Şimdi Ara

Salcano Astro 20 hk. görüşünüz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, uzun bir aradan sonra bisiklete başlamaya karar verdim.
    Başlıkta belirttiğim model hakkında görüşünüz nedir acaba?
    Boyum 1.78 kilomda 81

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomeri -- 6 Mayıs 2013; 13:55:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Meraba. Başlıkta bahsettiğiniz salcano astro 20 bisikleti bir aydır bende kullanıyorum. Öncelikle şunu söyliyebilirim. Eğer şehir içinde kullanacaksanız dağ bisikleti yerine yol veya şehir biskletleri daha uygun oluyor. Şehir bisikletlerinin kadro açıları jant ebatları ve lastik ölçüleri dağ bisikletlerinden daha farklı o yüzden şehir içinde kullanımda dağ bisikletlerine göre daha az yorulursunuz. ben arazidede kullanmak istiyorum diyorsanız. Salcano astro 20 fena bir bisiklet değil akıcılığı iyi üzerinde shimano acera 27 vites sistemi (aynakol ve fren hariç. Aynakol suntour xcm frenler tektro) ve tamamen kilitlenebilen suntour ön amortisör mevcut.Bisiklet alüminyum kadrolu. Alüminyum kadrolarda önemli olan özelliklerden birisi kadronun esneme miktarıdır. Ben bisikleti aldığım günden bu yana 200 km kadar kullandım. Kadroda rahatsız edici bir esneme olayına rastlamadım. Düzgün ayarlanırsa viteslerin akıcılığı güzel fena değil. fren tutuşundada bir olumsuzluğa şu ana kadar rastlamadım. Boyunuza göre en ideal kadro boyu 18 inç kadrodur. Ben 1.73 boyundayım 18 inç kadro kullanıyorum bana biraz büyük olsada kadro boyu olarak sizin için tam olur. Bana gelen bisiklet kırmızı siyah görünüm olarak fena değil. Ağırlık olarak tam olarak kaç kg olduğunu bilmiyorum. Ama kaldırıp rahatlıkla taşıyabiliyorum. Salcano'nun en çok eleştirilen yönleri jant seti ve servis kalitesidir. X prod jantların akort ayarı çok çabuk bozulabiliyor deniyor. Ben henüz daha 200 km kadar kullandım. Jantlarda şimdilik bir problem yok. Servis içinde şunu söyleyebilirim ben 10 yaşımdan beri bisiklet kullanıyorum 35 yaşındayım. bu bisiklette dahil aldığım hiç bir biskleti şu ana kadar servise götürmedim. genelde bir sorun olursa gerekli parçaları temin edip kendim tamir ederim. Yalnız eğer benim yaptığım gibi yaparsanız bisikletiniz kesinlikle garanti dışı kalır. Eğer internetten veya bir şekilde demonte bir salcano bisiklet alırsanız kurulumun servis tarafından yapılması gerekli ve garanti süresince peryodik bakımlarının yine salcano servisinde yapılması gerekiyor.. Eğer hazır bisiklet alacaksanız 800-900 tl aralığı için fena bir bisiklet değil. Ama bisiklet toplatma işine vakit ayrabilirim diyorsanız. kendiniz anlamıyorsanız bile montajını yaptırabileceğiniz bir bisikletci varsa yaklaşık 1000 tl civarına alivio vites sistemli bisiklet toplamakta mümkün olabiliyor. Ben bisikleti aldıktan sonra uzun sürüşlerde rahat etmek için barend (boynuz) aldım elciklerini sünger elciklerle değiştirdim. ikide bir lastik patlması ile uğraşmamak içinde lastiklere patlak öneyici sıvı uyguladım. bu şekilde kullanıyorum. Birde şunu söyliyebilirm ben bisikleti sakin karakterli olarak kullanırım. Yani bisikletle atlama zıplama yapmam veya aşırı süratli gitmeye çalışmam. belirli bir tempoda gitmeye çalışırım. Eğerki hırçın kullanılmaya kalkılırsa bu kadro dayanırmı onu bende bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.