Şimdi Ara

Saksafon Çalanlar/Çalmak İsteyenler-ANA KONU-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese merhabalar, forumda aradım taradım ancak böyle bir konuya rastlayamadım.. Saksafona ilgi duyanlarınız belki çalmak isteyenleriniz de olabilir diye düşündüm ve tek bir başlık altında tüm sorularımızı toplayabileceğimizi düşündüm..

Konu güncellenecektir..

• 1 senedir pek bir güncellik yok
  • Konu sahibi gelirse döküman olarak nelerden faydalanıyor onu merak ediyorum. Etrafta kitap bulamadım da veya hangi siteler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben de öğrenmek istiyorum saksafonu.
  • İçimde ukte kaldı saksafon çalmak. Hem alet pahalı hem dersini alabilmek çile. Belki ekonomik özgürlüğümü kazandığımda tabi ozamana kadar heves kalırsa
  • ben de çalarım da bizim toplumda hoş karşılanmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

ben de çalarım da bizim toplumda hoş karşılanmaz

Aklıma eyvah eyvah'ta ki peynirci sahnesi geldi. "Senin baban saksafon üflermiydi? diye sormuştu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klasik gitar yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeeKKiNG

quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

ben de çalarım da bizim toplumda hoş karşılanmaz

Aklıma eyvah eyvah'ta ki peynirci sahnesi geldi. "Senin baban saksafon üflermiydi? diye sormuştu

müzik bölümünde pek takılmadım ceza almak istemem konuyu dağıtmaktan ama şahin k abimizin de sen kaval çalmayı biliyor musun kız repliği efsanedir .

• Valla hiç aldırış etmem, bence saksafon esprisi yapacak kadar düşük adam saksafonun neye benzediğini bile bilmez
  • Sınavlarım bitsin de başlayacağım saksafon öğrenmeye
  • Fiyatları çok uçuk olmasa ah bi!Çok istiyorum ya.Ne biliyim hayrına verebilcek falan yok mudur yav?
  • Sen gaval çalmayı biliyon muu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFist

Sen gaval çalmayı biliyon muu

Olum bak git!
  • quote:

Orijinalden alıntı: UTK1907

1 senedir pek bir güncellik yok

• bende saksafona 3 ay önce başladım çalacak nota bulmakta zorluk çekiyorum elinizdekilerden taratıp gönderebilirmisiniz
  • Arkadaslar istanbul cevresinde saksafon alabileceğim iyi bir dükkan tavsiye edebilirmisiniz ? Uygun ücretli biyer olması rica edilir
  • konu canlansın bende saxsafoncuyum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.