merhabalar bilgisayarda sakli dosyalari gösteren böyle bi program warmi?
tşk
En basitinden nero içindeki explorer ile gizli dosyalarını görüntüleyebilirsin. Ya da Regedit'e girin (başlat/çalıştır/regedit) HKEY_Lochal Machine/software/microsoft/windows/current version/explorer/advenced/folder/hidden yolunu takip edin. Alt anahtarlardaki hidden ve showall dizinlerinin bundaki bu değeri "CheckedValue"="0" böyle yapın.
yaptim fakat bişe olmadi (?)
dosyalar yedek hardd oldugu için mi cikmadi acaba (D:/)
quote:
Orjinalden alıntı: johonwayni
Geçenlerde forumda geçmişti bu konu bi ara istersen. Ayrıca geçen gün arkadaşın bilgisayarında da gizli dosyaları görememe gibi bir sorun olmuştu ama ne denediysek olmadı.
quote:
Orjinalden alıntı: hasan_hzl
quote:
Orjinalden alıntı: johonwayni
Geçenlerde forumda geçmişti bu konu bi ara istersen. Ayrıca geçen gün arkadaşın bilgisayarında da gizli dosyaları görememe gibi bir sorun olmuştu ama ne denediysek olmadı.
arayayim ama aarama sonuclari sayfalar cikti onlara tek tek bakmam 2 saati alir anaktar keliime filan hatirliyormusun başlik mesela :)
En basitinden nero içindeki explorer ile gizli dosyalarını görüntüleyebilirsin. Ya da Regedit'e girin (başlat/çalıştır/regedit) HKEY_Lochal Machine/software/microsoft/windows/current version/explorer/advenced/folder/hidden yolunu takip edin. Alt anahtarlardaki hidden ve showall dizinlerinin bundaki bu değeri "CheckedValue"="0" böyle yapın.
hocam ii de bu değer 0 olduğunda iki seçenek de aktif olmaz CheckedValue"=" 1 " bu değeri 1 yapın arkadaşlar
regword olmasına dikkat edin sorun çözülecektir denenmiştir.. kolay gelsin
HKEY_Lochal Machine/software/microsoft/windows/current version/explorer/advenced/folder/hidden yolunu takip edin. Alt anahtarlardaki showall dizinindeki değeri "CheckedValue"="1" yapın (regword) programa fln hiç gerek yok bu sorun nette çoktan çözüldü ...
quote:
Orjinalden alıntı:
HKEY_Lochal Machine/software/microsoft/windows/current version/explorer/advenced/folder/hidden yolunu takip edin. Alt anahtarlardaki showall dizinindeki değeri "CheckedValue"="1" yapın (regword) programa fln hiç gerek yok bu sorun nette çoktan çözüldü ...
yolunu yapip cikmayan dosyalar war ise windowslarini güncelleebilirler herkesde çalişiyor ise çalişmayanlar güncelleme yapip sorunu giderebilirler diye düşünüyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme