Şimdi Ara

Salih abisiz komedi dukkanımı olur ya!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçmalıyolar ya, yapmayın o zaman tadında bırakın bazı şeyleri.. Ne şimdi bu?? Böle komedi dükkanımı olur ikisiyle komedi dükkanı oluyo böle tek tolgayı napalım nereye kadar yani? her hafta konuk gelcekmiş falan aman ya bişeyide bozmayın

• valla ben protesto yapıyorum artık izlemiycem salih abi bence tolgadan daha komik köşede durup az konuşsada adamın potansiyeli yetiyo bazen tolga bütün program boyunca uğrasıyo ama salih abi bişi diyo ona daha çok gülüyorum bence çok yanlış bir karar
  • Çok yanlış yaptılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Çok yanlış yaptılar

Gerçektende çok yanlış yaptılar
  • -Salih Abi! Bi yolluk yap!
  • Sadece bu bölümlük mü yok yoksa bir daha olmayacak mıymış?Gerçekten komik olan bir şeyi 1sezondan fazla izleyemiyoruz
  • bence o programın acılması bir hataydı hic begenmedim bir program
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Madem Öyle izlemiyorum of of çok güzeldi
  • salih abi gitme

hepimiz dükkan hepimiz salih
  • TRT'ye geçmesi bile anormal bir durum. TRT gibi geri kalmış bir kanalda komedi düzeyi çok çocuksu düzeye düşecektir. Öylede oluyor şuan. Bu sebepten TV8 deki eski bölümleri izleyeceğim. Zaten eski bölümleri seyretmemiştim. TRT ile Komedi Dükkanı olmaz. Komediye ceza olur ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B o S c H -- 14 Mart 2008; 20:51:12 >
  • mail atalım
  • Salih abisiz olmaz ya süperdi artık izlemem
  • Ben izledim gayet de güzeldi
  • iğrençti.. vede kısaltmışlar... yazık ettiler bi güldüğümüz bu vardı onu da elimizden aldılar
  • Salih abisiz Komedi Dükkanı olmaz.Çünkü iki oyuncuda o programla özdeşleşmişti.Bari fazla rezil etmeden programı bitirsinler yoksa program çin işkencesine döenecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: SanSaR Salvo

bence o programın acılması bir hataydı hic begenmedim bir program

katılmıyorum harikaydı bence ama salih abisizde olmaz bea öff
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiyaH BeyaZ

Sadece bu bölümlük mü yok yoksa bir daha olmayacak mıymış?Gerçekten komik olan bir şeyi 1sezondan fazla izleyemiyoruz

Haksızlık etme Avrupa yakası hala duruo
  • çok büyük hata yaptılar acaba neden atıldığını bilen var mı? tolga çevik laf arasında şutladık falan dedi gerçi ama ne kadar ciddiydi bilemem...
  • izlemedim ben, tv8dekilerin hepsini izlememiştim izlemediklerimi ceker izlerim artık.. salih abi dönmezsede bakmam bidaha cogu kişide bence bakmaz öle kötü bi şekilde biter.. yaptıkları şey cok sacma salih abi isteyerek yada istemeyerek bi nedenden dolayı olmuyosa o program bitmiştir illa para kazanmak için güzel yaptıkları işi niye kötü bitirmeye çalışıyolar anlamıyorum nasıl bi ekipse bu iki dkda satmışlar salih abiyi
  • Salih abi yoksa ben izlemem programı

Şimdi de FOX'ta bi kolpası çıkıyor bu programın. Komedi Türk diye. Yerini tutacağını sanmıyorum ama yine de komik olabilir

Arkadaşlar en iyisi, en canlısı, en iyi doğaçlama, en az bozulma ihtimali olan:

ANINDA GÖRÜNTÜ SHOW
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.