Şimdi Ara

Salona gitmeyi bıraktım iyi mi ettim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 aydır gidiyordum. 2. ayda kolum 4 cm, omuzlarım 7 cm genişlemişti ve 3 kg almıştım çok kötü sayılmaz ama uykum düzensiz olduğu için salonda hep uykum geliyor. Bir türlü düzenleyemedim uykumu da yoruluyorum bir de. Madem o şekil ben de bu şekil dedim bıraktım. Kötü mü ettim? Bu yaz içinde bisiklet almayı düşünüyorum. Zayıflama amacım yok ama zayıflatır mı çok sürersem?
    Edit:62 kiloydum 65 ldum boy 1.77

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9411D68E -- 28 Mart 2015; 12:31:01 >

• Up qnqlarrrrr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uykun gelince dişlerini fırçala odana git orda yat, salonda yatılmaz
  • Kaç cm kolun bende 3 hafta oldu baslayali 33.5 cm ile basladim simdi kaç bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: the_executioner_

Kaç cm kolun bende 3 hafta oldu baslayali 33.5 cm ile basladim simdi kaç bilmiyorum

Seninki iyi yine benim kollar zayıftı. 28 cmdi 32 oldu.

• Tamam oturma odasına git

• quote:

Orijinalden alıntı: ThisisRevolution

quote:

Orijinalden alıntı: the_executioner_

Kaç cm kolun bende 3 hafta oldu baslayali 33.5 cm ile basladim simdi kaç bilmiyorum

Seninki iyi yine benim kollar zayıftı. 28 cmdi 32 oldu.

Niye biraktin birakmasaydin keske

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorgunluk çöküyordu çalışırken. Uykum düzensiz baya zorluyordu beni. 4-5 saat uyuyorum.

• quote:

2 aydır gidiyordum. 2. ayda kolum 4 cm, omuzlarım 7 cm genişlemişti ve 3 kg almıştım çok kötü sayılmaz ama uykum düzensiz olduğu için salonda hep uykum geliyor. Bir türlü düzenleyemedim uykumu da yoruluyorum bir de. Madem o şekil ben de bu şekil dedim bıraktım. Kötü mü ettim? Bu yaz içinde bisiklet almayı düşünüyorum. Zayıflama amacım yok ama zayıflatır mı çok sürersem?

Çok yazık iradenizin bu kadar kuvvetsiz olması beni üzdü, uykunuzu düzenlemek birkaç gününüzü alırdır oysa ki...

Eğer sporda yeteri kadar yoruluyorsanız saat 11 de ayakta duramazsınız, ağır girdiğim günler saat 9 da uyuya kaldığımı bilirim.

Saat 10'da yatıp sabah 7'de kalkmak ortamcı veletlerce "TAVUKLUK" olarak adlandırılsa da, aslında sağlıklı olan budur.

Büyüme hormonu salgılanan saatte uyanık kalınca şiddetli erkek olmuyorsun, madalya falan da takmıyorlar.

Salona kaydını yaptır, güzelce beslen, bebek gibi uyu, 5 sene sonra gelip teşekkür edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 28 Mart 2015; 12:47:06 >

• quote:

Yorgunluk çöküyordu çalışırken. Uykum düzensiz baya zorluyordu beni. 4-5 saat uyuyorum.

Kaç para veriyodun salona

• quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

quote:

2 aydır gidiyordum. 2. ayda kolum 4 cm, omuzlarım 7 cm genişlemişti ve 3 kg almıştım çok kötü sayılmaz ama uykum düzensiz olduğu için salonda hep uykum geliyor. Bir türlü düzenleyemedim uykumu da yoruluyorum bir de. Madem o şekil ben de bu şekil dedim bıraktım. Kötü mü ettim? Bu yaz içinde bisiklet almayı düşünüyorum. Zayıflama amacım yok ama zayıflatır mı çok sürersem?

Çok yazık iradenizin bu kadar kuvvetsiz olması beni üzdü, uykunuzu düzenlemek birkaç gününüzü alırdır oysa ki...

Eğer sporda yeteri kadar yoruluyorsanız saat 11 de ayakta duramazsınız, ağır girdiğim günler saat 9 da uyuya kaldığımı bilirim.

Saat 10'da yatıp sabah 7'de kalkmak ortamcı veletlerce "TAVUKLUK" olarak adlandırılsa da, aslında sağlıklı olan budur.

Büyüme hormonu salgılanan saatte uyanık kalınca şiddetli erkek olmuyorsun, madalya falan da takmıyorlar.

Salona kaydını yaptır, güzelce beslen, bebek gibi uyu, 5 sene sonra gelip teşekkür edersin.

Hocam iradem zayıf değil ama anlatamayacağım şekilde kötü oluyorum. Uykusuz ağırlık çalışmak işkence gibi. Yani yorulma dan kastettiğim uykusuz olunca çok zorlanıyorum. Düzenlemeye çalışıyorum olmuyor hep geç yatmak alışkanlık oldu. Abim de gidiyor 1 senedir baya gelişti uykusu düzenli.

• Niye sordun bikmiyorum ama 60 lira veriyordum çok lüks bir mekan değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.