Şimdi Ara

SALOMON AYAKKABI 420 TL VERİLİR Mİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
4
Favori
13.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bak kardeşim benden sana bir abi tavsiyesi, salomoncular nikecılar eksileyecek ama yapacak bir şey yok gerçeklerle yüzleşmen lazım.

Genelde bu forumda çirkin ayakkabı alınır, alınca fotoğrafını koyup iyi yorum bekleyenlere de hep iyi derim kendi adıma. Derim ki moralleri yerine gelsin güle güle giysinler, almışlar bir kere. Eğer herkes çöp derse o hevesleri bir kere kırılır ama tam kırılır, atarlar ayakkabıyı bir kenara. Üzülürler ağlarlar.

Son 5 yıldır bu forumda küçük yaştaki üyeler çoğunlukta. 12-18 yaş arası çocuklar ele geçirmiş durumda forumu. Bir zamanlar üniversite öğrencilerinin donanım tartıştığı yer ''tipim nasıl ss'li''lerden geçilmiyor. Sanırım sen de küçüksün ayakkabı tercihinden fark edebiliyorum.

Artık darth vader'ın gemisinden özendiğimiz için mi küçükken enerji dolu olduğumuzdan mı bilmem küçükler bu tip ayakkabıları çok seviyorlar. Ben de seviyordum. Goratexdi şuydu buydu. Ama fark etmeniz gereken durum şu ki; ayakkabı çok kötü, günümüzde küçük ergen ayakkabısı sadece, başka bir şey değil.

Günlük kullanım için günlük kullanılacak bir ayakkabı alınır, 400 liraya columbia'dan aldığın botun varsa ''soğuk havalarda giyerim bir 400 liraya daha botumsu şey alayım'' denmez. Botun zaten var oğlum, niye ikincisini alıyorsun. Git günlük ayakkabı al.

Aldığın ayakkabı aşırı çirkin. Siyah, pazardan alınan herhangi bir ayakkabıdan farkı yok. Kimse ''vaay salomon mu bu oha çok güzel'' demez. Şahsen ben bu forumda duymuştum, ikinci duyuşum. Tipi de dediğim gibi aşırı kötü.

''Tipinden bana ne abi, ben rahatlığı için aldım'' diyorsan bu kadar rahat olmasının hergün okula giderken dağ tepe geçmedikçe bir önemi yok. Zaten geçiyor olsan bile botların varmış. Ayrıca ayağını normal bir havada terletir, rahat hissetmezsin.

Marka diye aldım diyorsan o fiyata hem şık hem rahat hem marka ayakkabılar var Timberland gibi. Ki o bile gereksiz pahalı.

Zaten bu konuyu açtığına göre kendin de pek emin değilsin güzel olup olmadığından, veya aldın vicdanını rahatlatmak istiyordun. Ben sana söyleyeyim, çok çirkin ve kullanışsız bir ayakkabı almışın. İmkanın varsa değiştir.

• Genesis. kullanıcısına yanıt
    yaşım 12-18 arasında değil malesef

işim gücüm olmasada tipim ss'li açmayı düşünmedim google akın eralp yazarsan çıkarım ( görsellerdeki ilk fotoğraf masatenisi-rank resmim ayrıca merak ediyorsan konu dışı bütün buluşma fotoğraflarına bakabilirsi) zaten hangi üniversitede okudun bilmiyorum ama cerrahpaşa tıpta okuyorum

timberland gözümde bir marka değil malesef özellikle türkiyedeki satış politakası beni geriyor kalitesi şüpheli

konuyu açmamın sebebi sizlerin fikrini almaktı 1 hafta değiştirme hakkım var sonuç olarak bir fikir gelebilir

<öncütürk

maddi olarak sıkıntım yok çok şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 4 Kasım 2014; 23:20:26 >
  • 3D GTX yazinca ekran karti sandim,İnsan bilindik bi marka alir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bulgaristanlıyım taşı sıksan suyunu çıkarıcak mantığına sahip olamadım hiç bir zaman ama!
  • bilindikten kastınız sizin genelde timberland oluyor biraz daha ucuz olsun dersek lumber jack is back felan diğer kış giyemiyorsun
  • HungryBody H kullanıcısına yanıt
    labadi takip ediyorum sadece ne derse oynuyorum geliyor yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aiginas

bende bulgaristanlıyım taşı sıksan suyunu çıkarıcak mantığına sahip olamadım hiç bir zaman ama!

Bende de yoktur öyle bir mantık ancak har vurup harman savurmak gibi bir huyum da yoktur. Bir ayakkabıya 400 lira vermek, hele de böyle gerçekten "güzel" tasarımı olmayan bir ayakkabıya 400 lira vermem imkansız yahu.
  • +9 asosyal itemi

• Biraz once santiyedeydim.Donatinin uzerinde dolastim durdum.Baska ayakkabi olsa direkt yırtılır.Gayet saglam ayakkabılar.Verdigin paranın hakkını verir.Kısın kar yagan bolgedeyseniz bogazi uzun olanından alın.Ben kar yaginca north face e geciyorum.Erzurumda baska turlu olmuyorHayırlı olsun.
     SALOMON AYAKKABI 420 TL VERİLİR Mİ?

• Bu konuyu okuyan sicak firsatci kesin kalp krizi gecirirdi.

• Görünüş olarak 420 tl edecek ayakkabı değil fakat çok rahat hayırlı olsun

Şahsi fikrimi sorarsanız : Değer mi ? Değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 6 Kasım 2014; 15:50:23 >
  • Yürüyünce arka topukta da ışık yanıyorsa tamamdır
  • sürekli engebeli arazide ve suyun içinde yürüyorsanız sonuna kadar eder. Yok asfaltta yürüyüş yapıyorum diyorsanız fazla. Zİra bunlar zorlu koşullar için yapılan ayakkabılar.
  • Burada aynı ayakkabı 340 tl bir bakmanı tavsiye ederim
    http://www.sporhit.com/XA-PRO-3D-AYKBLKBLKDR-CLOUD,PR-18851.html
  • Michael Wittmann M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bir konu açmıştım gore tex su alır mı diye her halde bu merrel gore tex özellikli olması lazım çünkü ben de alacağım.

Hocam sizin bu merrell su alıyor mu ve goretex özelliği var değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnbvb

Hocam ben bir konu açmıştım gore tex su alır mı diye her halde bu merrel gore tex özellikli olması lazım çünkü ben de alacağım.

Hocam sizin bu merrell su alıyor mu ve goretex özelliği var değil mi ?

benimki yazlık su alır. yani delikli. diğer modelleri bilmiyorum. Karaköyde mağazası var oradan almıştım.

ultra rahat bir ayakkabı tavsiye ederim.
  • Ben o kadar para versem ayakkabıya çıkmam la dışarı bişey olur diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: SytKsm

Burada aynı ayakkabı 340 tl bir bakmanı tavsiye ederim
    http://www.sporhit.com/XA-PRO-3D-AYKBLKBLKDR-CLOUD,PR-18851.html

gtx değil dostum zaten gtx atıyor 100 tl D:
  • 1 takım kşlık lastik alınır o paraya.
  • Kendimi hiyar gibi hissederim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.