Şimdi Ara

salı günü kavga edicem çocuğun arkası sağlam yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
4
Favori
10.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 'Boyz N Da Hood

Lisenin yarısı arkası diye birşey yok korkak tavuk. Herkes selamlaştığı herkesin kavgasına gitseydi ohooo işimiz vardı. Çocuğu döv dövebiliyorsan, ki bu korkuyla dövebileceğini sanmıyorum alt tarafı bir kavga için sigara içmesinden tut kova yapmasına kadar göz önünde bulunduruyorsun. Kavga olduktan sonra unutulur gider. Eğer çocuğun altında kalırsan çocuk sana bulaşmaya devam eder. Ama kavga edersen,dayakta yesen dayakta atsan mevzu kapanır gider. Birdaha bulaşmaz sana.

Kararimi verdim sağol okulda hicbirsey yapmıcam ama gözü önünde olucam bana karıssın diye karışıncada birsey yapmicam cikista direk bisey demeden vurucam planim bu uygunmudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarıda öldürmezler felan demişler ama ben söyliyim hiç belli olmaz o kadar boş insan varki emaneti bi saplar 10 sene yatar ama olan sana olur illa kavga edicem diyosan kalabalığa girmemeye çalış girersen kim vurduya gidersin yada çocuğa söyle teke tek gelsin yoksa kabul etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsızsüvari

yukarıda öldürmezler felan demişler ama ben söyliyim hiç belli olmaz o kadar boş insan varki emaneti bi saplar 10 sene yatar ama olan sana olur illa kavga edicem diyosan kalabalığa girmemeye çalış girersen kim vurduya gidersin yada çocuğa söyle teke tek gelsin yoksa kabul etme

Tek yakalayip dalicam ama devran doner kasap doner icabi kotu olmasinda :D

• yaşadığın yerin insan tipine bağlı it sürüsü gibi üstüne üşüşebilirler veya adam gibi dayağını yer konuyu kapatır
  • quote:

Orijinalden alıntı: atsızsüvari

yaşadığın yerin insan tipine bağlı it sürüsü gibi üstüne üşüşebilirler veya adam gibi dayağını yer konuyu kapatır

Serseri kayniyor ayrica 1 gunum kaldi taktik veriverin yav ne yapayım adama neresine vurayım kada atayim mi benim kafam acimaz mi

• Adamdan yapılısin bb de yapmışsın kardeşim ilk olarak bırak o sana saldırısın sen onu kışkırt sinirlensin hareketlerini kontrol edemez zaten senin yapacağın şey o sana tam yumruk dallarda diz üstü edileceksin 2 bacağından iyice kavrayıp kaldır ve yere yapıştır son olarak cok üstüne 3 4 tane yumruk at o çocuk yerden kalkarsa bunca zamanlık deneyim boştur yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZorlananAdam

Adamdan yapılısin bb de yapmışsın kardeşim ilk olarak bırak o sana saldırısın sen onu kışkırt sinirlensin hareketlerini kontrol edemez zaten senin yapacağın şey o sana tam yumruk dallarda diz üstü edileceksin 2 bacağından iyice kavrayıp kaldır ve yere yapıştır son olarak cok üstüne 3 4 tane yumruk at o çocuk yerden kalkarsa bunca zamanlık deneyim boştur yani.

Bunu okul icinde yaparsam ne olur benim icin okul onemli karsimdaki 1 sene kaldi dilekceleri filan var atilmak uzere

• quote:

Orijinalden alıntı: bazentiksindim

quote:

Adamdan yapılısin bb de yapmışsın kardeşim ilk olarak bırak o sana saldırısın sen onu kışkırt sinirlensin hareketlerini kontrol edemez zaten senin yapacağın şey o sana tam yumruk dallarda diz üstü edileceksin 2 bacağından iyice kavrayıp kaldır ve yere yapıştır son olarak cok üstüne 3 4 tane yumruk at o çocuk yerden kalkarsa bunca zamanlık deneyim boştur yani.

Bunu okul icinde yaparsam ne olur benim icin okul onemli karsimdaki 1 sene kaldi dilekceleri filan var atilmak uzere

Okul içi değil üzerinde okul üniforma si bile varken yaptığın kavgalar disiplin suçu .okul çıkışında çek bi kenara hallet en iyisi not gönder böyle böyle yüreğin yetiyor şu saat te şurda ol teke tek yumruk yumruğa diye zaten kalabalık gelirse karakteri ortaya çıkar kaçma dövüş onun attığı d ayaktan daha fazla senin yediğin dayağın havası olur

• quote:

quote:

quote:

Okul içi değil üzerinde okul üniforma si bile varken yaptığın kavgalar disiplin suçu .okul çıkışında çek bi kenara hallet en iyisi not gönder böyle böyle yüreğin yetiyor şu saat te şurda ol teke tek yumruk yumruğa diye zaten kalabalık gelirse karakteri ortaya çıkar kaçma dövüş onun attığı d ayaktan daha fazla senin yediğin dayağın havası olur

Ayni siniftayiz zaten sinifta kavga etsek ben rahat alsam bile yerden kalkar devam eder kavga buyur de buyur hocalara kadar gider düşüncem bu okul cikisi az kisi olduklarinda arkasindan seslenip kavga atmayi planliyorum sonra allah ne verdiyse

• Ozaman arkadan koşarken seslen ve döndüğü anda burnunun ortasına kafa at yanında 2 3 kişi varsa onlarada birer yumruk at dayak yemekten korkmayın bu kadar olmezsin adam öldürmek ap aayrı bir dünya

• bence döv topluca gelirlersede kaç gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: warezking

kavga etme kardesim.

rahat dovebilcegin birisi sana diklense sen cevap vermesen ve surekli diklense sen kavga etmez miydin

• quote:

quote:

quote:

kavga etme kardesim.

rahat dovebilcegin birisi sana diklense sen cevap vermesen ve surekli diklense sen kavga etmez miydin

Kardesim kavga ederek birbirinizi uzup, kirmanin hic bir anlami yok guzelce anlasip mutlu mesut yasaminizi surdurebilirsiniz

ben bu yandanım ama karşımdaki pek böyle düşünceğini sanmıyorum bu yüzden bu karara vardım

• Yarin mi edeceksin ? Konuyu editle . Buyuk ihtimalle lavga olmaz .

• Önce bir sözlük edin. Baktın Türkçe'yi öğrenemedin, o arkadaşın kafaya vurursun sözlükle.

• kafa atmayı bilmiyorsan atma rezil olursun ve karşındakinin kafa atmasına izin verme burnuna bi oturtursa bitersin kafa atıyosa hemen başını eğ kafanın sert bölümüne vursun tutturabilirsen adamın burnu bile kırılabilir bide klişe olucak ama ilk sen vur yada adamın cılız bi vuruş yapmasını sağla döversen bahanen olur ilk o vurdu diye uçan tekme atmaya kalkma böbreklere vurabilirsen adam baya afallar sonrada gözüne doğru dik bi yumruk iş biter tabi bunları yapabilmek için biraz kavga geçmişin olması lazım heyecan yapmıyacaksın sakin düşünerek kavga ediceksin
  • geçen sene amcam trafik kazasında öldü.motorla sanayiye giderken kırmızı ışıkta durmayan minibüs çarpmış.adamlar doğuluymuş, dava açmayın kan parası verelim konu kapansın demişler.ama bizimkiler parayı geri gönderip dava açtılar.mahkemeye adamlar bir geldiler neredeyse iki katımızlar.aleni gövde gösterisi yapıyorlar.şoförün yanında oturan çocuk şahitlik yaptı, bunlar çocuğu tehdit edince biz bunlara daldık allah ne verdiyse.az önce mafya gibi dolanan adamlar it sürüsü gibi dağıldılar.yani korkma, beklemediği bir anda dal ve ağzını yüzünü hoşafa çevir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akvaryum Suyu

quote:

arkadaşlar belirtiğim şahıs sürekli okulda artislik taslıyor bana acayip hırslanıyorum o hırsla çok şey yapabilirim ama arkası sağlam lisenin yarısı.şahısın bildiğim özellikleri çok zayıf yani ben 16 yaşındayım 1,5 sene fitness ile uğraştım(1 sene acemi 5 ay yarı profesyonel) ama ev ortamında maalesef spor salonu olmadı :D herneyse zayıf bayağı onun kolları yanında benim kollarım hiç kalıyor,sigara içiyor zararlı maddeleri filanda vardır herhalde ot filan kova ve arkası sağlam bunun dışında benden 1 yaş büyük sınıfta kalmış aynı sınıftayız ben ise 60 kiloyum 1.74 boy vicutumu geliştirmeye çalıştım fakat kemiklerim güçlü değil dayanıksız ve ırsi bir genim var ellerim titriyor tek ellerim değil vicuduma yansıyor doktora gitmiştim birşey bulamadı herneyse korkağım :D ciddiyim kendi özelliklerimle yüz yüze de kaldım ama olmuyor içimden kavga etmek gelmiyor ama bunu düşündüm o bana vurduğunda ben neden dalmıyorum bi ara vurucak gibi olmuştum ama arkası sağlam çoğu yorumlarda gelecek öneri müdüre şikayet etmek filan ama beni okulda barındırmazlar ben çocuğu döverim ama tek gelmezler ama dövememe şansımda var yüreklenmem lazım

Green street hooligans izle ama 1. filmini.

Bu hocamızı dinle sen

• Kavga edip etmiceğim tamamen bana bağlı valla,yarın bana bulaşırsa büyük ihtimalle kavga edicem mecburuyetten boyun eğdirmek istemiyorum be.Hayatımda kafa atmışlığım yok :D geçen arkadaşla şakalışırken sinirlendim reflekslerle birlikte kafa attım tek o,zaten attığımda da yüreğim acıdı :D filmi izlerim ama sınavlar filan var boş vaktim olsa.Peki böbreğe filan tekma at diyorsunuzda çocuk sigara içiyor yani bende bb çalışıyorum kaslarım gelişik ben bunun böbrek kısmına otturtursam sonuç kötü yerlere gitmez dimi ? :(
  • Sana tavsiyem rakibini hafife alma,fiziğine aldanma teke tek kavga edecekseniz arkası falan bulaşmaz eğer korkuyorsan da hiç kavga etme bence
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.