Şimdi Ara

Saldırı Sistemi Adil Değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başta dediğim gibi, ben oyunu sürekli oynayan, ve her zaman depomda altın saklayan birisiyim. Şuan Town Hall'ım 8, Town Hall'ı 9 olan birinin gelip dümdüz edeceği kesin. O 6 level devler ölümsüz gibi Yine de gelip 200k-300k arası bişey alıp götürebiliyor. Aynısı ben TH 7 deyken de oluyordu. 8 adam gelip dümdüz ediyordu layout la bile ilgisi yok. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce adil mi?

• devlere karşı koruyabilirsin köyünü sonuçta yaylı tuzak diye birşey var.Yanlız balonlara karşı ağzınla kuş tutsan birşey yapamazsın.özellikle level 6 balon ile cehennem olana kadar savunmasızdır köyün...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum be bi çözüm bulmazlarsa çok can yanacak. Özene bezene kurduğum köye üst leveller ejder barbar ne varsa gelip süpürüp gidiyor. Köyüm daha 6 seviye.

Hayır benim 4-5 saldırıda toparlayabildiğim bi ganimeti adam tek savaşta alıyor. Peşpeşe yapamamya sadırıyı. Asker üretilene kadar çıkıyorum geldiğimde saldırılmış. Özellikle yüksek para iksir isteyenler için depo doldurmak eziyet

Köy seviye farkında ganimet iyice kısılmalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

devlere karşı koruyabilirsin köyünü sonuçta yaylı tuzak diye birşey var.Yanlız balonlara karşı ağzınla kuş tutsan birşey yapamazsın.özellikle level 6 balon ile cehennem olana kadar savunmasızdır köyün...

2 seviye cehennem kuleme ragmen adamlar,bana, balonlarla 2 yildiz alip koyu dagitiyorlar klan savaslarinda koyumde saglamdir bos koy degil yani.

Srpski Borci klaninda krstarica nikli uyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.