Şimdi Ara

Salı günü Güzel Kuponlarım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Salı günü  Güzel Kuponlarım.

Kupon 2

kupon 3

Buda tutabilitesi yüksek sistem kuponum.

Şimdi bazı arkadaşlar çıkıp Bilmişlik taslamasın oynamadığı kuponu koymuş diye bilyonerde gece 12den sabah 7,30 a kadar iddaa oynanmadıgı için kaydettim üstteki kupon 100 misli alttakide 50 misli olacaktır arkadaslar.

Arkadaşlar kuponlarda ufak değişiklikler yaparak oynadım Kusura bakmayın.

Bu 1. kuponum

Buda 2. kuponum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliKocBey -- 20 Mart 2012; 16:24:15 >

• Tutabılır tabıkıde dostum :)
  • Güzel oldu abi kupon, bende az sonra koyucam, son maçım kaldı Bi de abi şimdi bi bebe gelir der ki 50-100 misli oynamıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pRo. -- 20 Mart 2012; 1:12:59 >
  • oynayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

Güzel oldu abi kupon, bende az sonra koyucam, son maçım kaldı Bi de abi şimdi bi bebe gelir der ki 50-100 misli oynamıyorsunuz

Beni azcık tanıyan biri demez öle :) Sende Koyda Bakayım maçlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-dokuzyüz

quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

Güzel oldu abi kupon, bende az sonra koyucam, son maçım kaldı Bi de abi şimdi bi bebe gelir der ki 50-100 misli oynamıyorsunuz

Beni azcık tanıyan biri demez öle :) Sende Koyda Bakayım maçlara.

koyuyorum abi şimdi mesajı editliyodum tam

• ilk kupon iyiymiş yarın gidiyim de oynayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pazar ve Pazartesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sistem kupona 3 tane banko maç önerisi olan var mı oranlar düşük olsada olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker00

sistem kupona 3 tane banko maç önerisi olan var mı oranlar düşük olsada olur

real, barca, fb, gs alir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnToucheD_

quote:

real, barca, fb, gs alir

salı günü biticek şekilede oynadıgımdan fb maçını yazamıyorum fenerli olup gs nin yenilmesini istedigim için ona da oynamam barca ya oynuycam zaten :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UnToucheD_

quote:

real, barca, fb, gs alir

salı günü biticek şekilede oynadıgımdan fb maçını yazamıyorum fenerli olup gs nin yenilmesini istedigim için ona da oynamam barca ya oynuycam zaten :)

Bu düşünceyle oynarsan hiç kazanamazsin :)
  • quote:

Gilingam üst
    rochadale 1-0 çş
    yeovil üst.
    Al Sana 3 banko mac.
  • Hocam kuponlarınız gayet güzel fakat benim internetten oynama ve 50 misli basma gibi şansım olmadığı için sizin maçlarınızdanda esinlenerek bugün şöyle bir kupon yapmayı düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: xRay97

Hocam kuponlarınız gayet güzel fakat benim internetten oynama ve 50 misli basma gibi şansım olmadığı için sizin maçlarınızdanda esinlenerek bugün şöyle bir kupon yapmayı düşünüyorum

Hocam galatasaray macı hariç kupon güzel Gs macı nede olsa kupa macı sonucta belki galatasaray as oyuncularını dinlendirebilir o yüzden o mactan uzak durmanızı tavsiye ederim. onunun yerine glingam macına üst yeovil macına üst daha mantıklı olur Tabi bu benim kendi düşüncemdir saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: D-dokuzyüz

quote:

Orijinalden alıntı: xRay97

Hocam kuponlarınız gayet güzel fakat benim internetten oynama ve 50 misli basma gibi şansım olmadığı için sizin maçlarınızdanda esinlenerek bugün şöyle bir kupon yapmayı düşünüyorum

Hocam galatasaray macı hariç kupon güzel Gs macı nede olsa kupa macı sonucta belki galatasaray as oyuncularını dinlendirebilir o yüzden o mactan uzak durmanızı tavsiye ederim. onunun yerine glingam macına üst yeovil macına üst daha mantıklı olur Tabi bu benim kendi düşüncemdir saygılar.

Hocam galatasarayın gazianteple falan yaptığı maçlara baktımda gerçekten bu maçın oynanmaması gerektiğini düşünerek eledimVe şöyle yeni bir kupon yaptım

• galatasaray elenicek , üst banko
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.