Daha önce menzilli şampiyon adlı bir konu açmışdım konu sonucu Graves aldim fakat sevmedim zor bir karakter alışmak lazım , Graves'i sattım Yakın dövüşçü almayı düşünüyorum Rengar var aklımda veya Darius sizce hangisi daha güçlü bir şampiyon veya başka önerileriniz varmı.
Üst konu var
quote:
Orijinalden alıntı: ILosMasTeR
Daha önce menzilli şampiyon adlı bir konu açmışdım konu sonucu Graves aldim fakat sevmedim zor bir karakter alışmak lazım , Graves'i sattım Yakın dövüşçü almayı düşünüyorum Rengar var aklımda veya Darius sizce hangisi daha güçlü bir şampiyon veya başka önerileriniz varmı.
master yi en güzeli.
hem de 450 .
Üst konu varmış ama ben cevaplıyım. Darius Full itemli 5 v 1 girip 3 ünü alıp çıkabilir ben Darius Diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: EvrenZ35
Üst konu varmış ama ben cevaplıyım. Darius Full itemli 5 v 1 girip 3 ünü alıp çıkabilir ben Darius Diyorum.
Darius neymiş la. 2 dakikada ilah ettiniz garibanı. Carry 3kez vuracak direk eşekler cennetine. Rengar sert bir nerf yedi. Darius konusu ise mobility pek yok. Solo Top için Renekton - Irelia - Nasus olabilir. Nasus oynaman için farm'a ihtiyacın var. Late Game'i güçlü. Early'de Gariban. Aynı şekilde Irelia'da Late Game i harika. Renekton ise Earlyde çok fena. Öyle böyle değil.
haha türklerin çogu anca op veya kolay championlardan zevk alıyor zaten. tr serverında yapılan pickler: master yi tryndamere darius rengar. bu 4ü banko. bide teemoyla her el mid gidenler var ki hiç sorma...
quote:
Orijinalden alıntı: EvrenZ35
Şöyle demeyin ondan sonra millet 1 vs 5 saldırıyo oyunlarda. Daha aa yapamadan ölüyo bela oluyolar başımıza.