Şimdi Ara

Sakarya Üniversitesi Öğrenci Bilgi Platformu (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.365
Cevap
53
Favori
297.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar sakarya üniversitesi bilgisayar mühendisliğine yerleştim ancak teknoloji fakültesindekine.Ne farkı var normaliyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhatsUp?

Dostlar sakarya üniversitesi bilgisayar mühendisliğine yerleştim ancak teknoloji fakültesindekine.Ne farkı var normaliyle?

Önceki sayfaları ya da forumu incelersen soruna cevap bulabilirsin dostum.
  • Bilgisayar Mühendisliği İO geldi yurt durumları nasıl acaba ya ? internetin stabil olması baya önemli benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifeforest

Bilgisayar Mühendisliği İO geldi yurt durumları nasıl acaba ya ? internetin stabil olması baya önemli benim için.

Yurtlarda genel bi internet sıkıntısı oluyor hocam maalesef.(En azından benim ve arkadaşlarımın kaldığı yurtlarda öyleydi.)
    Ancak yurt yönetimiyle konuşup,internet koşullarını öğrenirseniz kendinize uygun bi yurt bulabilirsiniz.
    Diğer açılardan sıkıntı çekmezsiniz.Her keseye uygun onlarca alternatif var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Mühendis

quote:

Orijinalden alıntı: Lifeforest

Bilgisayar Mühendisliği İO geldi yurt durumları nasıl acaba ya ? internetin stabil olması baya önemli benim için.

Yurtlarda genel bi internet sıkıntısı oluyor hocam maalesef.(En azından benim ve arkadaşlarımın kaldığı yurtlarda öyleydi.)
    Ancak yurt yönetimiyle konuşup,internet koşullarını öğrenirseniz kendinize uygun bi yurt bulabilirsiniz.
    Diğer açılardan sıkıntı çekmezsiniz.Her keseye uygun onlarca alternatif var.

Teşekkürler

• Hoşgeldiniz beyler sıra geldi yurt seçimine
  • O değilde bizim bölümün puanları düşmüş (sıralamayı bilmiyorum) 354-409 kötü oldu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

O değilde bizim bölümün puanları düşmüş (sıralamayı bilmiyorum) 354-409 kötü oldu bu

Taban puanlar 30 puan civarı düştü hocam. Sıralamalarda çok bi değişiklik yoktur.

Bu arada ben de işletmeye geliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 18 Ağustos 2012; 8:56:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

O değilde bizim bölümün puanları düşmüş (sıralamayı bilmiyorum) 354-409 kötü oldu bu

rezalet 403-487 mi neydi gecen sene
  • Şimdi yapmamız gereken bir şey var mı beyler?

Mesela benim önceki üniversitemde internet üzerinden bir şeyler yapmıştık. Öğrenci numarası falan fistan öğrenmiştik. Bir iki şey daha.
  • Sakarya uzaktan egitim endustri muh gecen sene 294 binle almis ben 175binle giremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eve kayıt klavuzu falan gelecek mi?

• İvat şimdi ne yapacağız yaa makine io oldu :) harçlar ne zaman yatacak bundan sonraki prosedür nasıl Sau

• bayramdan sonra kayıt için gereken belgeler açıklanır bölümünüzün sitesini takip edin. eve hiçbir şey gelmeyecek. internetten bi form doldurup çıktısını alacaksınız daha zaman var heyecan yapmayın. hayırlı olsun hepinize. maliye kazanan var mı?
  • up :D
  • Hoşgeldiniz,yapmanız gereken şey bayramdan sonrasını beklemek şu aralar.
    Üniversitenin web sitesini takip edin düzenli olarak,yeter.Orada zaten gerekli tüm açıklamalar yapılacak.
  • Sakarya Bilişim sistemleri müh. geldi. Nasıldır burdaki arkadaşlar bilgi verebilirler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanwert

quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Mühendis

quote:

Orijinalden alıntı: kaanwert

Tesekkurler :) bakalim kulupleri nasil universitenin senlik vs yada sahne alacagimiz bar falan varmi

Etkin kulüpleri var.
    Rock kulübü de fena değildir.Bi kendilerine özel bir de bahar şenliğinde olmak üzere 2 kere rock şenliği düzenlediler.Yani grubunla çıkarsın sıkıntı olmaz.
    Web sitesi:http://www.saurock.net/(yılda bi güncelleniyor,idare et.)
    Sahne alacağın bar tarzı yerler var ama yaptığın müzikle uygun olmayabilir ve tabi devamlı çalışan elemanları da mevcut.

Bar da calaydik iyiydi bizim kendi kulüp kurma olasılığımız nedir nasıl kurarız

O olay biraz sıkıntılı. Öğretim elemanlarının onayı gerekiyor en az 2 tane mi ne,hocaları kafalamak lazım anlayacağın.

• quote:

Orijinalden alıntı: notr--

bilsayar bilimleri fakültesi bilgisayar müh. birinci öğretim yokmu sınıf arkadaşım

A şubesi olursan eğer alttan alacağım derslerde görüşebiliriz dostum.

Yeni gelen arkadaşlar eklendi ayrıca.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.