Şimdi Ara

Sakin olmak için ne yapmalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler annemin evlendiği adam herşeyime karışıyor üstüme geliyor sesimi çıkaramıyorum ara sokakta eve geliyorum nerde kaldın lan g.vat dedi geliyorum deyip kapadım boş bi dükkan vardı cama sinirden yumruk attım camı kırdım ölmüşlerini dürttüğüm şerefsizi daha önce doktora gittim adam sakin ol dedi sakinleştiriciye ihtiyacın yok dedi sinirlenmemek için ne yapmalıyım beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Günde birkaç bardak melisa çayı iç.
  • sakin ol. engellemeye çalış da ben de olamam. gider o adamı döverdim.
  • Bu basite alınabilecek bir konu değil, gidip annenle birebir konuşmalısın bence sorunun neyse anlatmalısın. Senin yerinde ben olsam adamı takmazdım
  • O g*vatın agzını yüzünü kır kırabiliyosan.
  • Başrolde oynadığın bir filmi izlediğini düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jarvan

beyler annemin evlendiği adam herşeyime karışıyor üstüme geliyor sesimi çıkaramıyorum ara sokakta eve geliyorum nerde kaldın lan g.vat dedi geliyorum deyip kapadım boş bi dükkan vardı cama sinirden yumruk attım camı kırdım ölmüşlerini dürttüğüm şerefsizi daha önce doktora gittim adam sakin ol dedi sakinleştiriciye ihtiyacın yok dedi sinirlenmemek için ne yapmalıyım beyler

burada konuşulacak bir mesele değil bu kardeşim. Allah en yakın zamanda huzura kavuşturur inşallah. Allah babanızı da ıslah etsin, hidayet versin inşallah...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polis olmak zor mu arkadaşlar
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 100 defa La ilahe İLLALLLAH
  • Sik disini derslerine odaklan o gavat dan kurtulmanin tek yolu bu kendine bi hedef belirle sana kostek olanlar kamcin olsun.
  • kisisel gelisim kitapları oku . insan çok şey öğrendikçe başı aşağıya eğiliyor. sesi kesiliyor...daha bilgece davranıyor konuşuyor.
  • Beyler şu adam babam değil k. Dışında banlanmıştım neysd
    Updullah

• Beyler adam yapılı dövemem

• quote:

Beyler adam yapılı dövemem

Dövdür.
  • quote:

Beyler adam yapılı dövemem

Hangi şehirdesin ben ve 4 arkadaşım toplam 5 kişi para karşılığı adam dövüyoruz odun yada yumruk tekme ile ciddiyim gayet pm at.
  • O adamı dövmeden sakin olamazsın ben sana söyleyim yoksa ya kendine zarar verirsin ya da başkasına
  • bu sinirin bir nedeni var.psikoloji bozuk diye değil.ha adma bozuyorm orası ayrı.adam yapılı dövemem diyorsan toplarsın bi iki arkadaş çüküne attığın gibi tekmeyi yada sopayı bi daha nah kalkar ayağa.diğer tarafdan annene durumu bildirp polise gideiblirisn.hoş polisd ebi nane yapacak değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StareStyl

O adamı dövmeden sakin olamazsın ben sana söyleyim yoksa ya kendine zarar verirsin ya da başkasına

Hocam artık sokaktan geçerken çarpanlar neden çarptın lan derler ya onlardan sinirimi çıkarıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: StareStyl

O adamı dövmeden sakin olamazsın ben sana söyleyim yoksa ya kendine zarar verirsin ya da başkasına

Hocam artık sokaktan geçerken çarpanlar neden çarptın lan derler ya onlardan sinirimi çıkarıyorum

Git sopayla odunla döv adamı. Onun ne haddine ki sana karışmak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

bu sinirin bir nedeni var.psikoloji bozuk diye değil.ha adma bozuyorm orası ayrı.adam yapılı dövemem diyorsan toplarsın bi iki arkadaş çüküne attığın gibi tekmeyi yada sopayı bi daha nah kalkar ayağa.diğer tarafdan annene durumu bildirp polise gideiblirisn.hoş polisd ebi nane yapacak değil.

adamla aynı evdeyiz ben olmamalıyım orada ev bana kalıcak bi kac kisi toplayıp bindiricem kafasına ulan yatağmın altında peçete buldu demedığnı bırakmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: montevo

bu sinirin bir nedeni var.psikoloji bozuk diye değil.ha adma bozuyorm orası ayrı.adam yapılı dövemem diyorsan toplarsın bi iki arkadaş çüküne attığın gibi tekmeyi yada sopayı bi daha nah kalkar ayağa.diğer tarafdan annene durumu bildirp polise gideiblirisn.hoş polisd ebi nane yapacak değil.

adamla aynı evdeyiz ben olmamalıyım orada ev bana kalıcak bi kac kisi toplayıp bindiricem kafasına ulan yatağmın altında peçete buldu demedığnı bırakmadı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.