Şimdi Ara

Samet Aybabanın Açıklamaları(OĞUZHAN) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu Aybaba'nin Oguzhan hakkindaki aciklamasindan "Lucescu gelir mi?" sorusuna kaymis, herkesin gonlunden bu geciyor galiba

Bu takim bir sekilde basarili olsa bile (2.ligi kast ediyorum Aybaba'nin acikladigi uzere) Aybaba kendi oyuncularini bu sekilde yiprattigi icin bu kulupte kalmamali. Sorunu cozmek icin ordasin hocam, sorunu medyaya servis etmek icin degil! Ama sen bunu ilk kez yapmiyorsun, yani huyun bu. Dolayisyla sezon biter, Aybaba gider diyorum.
    Aksi halde baskan "sezon sonuna kadar takimin basinda" cumlesi yerine "kendisiyle uzun vadeli anlastik o sekilde devam edecegiz" diyebilirdi...

Aybaba oyuncu transferindeki yanlis tavri, saha icindeki yanlis kadro secimleri ve oyuncularina karsi takindigi tutum yuzunden kendi kuyusunu kazdi. Sezon sonunda sucu kimsede aramasin, medyaya sikayet edebilir isterse....

• quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

KÜÇÜK TAKIMLARIN HOCASIDIR SAMET AYBABA

Bence de
  • quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

KÜÇÜK TAKIMLARIN HOCASIDIR SAMET AYBABA

Bence de

Biraz açarmısın konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Konu Aybaba'nin Oguzhan hakkindaki aciklamasindan "Lucescu gelir mi?" sorusuna kaymis, herkesin gonlunden bu geciyor galiba

Bu takim bir sekilde basarili olsa bile (2.ligi kast ediyorum Aybaba'nin acikladigi uzere) Aybaba kendi oyuncularini bu sekilde yiprattigi icin bu kulupte kalmamali. Sorunu cozmek icin ordasin hocam, sorunu medyaya servis etmek icin degil! Ama sen bunu ilk kez yapmiyorsun, yani huyun bu. Dolayisyla sezon biter, Aybaba gider diyorum.
    Aksi halde baskan "sezon sonuna kadar takimin basinda" cumlesi yerine "kendisiyle uzun vadeli anlastik o sekilde devam edecegiz" diyebilirdi...

Aybaba oyuncu transferindeki yanlis tavri, saha icindeki yanlis kadro secimleri ve oyuncularina karsi takindigi tutum yuzunden kendi kuyusunu kazdi. Sezon sonunda sucu kimsede aramasin, medyaya sikayet edebilir isterse....

Her cümlene kelimene imzamı atarım %100 haklısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: semblance

quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

quote:

Orijinalden alıntı: semblance

Beyler çok sağlam duyum aldım (eto olayına benzetmeyin) lucescu'yu kafalamaya çalışıyorlarmış.
    İşte 4,5 senelik anlaşma çok sağlam anlaşma imkanlar , stadyum ,diriliş gibi.

Eto geliyor ama insanın aklına

Hocam ciddiyim , eto olayınıda geçtim lucescuyu yumuşatmaya çalışıyorlar.

Nerede okudun bu saçma haberi?

• Lucescu gelir umarım, Fatih Terim'e verir yine ayarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.