Şimdi Ara

Sakin olun ÖSYM bu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her ne kadar çok düzgün olmasalar da MEB değil ki bu zibilyon tane full çeken çıksın.

    14 tane fizik geliyorsa mesela konu içide konu sorup 3-4 tane de ince üst seviye soru yapıştırdı mı eleyicilik geri gelir.

    Siz çalışın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 12 Ekim 2017; 13:38:37 >



  • Ne farkeder?
    Senin 1000 soru çözdüğün konuyu o konuya çalışmayan birisi sallayarak doğru yapabilir, hatta sen yanlış bilmeyen doğru yapabilir üstüne de vakit kaybettiğin kalır.


    Az soru can yakar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Belle -- 12 Ekim 2017; 13:38:4 >
  • O iki soru kimi elicek iki soru 6 puan yapıcak 85 obp si olsa 95+ obp olan adamla aynı puanda hatta zararda olcak. Onları yapmasına rağmen geri düşücek.
  • Hangi osym panpa şu 15 yıl boyunca soruları fetoye verip milyonlarca insanın hakkına giren rezaletler kurumu osym mi bu kurum öğrencinin iyiliğini düşünecek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • David Belle kullanıcısına yanıt
    Ayn kardeşim az soru var hata yapma şansın yok mesela eskiden modern fizik ygs den sonra çalışılırdı manyetik felan da öyle şimdi kaldırmami kuvvetimi atışmı modernfizikmi her şey bir arada en ufak hatada başına ters basarsınız benden demesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ÖSYM'nin üst düzey sorular hazırlayacağını sanmıyorum . aylarca hazırladıkları sınavda bile hatalı bir sürü soru çıkıyorken son anda yapılan bir sistem değişikliğine hazırlanacak sorular gayet baştan savma olacaktir. yapilan açıklamalara göre de amaç zaten sınavın kolay olması . özellikle ilk aşama oldukça kolay olacak , ikinci aşamada da 13-14 sorunun içinden bir bilemedin iki soru " o neydi gızz " dedirtir .



    bence sınavın kolay , yığılmanın fazla olacağı gerçeğine hazırlanasak iyi olur . çalışmayı birakmasin kimse tabi de b, c planları oluşturmakta fayda var özellikle ilk 10-15k hedefleyenler için .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    geçen haberde gördüm ösymden kablo çekmişler ulan ben komsudan internet çeksem ttnet gelip keser koskoca devlet göremiyor(!)
  • Tek bir gerçek var yığîlma çok olacak seçicilik azalacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.