> > > SALDIRAY ABI... > > > > > > *.yemin ederken "yalanım varsa şurdan şuraya sevişmek nasip olmasın", > > > kötü durumda olan birine çözümönerisinde bulunurken "senin acilen > sevişmen > > > şart" kalıplarını kullanan, > > > sevişmek kavramını dilimize dolayan bir demet tiyatro karakteri.. > > > > > > *.- ben gunde senin gibi on denesiyle sevi$iyom.. > > > - oha saldiray abi > > > - tamam canim ne kiziyosun on diilse de uc. olabilir.. belki.. > sanirim.. > > > > > > *.-taniyo musun kadini ? > > > -yok tanimiyorum, 1-2 sevismisligimiz var o kadar yani > > > > > > *.-ben o sekil biriyle sevismedim > > > > > > *.-yav ayla seninle de uzun zamandir sevi$medik... > > > -ama saldiray abi ben evlendim > > > -insan bi haber verir ayla. yav > > > > > > *."yeni bir ekiz yatag almısım uzerinde cok guzel sevişiliyor" > > > > > > *.- cikar su ustundekileri, ne dedigin anlasilmiyor > > > *.mukreminin annesi saldirayin, evine ekiz yatak tasittigini gorur ve > > > kendisine ilisir... > > > -aaa oglum ikiz yatak mi aldin?sirt agrilarina iyi geliyo di mi onun > icin? > > > -yok teyzecim direkman sevismek icin > > > > > > *.- ya saldıray abi, daral geldi bu yalan haberlerden ya !! > > > - yani züleyha, biliyormusun bazen bana da geliyor; ama iki seviştim > mi > > bir > > > şeyim kalmıyor. > > > - ne ? sevişmek mi ? *eyvaah*.. > > > - tabi canım, bak sen şimdi yeni ekiz yatak almıştın ya, gel şöyle; > > > sinirimizden bir sevişip kurtulalım... > > > > > > *.-züleyha, kırlarda neşe içinde sevişeceğin günler yakındır. > > > -gecen bi arkadaşı ormana götürdüm, nasıl memnun kaldı anlatamam. > > > > > > telefonu kapar. > > > -çotaank! > > > yanındakine: > > > -yaw iki kez sevüşmüşlüğümüz var,tutturmuş hatırlamadın mı > hatırlamadın > > > mı.ben seni nasıl hatırlayayım,günde 20 kişiyle sevişiyoruz biz,kafa > > meşgul. > > > > > > *.-kardeşim tanımıyorum dedim ya,herhangi bir sevişmişliğimiz yok !!! > > aaa.. > >
Ne komik bir karakterdi.Hey gidi günler hey.Bu forumdaki herkes hatırlamaz herhalde Saldıray'ın kim olduğunu
bir demet tiyatronun star tv de yayınlandığı devirdi... saldıray ı selahattin taşdöğen canlandırıyordu... rol gereği gazino sahibi ve kaset yapımcısıydı... özellikle demet akbağ ın züleyha karakterine ısrarcı asılmalarıyla ünlüydü...
zamparanın en arsız ve en yüzsüzünü temsil ediyordu...
tekrar hatırladın ne günlerdi be ertesi gün okulda replikleri tekrar ederdik