Şimdi Ara

Salla Kazan kampanyasının ismi değişsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Salla bip haftalık 1000dk kazan olsun bence. "Kimse kullanmıyor ama kullanacakkk" mottosu ile her yerde propoganda yapıyorsun da esas soru bu ne kadar işe yarar?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Parayı basıyorsun black tarifelerine geçiyorsun hoooop her hafta banko 2-3GB.

Ne kadar ekmek o kadar köfte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİİİP kazan olsun en iyisi reklamlarında da simge oynasın bip bip

bi hafta sallamayınca bipden kurtuldum haftalık 1gb verdi
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    2-3 gb dişimin kovuğuna gitmez. Yerlüyük millüyük az para basun derseler de istemezük deyip uygun operatöre geçilir. Sapıttı bu tcell. Artık yiyen var mı o numaraları bilmiyorum ama dünya 3gyi bırakıp 4glere geçtiği zamanlarda 3g de en hizli biziz hebele hübele diye gerzek avına çıkardı bir zamanlar. Yemezler artık.

• TheUnReaL kullanıcısına yanıt
    peki ne istiyorsunuz her hafta 5gb vermesini mi? 2 3 gb çıksa beğenmeyecekmişsiniz ya

• Ayni olay yedek olarak tuttgum hatta yasiyorum arkadasin dedigi gibi surekli o hediyeyi veriyor. Tamam 3-5 gb net versin derdinde degilim ben ama arada degistirsin fizy versin tv+ bazen internet versin vs vs

• Bana 2 haftadır haftalık 1 verdi. Geçen haftada Google Play 5 TL verdi. Dedim bu benim numarammı acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Onu almak için daha çok para gerekiyor ona kiyasla konuştum. Yoksa mevcut tarifede boyle bi durum olsa tamamdır. Anlamadan savunmaya geçmeyelim sanki şirketten maaş aliyormuşçasina.

2 3gb beğenmemene dedim onu, bu gb garantili tarifelerde her ay +10gb bunlardan geliyor zaten daha ne olsun

bana da bip çıkıyor merak etme

Konumuz sallakazan hatırlatayım dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheUnReaL

Konumuz sallakazan hatırlatayım dedim.
    salla kazandan çıkıyor işte onlar, uyandırayım dedim

Ayda 10gb mi geliyor sallakazandan haha güldüm

• quote:

Ayda 10gb mi geliyor sallakazandan haha güldüm
    yav kardeşim anlayışın zayıf heralde, jazzalyn dedi ki yüksek tarifelere geçerseniz her hafta salla kazandan 2gb 3gb geliyor. harbiden de adam her hafta 3gb kazanıyor salla kazandan, gb garantili sallama hakkı diye geçer yüksek tarifelerde. laf yetiştirmeye çalışacağınıza anlamaya çalışın

Ben kendi tarifemden bahsediyorum ? Benim konuma yorum yapma amacın konuyu sabote etmek mi? Senin anlama kapasiten ortada haklisin aynen çok doğrusun ok bay bay!

• Salla kazan random bir sistem, ne geleceği belli degil fakat genel olarak insanların işine yarayan hediyeler verdiği âşikar. Bide sistemde bug oluyor sanırım, bazıları sürekli bip 1000dk alırken bazılarıda haftalık gb alabiliyor.

Ha sistemden memnun degilsen Black tarifelerine geçersin (hediyeleri daha iyi olduğu en için en uygun operatör konumuna geliyor) ve garanti gb'ın tadını çıkarırsın. Normal platinum+ tarifeleride garanti GB veriyor ama onlarda facebook ve youtube falan da dâhil. Keşke bu sistemi 3 operatörde yapsa.

Ha yok ben o kadar para vermem diyorsan ve verdiğim para da içeriğe göre fazla diyorsan TT veya Vodafone'a geçebilirsin.

Yani tamamen bütçe meselesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 25 Haziran 2019; 18:39:46 >
  • quote:

Ben kendi tarifemden bahsediyorum ? Benim konuma yorum yapma amacın konuyu sabote etmek mi? Senin anlama kapasiten ortada haklisin aynen çok doğrusun ok bay bay!
    amaaaan

Ayrıca şu mesajında ki 2-3GB dişimin kovuğuna yetmez lafından sonra merak ettim aylık ne kadar kullanım yapiyorsunda 2-3GB yetmez diyorsun?

Böyle dedikten sonra tabiiki yüksek kullanım hakkı olan black tarifelerini söyleyeceğiz. Mâlum 2-3GB yetmiyor.

Yine diyorum o zaman parayı basıyorsun Black Ekstra tarifesine geçiyorsun ve böyle bir kotan oluyor.

40GB tarife hakkı.

10GB Platinum hediyesi.

8-10GB salla kazandan geliyor.

Goller cepte ile her hafta her gol 100mb'dan 3 maç oynama hakkın olacak.

TV+ özel 30GB kota.

Veeeeee bunlara ödeyeceğin miktar 229 TL.

Bu hakları diğerlerinde bu paraya alamazsın. Turkcell olmasıda cabası

Vodafone'a gecersen hediye çekiyle uğraşırsın. TT gecersen bi nebze sil süpürden daha iyi hediyeler alabilirsin.

Sana kalmış yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 25 Haziran 2019; 19:6:15 >

Bende ondan bahsediyorum. Söylediğim şeyleri tekrarlamışsın. Evet operatör değiştirilir gerekirse burda konu açmak yasak heralde herkes bi koruma modunda.

2-3gb hediye vereceğin paraya göre kovuğuna yetmez dedim bir anlama kitliği olan arkadaş daha.

Olan şeyleri söylemek korumak demek değildir.
    Sen kalkıp dersen ki hep bip 1000dk veriyor, birileri de çıkar der ki; böyle böyle hediyelerde alıyorum. Vodafone gibi sbonelerinin %95'ine saçma sapan çek vermiyor. Sonuçta burası bir forum, bilgilerimizi ve tecrübelerimizi paylaşacağız.

Herneyse uzatacak birşey yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.