyler sağolun öneriler için ama hangisi:) en iyisi ben önerileri bir araştırayım izleyeyim ona göre karar veriyim. teemo dan başlıyım iki kişi tavsiye etmiş:) ve Türkiye evet.
  • Genelde çoğu kişi Yi yi tercih eder oynanması kolaydır

• Yi al 2 pd 3 ie çık

• Annie'de zevkli bir karakterdir. 450 IP, çok da ucuz. Birkaç maç da kavrarsın. Ne zor ne kolaydır ama güzeldir. Teemo da alabilirsin. Veyahut Warwick al, Jungle rehberi mevcut forumda, öğren. WW ile çok iyi işler yaparsın o lvlerde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.