Şimdi Ara

SALLAMAYIN ARTIK BEYLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
4
Favori
7.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben orada ayt demişim baksana başta dediğim tyt+35 ayt+35 genel altta yazdığım belli kısma hitaben?

cin olmadan adam mı çarptın şimdi sen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlarge7070

Keşke yazı stilinizden rahatsız olanlarda sizin kadar insan olabilse ve rahatsızlık duydukları durumu "insanca" dile getirebilse.

Sonunda beni anlayabilen bir insan çıktı, keşke sizin dediğiniz gibi olsa fakat insanlar çifte standartlı olmaya meyilli ne yazık ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan çok hızlı tartışmıssınız hepsini okuyamadım, takma o kadar hocam ya dh bura e nihayetinde.

• adgethio A kullanıcısına yanıt
    "TAM OLARAK KENDİMİ TEMELLEDİM VE 20 KATLI BİR APARTMAN DAİRESİ YAPTIM.

AMA YİNDE 35+ TYT MATMIŞ 35+ AYT MATMIŞ HER ZAMAN YAPAMADIM."

Daha ne dediğini bilmeyen herif de tyt'de 35 yapamasın bir zahmet :) ayt kısmına gelince, benim konularım bitmedi ancak çevremde 35'ten aşağı düşmeyen çok adam var. 5 katlı falan olmuşsun sen kardeşim yapacak bir şey yok.

• Hocam kaleminize sağlık. Çok doğru yazmışsınız.
    Bakıyorsun biri konu açmış, "TYT : +35 Mat, +35 Türkçe, +15 Sosyal,+17 Fen yapıyormuş
    AYT: 35 Mat, 35 Fen yapıyormuş birde soruyor 10K'ya girermiyim" diye.

Bu tiplere bakıp moral bozmayın. Böylelerinin tümü sallamasyon.
    Sizler çalışmaya devam edin.
  • skirmish4 S kullanıcısına yanıt
    zeka geriliğin var galiba. hava olsun diye yaptığım netleri yazmak istemem açık açık. kimin ne yaptığı zerre umrumda deği lan. işiniz gücünüz laf itelemeye çalışmak. ciddi anlamda hakaret yemeye zorluyorsunuz kendinizi. ben kendime özellikle çok uzun süre yatmış olmama rağmen yaptığım netlerden memnunum. yapamıyorum demedim yapıyorum. bahsettiğim adamlar her önüne gelende + 35 yapanlardı.

tyt bazlı konuşmadım. ne söyleyeceğini bilmeyenler senin gibiler yani tytde 35 yapamasın bi zahmete getiriyor konuyu. aciz ve bariz anlama kıtlığınız var.

adam +35 ayt yapıyorum diyor ve bir şey yapmadığı yazdığı yazının içeriğinden tut koyduğu noktaya kadar belli. adam bir kere yazdıklarıyla sırıtıyor. burada kim ne yazmış söylemeyeceğim. zaten kimin ne halt olduğunu biliniyor.
    Bu forumda küfür etmeyeceğim dedim ama senin gibiler sınırları zorluyor. Kimin ne yaptığı zerre umrunda değilse başlığı niye açtın? Sen yalan konuşuyorlar diyorsun ben de sana hayır diyip bildiğimi söylüyorum. Ayt'de 35'ten inmeyen bir ton adam var tanıdığım. Demek ki diyorum boşa yapmişsin 20 katlı apartmanı. İnsanlar sallamıyor diyorum. 35'ten inmiyorlar diyorum. Problem sende diyorum. Daha nasıl anlatayım ben. Herif gelmiş bana anlama kıtlığın var diyor üstelik. Bu kadar gerizekalılık fazla be kardeşim.

Tyt'de her deneme 35 yapamiyorum diye de kendin demişsin. Sonra konuyu tyt'ye getiriyor diyorsun. Aylarca konu eksiği birakmayip tyt'de 35 görememek vahim bir olay. Ama moralini bozma apartmana 3-5 kat daha çık :D

• tyt ayt- mat 10 denemdir -35 görmedim :DDD
  • Tabi troll var da siz de şunu anlayın hocam herkes aynı değil bir sürü değişkeni var bu işin. az çalışıyorsa yapamaz diye bir şey yok. Belki kolay deneme çözüyordur belki öncesi sağlamdır belki derslere yatkındır... insan bazen kendi yaptıklarına/yapamadıklarına hayret ediyor. Birbirimize anlam verememiz normal.

• 35 altı üstü denemeye bağlıdır.

Apotemi çözersin 34 yaparsın belki. Gider gri koç motivasyon denemesi çözersin 40 yaparsın üstüne 20 dakikan artar
  • Yorumları okumadım da bir tartışma dönmüş gibi. Şunu söyleyeyim sadece yüzde yetmisi yalan. Geçen sene apotemi matematikten +35 yapanlar çok daha kolay olan ygs 2017 matematikte 25 falan yaptılar

Dershanede söyle biri varmış şu kadar net yapıyormuş şeyleri de yalan çoğu. Geçen sene ygs birincisinden çok daha fazla yapan on on beş kişinin varlığını duymuştum alayı yalan çıktı. Karekok matematiği birey c geoyu çok rahat cozenler falan vardı gerçek sınavda çok yüksek bir başarı göstermediler.

Gül geç yani kısacası

• Biraz da algı ve kapasite meselesi aynı çalışma herkeste aynı sonucu verecek diye bir şey yok.

Ygs zamanı 35 in altını görmedim matta fende

Genelde de135 altını.

• skirmish4 S kullanıcısına yanıt
    dalga geçen insan vasıfsız gerizekalı olunca alınamıyorum, çıkarız sen merak etme, emek işi bizimki klavyede olmayan şeyleri gösterme işi değil.

• Boşa takilmissin hocam ya gül geç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • veysel027 V kullanıcısına yanıt
    toder 111 netti 500lerde geldi

Birader tutturmuşsun vasıfsız diye bir laf önüne gelene sallıyorsun. Harbi çok boş adamsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerfee

sen bir de sınavdan sonra tercih döneminde gör burayı
    cbülü cbülü şak şak herkes :D

Bu yorum efsane olmalı
  • Candarr77 kullanıcısına yanıt
    İlginç hocam, demek ki ben yanlış biliyorum

Diğer taraftan atma deyip aradan çekilmek yerine benim de çevremdeki örnekleri gözlemlediğimi düşünebilirdiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel027 -- 12 Şubat 2018; 6:53:32 >
  • veysel027 V kullanıcısına yanıt
    hocam ben.atmayin demedim duzgunce netime gore siralamayi soyledim kusura bakmayın

• Size demedim hocam onu, sakin olun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.