Şimdi Ara

SAMPDORIA - GENOA Maçı Ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sağda solda maç sonucu beraberlik diyorlar.Bende öyle oynacaktım ama oynayamadım.

Sizce ne olur?

• 1.5 üstü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağdan soldan derken nereden bettingadvice vb. sitelerden mi? Yoksa mackolik gibi daha ergen bile olmayan buluğ çağındaki adamların bulunduğu sitelerden mi?
  • Yok ya sosyal medya da 3-4 tane yerden duydum.Gerçekçiliğini bilmiyorum.Zaten buraya sordum ergen vs. mi? diye.

Not: Ergenim.Ama maç bakıyorum.Merak ettim.Böyle 3-4 yerde kendilerinden emin söyleyenler var.Merak sadece.
  • beyler ben bu maca ilk yari 1.5 alti oynadim. mac daha oynanmadan ertelenmis. kupondaki diger tum maclar tuttu? ne olacak simdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Yok ya sosyal medya da 3-4 tane yerden duydum.Gerçekçiliğini bilmiyorum.Zaten buraya sordum ergen vs. mi? diye.

Not: Ergenim.Ama maç bakıyorum.Merak ettim.Böyle 3-4 yerde kendilerinden emin söyleyenler var.Merak sadece.

Yanlış anlamadın umarım lafım sana değildi, mackolik sitesine maç ile ilgili bilgi almak için giriyorum saçma sapan yorumlar, reklam mesajları vb. çıkıyor karşıma. eğer yabancı siteler de de bir şeyler varsa değerlendirelim maçı?
  • Yok hocam sadece dedikodudan ibaret.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.