Şimdi Ara

Şako şu anda naıl gelin tartışalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pek çok arkadaşımız şako şu anda god tier diyor ama nasıl oluyor bu anlamadım. Bana göre şu anda eskisinden daha kötü durumda.

+ Pot sayısı azaldı ve sustain sahibi değil

+ Kutuları artık canavarlardan tek yiyor korkutma başlayana kadar kesiliyorlar.

+ Çime kutu koydunuz ve büyük canavarı üzerinize çekmeye çalışıyorsunuz: Küçük canavarlar eskisine nazaran daha fazla öne çıkıyorlar ve kutular küçüklere vuruyor. buda büyük canavarı keserken çok can kaybetmenize sebep oluyor.

Bu nedenlerden ötürü şako ile jungle dönmek eskiye göre daha zor bence. Nerede yanlış yapıyorum bir açıklarsa güzel olur.

Not: Bilerek şako yazdım.

• Artık cj olayı daha zor birde. Kurtlardan gelen ward ve razor lardan gelen oracle cj'yi zorlaştırıyor.
  • Ben de merak edip denedim ormanı aynı hızla temizliyor kutuları daha dikkatli koyman gerek yine 0 hasarla kesiyor buffları. Ve shaho aldıysan rakip ormandan çıkmaman lazım özellikle earlyde rakip ormancıyı exp ve goldda geriye düşürmelisin. Yoksa çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL BAKANI

Ben de merak edip denedim ormanı aynı hızla temizliyor kutuları daha dikkatli koyman gerek yine 0 hasarla kesiyor buffları. Ve shaho aldıysan rakip ormandan çıkmaman lazım özellikle earlyde rakip ormancıyı exp ve goldda geriye düşürmelisin. Yoksa çöp

Nereye koyuyorsun hocam ? Birde mesela 1.55 te önce maviye kutuyu dizdin diyelim ve maviyi kestin, Kırmızıya gittiğinde kırmızı çıkmış olacak: O zaman kaç tane kutu kullanıyorsun. Bir tane kurup giriyor musun yoksa 2-3 tane koymak için bekliyor musun?
  • kutular ne one ne arkaya tam altina

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitmiş durumda, en sevdiğim, en eğlenceli hero önceki meta'da da güçsüzdü, şimdi öldü...
  • Oynamayi bilene.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

quote:

Orijinalden alıntı: LOL BAKANI

Ben de merak edip denedim ormanı aynı hızla temizliyor kutuları daha dikkatli koyman gerek yine 0 hasarla kesiyor buffları. Ve shaho aldıysan rakip ormandan çıkmaman lazım özellikle earlyde rakip ormancıyı exp ve goldda geriye düşürmelisin. Yoksa çöp

Nereye koyuyorsun hocam ? Birde mesela 1.55 te önce maviye kutuyu dizdin diyelim ve maviyi kestin, Kırmızıya gittiğinde kırmızı çıkmış olacak: O zaman kaç tane kutu kullanıyorsun. Bir tane kurup giriyor musun yoksa 2-3 tane koymak için bekliyor musun?

2 tane koy. Kırmızıya vur seni takip ederken kutular açılsın kutularla birlikte sen de vur 3. Kutuyu koy burda biraz hasar al kutu açılmadan ölmesin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.