Şimdi Ara

Salatalık gibi kokan koku hangisiydi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hani kokusu salatalığı andıran bir parfüm vardı ben onu bulamadım.
    İnternette araştırdım polo blue denmiş ama parfümcüde kokladım hiç alakası yok.

Sizce hangi koku?

Salatalık Gibi Kokan Kokunun Gizemi

Salatalık gibi kokan bir parfüm arayışındaysan, yalnız değilsin. Salatalık, taze ve ferahlatıcı kokusuyla hem erkek hem de kadınlar arasında popüler bir koku notasıdır.

Salatalık kokulu erkek parfümleri, maskülen ve ferahlatıcı bir koku arayanlar için mükemmel bir seçimdir. Salatalık notaları, odunsu ve baharatlı aromalarla dengelenerek dengeli ve sofistike bir koku profili oluşturur.

Salatalık kokulu parfümler de kadınlar arasında oldukça popülerdir. Salatalık notasının ferahlatıcı ve yatıştırıcı etkisi, özellikle yaz aylarında canlandırıcı bir koku deneyimi sunar.

Salatalık kokan parfümler, çeşitli formlarda bulunabilir. Sprey, rulo ve katı parfüm seçenekleri mevcuttur. İhtiyaçlarına ve tercihlerine en uygun seçeneği tercih edebilirsin.

Salatalık kokulu bir parfüm tercih ederken dikkat etmen gereken bazı noktalar vardır. Parfümün kalıcılığını ve yoğunluğunu göz önünde bulundurmalısın. Ayrıca, parfümün diğer koku notalarıyla nasıl uyum sağladığını da dikkate almalısın.

Günümüzde, çok sayıda salatalık kokulu parfüm seçeneği mevcuttur. Versace Pour Homme Dylan Blue, Calvin Klein CK One ve Ralph Lauren Polo Blue gibi parfümler, salatalık notalarının öne çıktığı popüler seçenekler arasındadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bvlgari Aqva Marine aradığın parfüm bu kesinlikle

Orijinalden alıntı: cashuva

Bvlgari Aqva Marine aradığın parfüm bu kesinlikle

Hiç alakası yok çünkü orjinalini kullandım o kokunun.Mandalina kokusu o dediğin.
    Daha Fazla Göster
  • fahrenheit. bana salataligi animsatiyoanimsatiyo. bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.