Şimdi Ara

Şampiyon Olursak Çifte Kupa Verilmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Burak Yılmaz,Umut Bulut,Goran Pandev gibi bir forvet hattına sahip takımın şampiyon olması mucizedir. Galatasaray o mucizeyi gerçekleştirirse ki gerçekleştirecek bu takıma ayrı bir kupa daha verilmeli.

Bugün küme düşen Erciyes'in,Karabük'ün forvet hattı ile karşılaştırılabilecek seviyededir.

Kimse laga luga yapmasın hadi Burak'ı kenara koyuyorum Umut ve Pandev süper lig seviyesinde hiçbir takımda forma giyemez. Burakıda görüyoruz 1 maç var 4 maç yok bugün de zerre katkı sağlayamadı ileride topu ayağında tutabilse Beşiktaş bu kadar rahat olamazdı.

Seneye Umut ve Pandev yollanıp Burak ise 1. santrafor olmamalıdır.

Fener şampiyonluğa yaklaşıyor her oyuncu dünyanın en iyisi. Bjk umutlanıyor her oyuncu dünyanın en iyisi.

Galatasaray şampiyon oluyor BÜTÜN TAKIM DEĞİŞSİN. HOCA GİTSİN. YÖNETİCİ GİTSİN. falan filan. Bir bitin lütfen.

Şuanda bu boş muhabbeti yapacağına galibiyeti, şampiyonluğu kutla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemin ediyorum ben böyle boş taraftar sürüsü görmedim. Ulan şampiyon oluyoruz hala yok o çöp yok bu çöp. Yok Hamzaoğlu kötü yok bilmemne kötü. Maç kazandık foruma gireyim dedim pişman oldum arkadaş.

Forvet alınmalıymış... Hadi ya zeka küpüne bak. Biz de Pandev'le 5 senelik kontrat imzalamayı planlıyorduk...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.