Şimdi Ara

Sakladığınız Eski bir eşyanız varmı (SS'li Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Benim 2 Yaşında Kullandığım Ayakkabım Var Fakat Teki Kaybolmuştu Sadece Bunu Saklayabildim

• Up Hadi Beyler Kimsenin sakladığı eşyası yokmu
  • ilk kullandığım prezervatifi saklıyorum 3-4 sene oldu , kıza çaktırmadan kenarı atıcam diye çok uğraşmıştım , hey gidi günler hey
  • 4 yaşındayken alınmış takım elbisem var küçücük birşey annem hala saklar
  • 1. 2. 3. sınıfa ait defterlerim duruyor. bebeklikte kıyafetlerin yarısı patikler felan .. ilk öptüğüm kız , ilk bokum duruyor dolapta saklıyorum , ilk çişimde hala durur
  • Bazı oyuncaklarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: torrent92

1. 2. 3. sınıfa ait defterlerim duruyor. bebeklikte kıyafetlerin yarısı patikler felan .. ilk öptüğüm kız , ilk bokum duruyor dolapta saklıyorum , ilk çişimde hala durur

Patikten sonra hızını alamadın heralde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorun...SS'li Bakın Bir!..
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Casio saatleri hatırlayan varsa bilir hala saklarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brand* -- 21 Haziran 2011; 23:45:08 >
  • Ilk optugum kizi mumyalattim duruyor evde.
  • babamın verdiği çırakutusu vardı ama ananem yakacak olarak yaktı o gün çok üzüldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: drugs

babamın verdiği çırakutusu vardı ama ananem yakacak olarak yaktı o gün çok üzüldüm

• teki yok deyince umut sarıkayanın eski karikatürleri geldi aklıma
  • 9 senedir faber castell uclu kalemi kullanıyorum. ss koyardım ama suan kalem diger evimde. temsili resim koyayım en iyisi mavisinden

• bu konu uçar beyler önlerden yerimizi alalım :D
  • Eski demişsin geçen seneki ayakkabını koymuşsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 22 Haziran 2011; 0:24:39 >
  •  Sakladığınız Eski bir eşyanız varmı (SS'li Konu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Eski demişsin geçen seneki ayakkabını koymuşsun.

• oho giyisiler, abur zuburlar şişe kapakları sigara kutuları :D en çok hoşuma giden toplam 7 okul gezdim (5 inde sınıf fişi,nöbetçi kartı) saklıyorum:D ve birsürü ...
  • Birinci sınıf testlerim, alıştırmalırım duruyor
  • İlkokuldaki saman kağıttan sınav teksirleri vardı onlar hala durur, şu an başka aklıma gelen birşey yok.
    Bir de Uludağ'da 8-9 sene önce piknikte iken opal taşı bulmuştum, ilginç gelmişti, hala saklarım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.