Şimdi Ara

saldırı için kaç asker basmalı ve nasıl bi taktik izlemeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

200 asker kapasitem var (full) barbar açık.

ejder ve yaban domuzu binicisi basabiliyorum. askerlerimin seviyeleri de şöyle;

saldırı için kaç asker basmalı ve nasıl bi taktik izlemeliyim?

şöyle bi sorun var şuan büyü fabrikası gelişmekte olduğu için büyü basamıyorum.

önerilerinizi alayım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7gün25saat -- 3 Mayıs 2014; 11:48:29 >

• 1500 kupa civarlarına in, 2 kışlada full okçu, 2 kışlada full barbar eğit. Barbar-Okçu karışımı bir ordun olucak. Dili almancaya çevir ki daha iyi kaynak bulabileceğini düşünüyorum. En az 150k altın ve iksir bulunan ve hepsi madenler veya pompalarda olan köyleri arayıp bütün askerlerini kullanmadan kaynaklarını al.
  • Eels kullanıcısına yanıt
    bu taktikle saldıran birisi anca köy binası dışarıda olan oyuncuları kazanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7gün25saat

Ah be abi, amaç köy binasını almak değil kaynak toplamak. Köy binasını almadanda savaş kazanılıyor ;)
  • Eels kullanıcısına yanıt
    aynen hocam ben de onu diyorum havanlardan kaçmak için önden bi kaç dev bassak da tank olarak kullansak onları daha mantıklı değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7gün25saat

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eels

1500 kupa civarlarına in, 2 kışlada full okçu, 2 kışlada full barbar eğit. Barbar-Okçu karışımı bir ordun olucak. Dili almancaya çevir ki daha iyi kaynak bulabileceğini düşünüyorum. En az 150k altın ve iksir bulunan ve hepsi madenler veya pompalarda olan köyleri arayıp bütün askerlerini kullanmadan kaynaklarını al.

1100 1300 arasi ganimet icin 1450+ kara iksir icin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paragraf için taktik var mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 100 Okçu, 88 Barbar, 6 Duvar Yıkıcı, 1 Öfke, 2 Yıldırım Büyüsü.. Toplayıcılarda bulunan ganimeti kolaylıkla alabilirsiniz. Hem ordunun üretim süresi ve maliyetide uygun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.