Şimdi Ara

Sakatlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık bir ay önce ayakta z bar barbell curl yapar iken zorladım sanırım. o anda sol trapezde sanki damarımın içinden kaynar su aşağı akıyor gibisinden bir his oluştu. Acı verdi. Spor hocama sordum mineral eksikliği filan dedi. 2 3 gün dinlendim gitmedim. Ancak hiç bir değişme olmadı. Pek kimsenin başına gelen bir olay değil sanırım. Kime sorsam ilk defa duyduğunu söyledi. Geçer dedi. Ama halen geçmedi. Çözümü olan daha önce böyle bir durumla karşı karşıya kalan bir arkadaşımız var mı aramızda? Cevaplarınızı bekliyorum.

• z bar curl yaparken trapezde acı olması ilginçmiş ama bende de geçen şey oldu. Leg Raise yaparken kenarladan tutarken elime baskı oldu ve serçe parmağımdaki sinirde bi yanma hissettim ve 3-5 dk biraz hissizlik oldu sonra geçti. Bir kere de ısınmadan skull crusher yapınca kas yırtılıyormuş gibi oldu ama 1 günde geçmişti. Düzgün beslen, düzenli uyu geçer diye düşünüyorum.
  • o parmakta olan sinirdeki yanma hissi aynı gün olmuştu bana. ama o gün içerisinde geçti. bir tek şu trapezdeki yanma geçmedi. düzenli besleniyorum da belki uykusuzluktan dolayı olabilir ama 1ay sürede düzelmemesi tedirgin etti beni
  • EmreMu. kullanıcısına yanıt
    Sinir olduğuna emin misin ?Tendon yada kasla ilgili bir zedelenme, yırtılma durumu olabilir. Doktora git bence 1-2 haftada geçmezse.
  • çok değişik bir acı hissediyorum ya. z barı elime aldığımda sol trapezin üstünden aşağı doğru bir yanma başlıyor. o hareketi o günden beridir yapamıyorum zaten. bu gidişle doktora gidecem sanırım :/
  • Benimde boynum ağrıyor ya geçmedi.
    Antremandan sonra ağrı artıyor. 2 aya yeni başladım 2 gün önce. ilk ay böyle sorun yoktu.
  • EmreMu. kullanıcısına yanıt
    Aynı acı bendede triceps çalışırken bir haraketin sonunda dumbelları yere bırakırken oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Omuz Sakatlığı Kortizon iğne
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben 1 2 yıldır spor yapıyorum. devamlı değil aralıklarla devam ediyorum. ancak ilk defa böyle bir ağrıya denk geldim. sizde geçti mi bu belirttiğiniz şikayetler veya geçmesi için birşey yaptınız mı :/
  • ben sağ el bilek tendonunu sakatlamştım gitmediğim doktor kalmadı kullanmadığım ilaç kalmadı 5 6 ayda geçdi ama dinlendiremedim ondan bu kadar uzun sürede geçmedi doktor bana sıcak suyla ovala demişti iyi geldi dene derim iyi gelebilir
  • kammer141b K kullanıcısına yanıt
    tamam söylediğini deneyecem. sağol umarım iyi gelir :/ sana da geçmiş olsun bu arada. umarım tekrarlamaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.