Şimdi Ara

salcano igman hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yerinden bir abi artık sürmediği için 4 sene önce aldığı ve son 2 senedir yatan salcano igman bisikletini satma teklifinde bulundu. 500 e verme niyetinde. kendisi o zaman 1050-1100 lira civarına almış. şimdi internetten baktım. 2k 3k fiyatlar. bunu anlamadım. kendi bisikletinin fotoğrafını da gösterdi sağlam duruyor. canlı görmedim. sizce alınır mı. fotoğrafını bana atsaydı koyacaktım fakat atmadı henüz.

• 2 senedir yatan bisikletin bakımı ciddi maliyet açabilir... Yani 500 e alıp 150/200 tl de tekrardan yürütmek için harcayabilirsiniz en kötü ihtimalle, ama en iyi ihtimalle nemsiz, güneş görmeyen bir yerde üstü naylonla vs kapalı şekilde saklanmıştır orası ayrı, eğer su ve nem alan bir yerde veya güneş altında beklediyse iki sene boyunca, tüm plastik aksam muhtemelen yıpranmış veya kullanım dışı kalmıştır. Hareketli metal aksamlar ise pastan nasibini alıp işlevselliğini yitirmiştir diye tahmin ediyorum... Geçtiğimiz bir ay boyunca açık ortamda bıraktığım bisikletimin zinciri, rublesi ve aynakol dişlileri tamamen nerdeyse paslanmış, varın siz hesaplayın 2 yılda be olabilir....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

2 senedir yatan bisikletin bakımı ciddi maliyet açabilir... Yani 500 e alıp 150/200 tl de tekrardan yürütmek için harcayabilirsiniz en kötü ihtimalle, ama en iyi ihtimalle nemsiz, güneş görmeyen bir yerde üstü naylonla vs kapalı şekilde saklanmıştır orası ayrı, eğer su ve nem alan bir yerde veya güneş altında beklediyse iki sene boyunca, tüm plastik aksam muhtemelen yıpranmış veya kullanım dışı kalmıştır. Hareketli metal aksamlar ise pastan nasibini alıp işlevselliğini yitirmiştir diye tahmin ediyorum... Geçtiğimiz bir ay boyunca açık ortamda bıraktığım bisikletimin zinciri, rublesi ve aynakol dişlileri tamamen nerdeyse paslanmış, varın siz hesaplayın 2 yılda be olabilir....

Sagolun uzun ve yararli bilgi icin

Abi sanirim satmaktan vazgecti. Sifir veya internetten ikinci el bisikletlere bakacagim daha sonra. Butcem 900-1000

Tavsiyeniz varsa alabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: WoodGuy

quote:

2 senedir yatan bisikletin bakımı ciddi maliyet açabilir... Yani 500 e alıp 150/200 tl de tekrardan yürütmek için harcayabilirsiniz en kötü ihtimalle, ama en iyi ihtimalle nemsiz, güneş görmeyen bir yerde üstü naylonla vs kapalı şekilde saklanmıştır orası ayrı, eğer su ve nem alan bir yerde veya güneş altında beklediyse iki sene boyunca, tüm plastik aksam muhtemelen yıpranmış veya kullanım dışı kalmıştır. Hareketli metal aksamlar ise pastan nasibini alıp işlevselliğini yitirmiştir diye tahmin ediyorum... Geçtiğimiz bir ay boyunca açık ortamda bıraktığım bisikletimin zinciri, rublesi ve aynakol dişlileri tamamen nerdeyse paslanmış, varın siz hesaplayın 2 yılda be olabilir....

Abi sanirim satmaktan vazgecti. Sifir veya internetten ikinci el bisikletlere bakacagim daha sonra. Butcem 900-1000

Rica ederim, tavsiyem ise markaya/modele aldanmadan donanıma odaklanıp, donanımı daha üst seviye olan bisiklete yönelmekte fayda var.

Çok basit bir örnek misal, acera setli, kilitlemeli maşası olmayan eski model 15 kiloluk Merida/Trek/Specialized vs yerine daha yeni model olan, donamı birkaç üst seviye alivio/deore grupsetli kilitlemeli maşası olan ve daha hafif olan Salcano/Carraro/Mosso vs almak daha mantıklı olur.

Görmeden, görmediğiniz veya denemediğiniz bisikleti almayın.

Gerekli bakımlardan ufak tefek mekanik bilgi getektiren işlerden anlamıyorsanız sıfır bir bisiklet almanız daha iyi olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WoodGuy

quote:

Rica ederim, tavsiyem ise markaya/modele aldanmadan donanıma odaklanıp, donanımı daha üst seviye olan bisiklete yönelmekte fayda var.

Çok basit bir örnek misal, acera setli, kilitlemeli maşası olmayan eski model 15 kiloluk Merida/Trek/Specialized vs yerine daha yeni model olan, donamı birkaç üst seviye alivio/deore grupsetli kilitlemeli maşası olan ve daha hafif olan Salcano/Carraro/Mosso vs almak daha mantıklı olur.

Görmeden, görmediğiniz veya denemediğiniz bisikleti almayın.

Gerekli bakımlardan ufak tefek mekanik bilgi getektiren işlerden anlamıyorsanız sıfır bir bisiklet almanız daha iyi olur.

Peki butceme gore sifir onerebileceginiz bisiklet var mi. Kullanim amaci tamamen gezmek, sehir bisikleti yani.

• WoodGuy kullanıcısına yanıt
    Bn bisiklet önermeye karşıyım :) Paranızın yettiği oranda en beğendiğiniz bisiklet = en iyi bisiklettir. Yukarda yazdıklarım bu yazdığımdan sonra gelir...

• quote:

Bn bisiklet önermeye karşıyım :) Paranızın yettiği oranda en beğendiğiniz bisiklet = en iyi bisiklettir. Yukarda yazdıklarım bu yazdığımdan sonra gelir...

Eyvvallah hocam tesekkurler ilgin icin :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Carraro Hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Carraro Sportive 230 Hakkında
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.