Şimdi Ara

Salt (2010) | Angelina Jolie (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
0
Favori
8.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel filmdi.Casusluk filmleri klasmanında 1-2 tane çok görülmeyen olguda vardı. Mesela
    rusyaya ihanet etmesi.Genelde filmlerde ajan ihanet etmezdi ama millet ettiğini sanırdı ama burda direk bir ihanet var. İkinci olarakda hitmanden başka çocuk yaşta eğitilen ajan filmlerine rastlamamıştım.Anadilinden önce ingilizce öğretilip sonra rusça öğretilmesi 20yıl boyunca kadının içeri sızması sonra adamın ansızın bir soguda çıkagelmesi falan hoşuma gitti[8D
    ] Birde arkadaşlar fragmanda olup filmde olmayan 1-2 sahne vardı farkeden varmı acaba yoksa benmi kaçırdım

if you want to make it for a living, your number 1 aim should not be how to maximize your profit, but how to minimize your risk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emure

Güzel filmdi.Casusluk filmleri klasmanında 1-2 tane çok görülmeyen olguda vardı. Mesela
    rusyaya ihanet etmesi.Genelde filmlerde ajan ihanet etmezdi ama millet ettiğini sanırdı ama burda direk bir ihanet var. İkinci olarakda hitmanden başka çocuk yaşta eğitilen ajan filmlerine rastlamamıştım.Anadilinden önce ingilizce öğretilip sonra rusça öğretilmesi 20yıl boyunca kadının içeri sızması sonra adamın ansızın bir soguda çıkagelmesi falan hoşuma gitti[8D
    ] Birde arkadaşlar fragmanda olup filmde olmayan 1-2 sahne vardı farkeden varmı acaba yoksa benmi kaçırdım

Açıkçası sonu da gayet iyiydi bana göre. Çünkü tahmin edemedim. Ajanın diğer adam olduğu anlaşıldığı sahneye kadar, Salt'ın niye onların yanına varmaya çalıştığını düşünüp duruyordum. Benim için ters köşe oldu. O yüzden sonu iyiydi.

Orijinalden alıntı: dodgé

İkincisi gelecekmiş gelsin izleriz zaten filmin sonu açık bırakılmıştı.

Aynen hocam katılıyorum seri 3 tane olcak öle duydum bende

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

quote:

Güzel filmdi.Casusluk filmleri klasmanında 1-2 tane çok görülmeyen olguda vardı. Mesela

Açıkçası sonu da gayet iyiydi bana göre. Çünkü tahmin edemedim. Ajanın diğer adam olduğu anlaşıldığı sahneye kadar, Salt'ın niye onların yanına varmaya çalıştığını düşünüp duruyordum. Benim için ters köşe oldu. O yüzden sonu iyiydi.

+şu helikopterdeki kel adamda bi pislik var diye düşünüyorum

A.C Milan | 1899
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaká Leite

quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

quote:

+şu helikopterdeki kel adamda bi pislik var diye düşünüyorum

bence yok,o başka bir rolde filmde dikkat et biraz
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • devamıda çıkar.

yeni bir grup riplemiş

Orijinalden alıntı: caprinx

Salt Director's Cut 2010 720p BluRay DTS x264-xXx

yeni bir grup riplemiş

6.60gb dimi bu bende indiriyorum bunuda gerçek bluraymi acaba

Orijinalden alıntı: caprinx

Salt Director's Cut 2010 720p BluRay DTS x264-xXx

yeni bir grup riplemiş

uyumlu altyazısı yok. ne zaman çıkar acaba uyumlu altyazı?
  • Divxplanete bakabilirsin birkaç güna anca çıkar demiş. DC olduğu için hemen senkron ile bitmiyor iş maalesef. Ben biraz daha bekleyip 8gb'ı geçmeyen 1080p bekliyeceğim. Onun üstündeyse indirmem 720p xXx indiririm güzel riplemiş çünkü.
    LG 47" LM660s CINEMA 3D SMART TV SAMSUNG LE-46"C530 LCD TV Samsung i9100 Galaxy S II Cowon X9 Intel Core i7 3770K @4,3Ghz - ASUS P8Z77-V DELUXE - 16GB RAM GSKILL(2*8GB) RIPJAWSX-1600MHZ CL9 - OCZ 256GB VERTEX 4 SSD - 2TB WD Caviar Black HDD - 2GB MSI GTX680 LIGHTNING GDDR5 - CORSAIR AX850 850W GOLD PSU - RAZER GOLIATHUS SPEED MousePad - Cooler Master HAF-X Full Tower Kasa - Logitech X-530 5.1 Speaker - RAZER DEATHADDER 3500 v2 - LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - LOGITECH G35 Gaming Headset 7.1 - NOCTUA NH-D14 Cpu Cooler - 22" ACER H223HQ LCD Wide Screen FULLHD Monitör 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - 4TB 2x2TB=8TB WD My Book Essential External HDD
  • Altyazıları filan gelmiş.İndirmeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 14 Kasım 2010; 23:40:04 >
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • 2 in 1 'de ki farklılık acaba sadece alternatif sondan mı ibaret.
    LG 47" LM660s CINEMA 3D SMART TV SAMSUNG LE-46"C530 LCD TV Samsung i9100 Galaxy S II Cowon X9 Intel Core i7 3770K @4,3Ghz - ASUS P8Z77-V DELUXE - 16GB RAM GSKILL(2*8GB) RIPJAWSX-1600MHZ CL9 - OCZ 256GB VERTEX 4 SSD - 2TB WD Caviar Black HDD - 2GB MSI GTX680 LIGHTNING GDDR5 - CORSAIR AX850 850W GOLD PSU - RAZER GOLIATHUS SPEED MousePad - Cooler Master HAF-X Full Tower Kasa - Logitech X-530 5.1 Speaker - RAZER DEATHADDER 3500 v2 - LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - LOGITECH G35 Gaming Headset 7.1 - NOCTUA NH-D14 Cpu Cooler - 22" ACER H223HQ LCD Wide Screen FULLHD Monitör 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - 4TB 2x2TB=8TB WD My Book Essential External HDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

2 in 1 'de ki farklılık acaba sadece alternatif sondan mı ibaret.

Extended Cut ve Director's Cut bir arada
  • Dün akşam indirip izledim , sırf Angelina hatrına 6/10 verebiliyorum.Çok vasattı bana göre , tipik başkanı öldür nükleeri at son saniyede engelle vs vs.Çok daha farklı beklemiştim ben konusunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmashMyPs3 -- 15 Kasım 2010; 12:20:41 >
    "Sürekli dinle ilgili tehdit aldığımız için hep ‘İran’ dedik, ‘Dinciler’ dedik. Çünkü ben Atatürkçü, orduyu seven, vatanperver bir kadınım. O yüzden daha devletime hiç kızmadım ben. Başka gerçeklerle yüzleşmek istemedim. O yüzden hep İran demek işime geldi sanırım. İran’ın yaptığına inanmak istedim..'' Bilge Emeç
  • Salt.Director's.Cut.2010.720p.BluRay.DTS.x264-xXx 6.60 GB

Salt.Director's.Cut.2010.BRRip.720p.XviD.AC3-KiNGS 2.58 GB

Arkadaşlar yukarıdakilerden hangisini indirmemi tavsiye edersiniz. 2. sıradakinin görüntü tatmin etmez mi? Biri diğerinin 2 katından fazla büyük, 1 mbit internet var zaten. Daha önce ibdirip izleyenler yardımcı olurlarsa seninirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 15 Kasım 2010; 14:29:33 >
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.