Şimdi Ara

Şampiyon Seçimi Yardım [Rengar-Darius]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce menzilli şampiyon adlı bir konu açmışdım konu sonucu Graves aldim fakat sevmedim zor bir karakter alışmak lazım , Graves'i sattım Yakın dövüşçü almayı düşünüyorum Rengar var aklımda veya Darius sizce hangisi daha güçlü bir şampiyon veya başka önerileriniz varmı.

• Üst konu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILosMasTeR

Daha önce menzilli şampiyon adlı bir konu açmışdım konu sonucu Graves aldim fakat sevmedim zor bir karakter alışmak lazım , Graves'i sattım Yakın dövüşçü almayı düşünüyorum Rengar var aklımda veya Darius sizce hangisi daha güçlü bir şampiyon veya başka önerileriniz varmı.

master yi en güzeli.

hem de 450 .
  • Üst konu varmış ama ben cevaplıyım. Darius Full itemli 5 v 1 girip 3 ünü alıp çıkabilir ben Darius Diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenZ35

Üst konu varmış ama ben cevaplıyım. Darius Full itemli 5 v 1 girip 3 ünü alıp çıkabilir ben Darius Diyorum.

Darius neymiş la. 2 dakikada ilah ettiniz garibanı. Carry 3kez vuracak direk eşekler cennetine. Rengar sert bir nerf yedi. Darius konusu ise mobility pek yok. Solo Top için Renekton - Irelia - Nasus olabilir. Nasus oynaman için farm'a ihtiyacın var. Late Game'i güçlü. Early'de Gariban. Aynı şekilde Irelia'da Late Game i harika. Renekton ise Earlyde çok fena. Öyle böyle değil.
  • haha türklerin çogu anca op veya kolay championlardan zevk alıyor zaten. tr serverında yapılan pickler: master yi tryndamere darius rengar. bu 4ü banko. bide teemoyla her el mid gidenler var ki hiç sorma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenZ35

Üst konu varmış ama ben cevaplıyım. Darius Full itemli 5 v 1 girip 3 ünü alıp çıkabilir ben Darius Diyorum.

Şöyle demeyin ondan sonra millet 1 vs 5 saldırıyo oyunlarda. Daha aa yapamadan ölüyo bela oluyolar başımıza.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.