Şimdi Ara

SAKIN UZUN DEMEYİN OKUYUN GERCEKTEN KOMİK...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi market bu kadarmı tehlikeli olur..! :D

>>Son patitoyu da attım ağzıma ve bim'e doğru yola çıktım. zaten iki adım>>ötesi bim. annemin terliklerini giyip çıkayım lan dedim, kim iki saat >>şimdi>>bağcık bağlayacak. ama olgun bir erkek insanda eğreti duran şeylerin>>başında anne terliği geliyormuş canlar , ben bunu anladım.>>>>bim her zamanki gibi sakindi. klima çalışıyor ama soğutmuyordu. nasıl bir>>klima lan bu diyerek incelemeye başladım. ama görevli beni balici sandı,>>çünkü ayaklarımda da acayip terlikler altımda çamaşır suyu sıçrayıp da>>rengi atmış bir pijamayla pek de güzel bir gaspçı havası veriyordum.>>>>"abi bu klima üflemiyor galiba" dedim. ama cevap vermedi, işine döndü. ben>>de doğruca patitoların olduğu yere gittim. aman allahım bu ne güzellik.>>bissürü patito yan yana. gel de alma. hemen iki paket aldım. zaten sudan>>ucuz. bir de le porta almak lazımdı. gittim onu da aldım.>>>>tam arkamı dönüp gidecekken tanıdık bir ses duydum. pek bir tanıdık. sanki>>bir zamanlar kulağıma "aşkım" diye yankılanan bir ses şimdi "süt de >>alalım.>>dost süt olsun" diyordu. bir zamanlar kulağıma "seni seviyorum" diye>>yankılanan bir ses şimdi "yok muratbey kaşar alalım o daha ucuz" diyordu.>>yavaşça arkamı döndüm. patitolar ve le porta elimden yere düştü. evet, >>eski>>sevgilimdi bu.>>>>bir zamanlar sevdiğim kadındı. bir zamanlar elele tutuşarak mal gibi>>gezdiğimiz kadın. şimdi nişanlısıyla bim'e gelmiş alışveriş yapıyordu. bir>>zamanlar aşık olduğum kadındı bu. ve alışveriş arabasında le cola, blume,>>dost süt, dost peynir, muratbey kaşarları gibi birsürü ürün vardı. evet >>bir>>zamanlar uğruna canımı verebileceğim kadındı bu.>>>>ben şaşkınlıktan elimdekileri yere düşürünce bunlar birden irkildi ve >>hemen>>arkasını döndü. ben, beni görmesinler diye hızlıca aşağıya eğildim ama>>lanet olası bim'de raf diye bir şey yok ki. tansaş olsa arkadaki adam seni>>göremez ama raf yerine kolilerde ürün sergileyen bim sayesinde>>saklanamadım.>>>>peki size sorarım. siz arkanızı döndüğünüzde, devekuşu gibi saklandığını>>sanan ama ayağında ufak numara anne terlikleriyle sıçar gibi çömelmiş ve>>kıç çatalı gözüken bir adam görseniz ne yaparsanız? işte onlar da öyle>>yaptılar. bastılar kahkahayı. yavaş ve gurur yıkılmışça ayağa kalktım. le>>portam manzunca yerden bana bakıyordu. ben gibi yıkılmış, öylece >>yatıyordu.>>>>gözlerine baktım. le portanın değil lan, eski sevgilimin. bana baktı, >>mahzun>>bir bakış görmek isterdim ama alay ediyordu resmen. ayaklarıma bakıyordu.>>anne terliği giymiş, parmakları ucundan çıkmış bir ayak. buydum işte. sen>>bu adamla bir zamanlar çıkmıştın. şimdiki sevgilin çok iyi giyinmiş ama >>bir>>bak bakayım ona. bim'de bu şıklık? sence de biraz samimiyetsiz değil mi?>>ben en azından yakışıyorum buraya. içimden geldiği gibiyim.>>>>böyle düşündüm ama sonra hassi.tir dedim. adam kapmış kızı, ben de lavuk>>gibi pijamayla terlikle geziyorum. kim naapsın lan beni. "nasılsın>>görüşmeyeli?" dedim. "iyiyim" dedi. "ne güzel" dedim. "hıhı" dedi. >>gittikçe>>gerginleşiyordu ortam. yeni sevgilisi kıllandı mı acaba diye baktım ama>>"nasıl olsa bu lavuktan bir zarar gelmez" düşüncesi nasıl olduğundan zerre>>s..kinde değildim herifin. adam en ucuz kangal sucuğu seçmekle meşguldu.>>>>"niye böyle olduk biz?" der gibi baktım. "ne diyorsun?" der gibi baktı>>bana. "niye böyle olduk diyorum?" der gibi tekrar baktım. "ne diyorsun>>anlamıyorum" der gibi tekrar baktı bana. "neyse s..ktir et" der gibi >>baktım.>>s..tir etti alışverişe devam etti. bir güle güle demeden.>>>>gözyaşlarımı saklayarak iki poşet patitoyu ve le portamı yerden aldım ve>>kasaya gittim. bir de blume peçete aldım yüzlük paket, gözyaşlarımı silmek>>için. kasadaki görevli yine baliciymişim gibi baktı bana, "paran var mı">>der gibi baktı bana, bana bakmasın artık kimse. al lan paranı der gibi>>uzattım, para üstü beklemeden çıktım ama sonra hemen geri dönüp>>şahsiyetsizce aldım paranın üstünü. tam çıkacakken fiş almayı unuttuğum>>aklıma geldi. dönüp onu da aldım. mina koyim, bir romantizm de yaşayamadık>>be.>>>>eve giderken serkan geldi yavaşça yanıma. tek dostum, yoldaşım, üzgün>>olduğumu anlayabilen tek insan.>>>>"abi bir şey diycem. pijamanın kıçında delik var, kıçın gözüküyor, baya >>bir>>büyük">>>>o günden beri evdeyim. bim'e de kapıcıyı yolluyorum.>>>>>>ALINTIDIR...!!

• harika bir yazi

hayat tecrubesi icin okunmasi gerek
  • ev haliyle fazla sokaga cıkmamak gerek heralde
  • Koptum yafss
    Bi de donun rengi neydi
  • bunu birisi yine bu forumda "BENİM BAŞIMDAN GEÇTİ" diyerek yayınlamıştı!
  • Bu peder zickler,, ekşi sözlük yazarı,, diğer entrylerini de okuyun süper espritüel ve kelime zengini bir arkadaşımız.
    7. nesildik ikimiz de,, o hala 7. nesil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • komik gerçekten ya güzel yazı.
  • sonu güzelmiş
  • zuhahahah.gif süper hikaye ne kadar talihsizmişsin kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

bunu birisi yine bu forumda "BENİM BAŞIMDAN GEÇTİ" diyerek yayınlamıştı!

başka bir forumdada "BENİM BAŞIMDAN GEÇTİ" diyerek anlatıldığını gördüm ekşi sözlükten c+p yapıyorlar başımdan geçti diyorlar
  • ahahahha süper yaaa :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddex -- 16 Eylül 2007; 13:38:49 >

• Müthiş
  • adam bimdeki bütün ürünleri sıralamış nerdeyse
  • üzüldüm læ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alyanki -- 1 Şubat 2009; 21:19:13 >
  • yarıldım ya
  • Uzun
  • Bu olay bu forumda birinin başına gelmişti daha önceden hatırlıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.