Hocam sorun sanırım kurye kaynaklıydı dün vodafone ile iletişime geçtim. Dediğiniz gibi edevlet aracılığıyla başvurmuştum ama bir türlü kurye adımını geçermiyordu başvuru. En son sim kartın üstünde bulunan barkod numarasını istedi onu verdikten sonra diğer adıma geçebildim. Şu an her şeyi tamamladım 2-4 iş günü içinde açılacakmış bekliyorum bakalım. |
SALDIRIN - VODAFONE'A GELENE 16GB 107TL (11. sayfa)
-
-
Merhaba pazartesi gunu edevletten basvurmustum sonra son gun oldugunu ogrenince o aksam bayiden gecis sagladim simkart verdiler ve cuma gunu acilcak. Ancak bugun edevletten basvurdugum simkart yola cikti diye mesaj geldi. Bunlar onu iptal etmedimi otomatik ? Simdi nasil olcak gelince kabul etmeyip geri gondericem heralde karisti ortalik:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
e devletten başvuru nedir. ben direk sitesinden başvurmuştum. kurye arayacak diye mesaj geldi. 3 gündür arayan yok.
-
Arkadaşlar ben şubeden hatti aldım, fakat görevli ne yapması gerektiğini bilmiyor. Bana başka tarifeler gösteriyor. Sizin seçtiğiniz bitmiş diyor. Ama ben başvurumu önceden yapmıştım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gelen simkartı da alın ikisinden biri çalışacak nasıl olsa geri gönderirseniz işlemleri iptal edebilirler ortada kalırsınız.
Kampanya dün bitti diyor, ama vodafone bana 3 gün içinde teslim alabilirsin diyordu hattı.
Sizin elinizde sim kart varken halletmek kolay, bize sim kart teslim edilmedi, kuryeden haber yok, bakalım...
arkadaşlar kurye kartı sabah teslim etti fakat 6 saat geçmesine rağmen vodafone yanımda uygulamasında 2 gün önceki kurye sizi arayacak uyarısı var. ne yapmam gerekiyor bir sonraki aşama için?
-
Hocam direkt geçiş yapacağınız numara üzerinden 0 (542) 542 00 00 numarasını arayın müşteri hizmetlerine bağlanıp durumu açıklayın sizden simkartın üzerinde bulunan barkod numarasını isteyecek onu verdiğiniz zaman gün içinde diğer adıma geçmiş olacaksınız. Benimde pazartesi günü teslim edilmesine rağmen kurye arayacak kısmında gözüküyordu ancak mh ile çözebildim sorunu.
-
Şimdi aradım mh yi 24 saat içinde kurye durumu değişiyor fakat her ihtimale karşı ben yine kayıt oluşturuyorum işlemin hızlanması için dedi. Bakalım, bekleyeceğiz. Bu arada benim gibi e devlet onayı verenlere hiçbir kağıt belge imzalatnıyorlar, direkt kartı mng kargo eve bırakıp gidiyor. Eğer e devlet onayı vermezseniz kuryeyi bekliyormuşsunuz kargocu yerine ve işlem uzuyormuş. Ayrıca eve evraklarla geliyorlarmış imzalanması için ve nufus cüzdanı fotokopisi istiyorlarmış aklınızda bulunsun arkadaşlar.
Bana mesaj felan gelmeden geçiş işlemi oldu anlamadım, neyse . Şimdi soracağım bir soru var. Turkcell den geçiş yaptım, taahhüt sürenin bitmesine bir ay vardı tekrar Turkcell e geçsem taahhüt bozma cezası odermiyim. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 19 Ekim 2023; 18:20:32 >
Kargoya verildiğinde takip için vs bir bildirim geliyor mu?
Yalnızca bu sabah mesaj geldi kargonuz dağıtıma çıkmıştır şeklinde fakat kurye ile gönderimlerde mesaj gelmiyor direkt arıyorlarmış.
Nereye cayma bedeli öder miyim derken,Turkcell'e mi,Vodafoneye mi?
Turkcellde cayma bedeli çıktıysa geri taşısan da taşımasan da zaten ödersin. Vodafoneye ödermiyim diyorsan,taahhüt yapmadınsa zaten ödemezsin,gün bazlı fatura çıkar. Taahhüt yaptınsa da tarife şartlarında ilk ay cayma bedeli çıkmaz özelliği varsa ilk fatura kesim tarihinden önce taşınırsa hattın cayma bedeli çıkmaz,taahhütsüz fiyat üzerinden gün bazlı hesaplanır.
Turkcell'de hangi tarifeye geçmeyi planlıyorsunuz? Bol Star tarifeleri mi?
Tarife yine gelmiş 3 gün geçerli
Turkcell için sormuştum, bilgi için teşekkürler, Dün akşam saatlerinde daha öncesinde bir bilgi mesajı gelmeden hattım açıldı çok enteresan. TURKCELL den mi kaynakli bilemiyorum zaten bazı SMS lerde gelmeme sorunu da yasiyirdum. Vodafone dan Şimdilik memnunum, hız testi yaptım güzel cekiyor Ankara Etlik tarafı, resimde ekledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 20 Ekim 2023; 9:30:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
geç kalınca şikayet yazdım. aktif görünüyor 4 gün daha. son güne bırakmayın
davet kodunu nasıl kullanıyoruz
bir de esim ne kadar Vodafoneda ayrıca mı başvuruluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 20 Ekim 2023; 9:54:55 >
Bunu Ekim sonuna kadar ara ara yapacaklar gibi duruyor. Geçende demiştim müşteri çekmek için yaparlar bence.
31 ekimde mevcut operatörümdeki faturam kesilecek 9 kasımda taahhüt bitişi var. Şimdi geçsem mi geçmesem mi diye düşünüyorum bakalım haftasonu karar verirsem geçerim geçen haftasonu bir avm de bütün operatörleri gezdim bayide yapıyorlardı bu kampanyayı yine bayide yaparlar sanırım bir bakıcam.
-
vodafone'nun bu tarifeleri veya türktelekomunda bu haftasonu için tekrarladığı yıldız günler prime40+sosyal medya sınırsız 205tl olan tarifeleri için bence taahhüt bitişinizi beklemeyin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X