Şimdi Ara

Sakarya Üniversitesi!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalinden alıntı: ermanTR

Ben Sakarya Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği mezunuyum. Eğitim fakültesi Sakarya'nın Hendek ilçesinde. İyi yönü hocalarla çok yakın iletişim içinde olabiliyorsun Hendek'te. Kötü tarafı ise Hendek tam bir köy. Korkarım ki hiçbir yurt iyi değil Hendek'te Hendek halkı aşırı tutucu. Gezebileceğin hiçbir yer yok. Anca Sakarya'ta gidebilirsin maddi durum iyi ise. Hendek - Sakarya arası 33 km

görmeyeli çok şeyler değişti hendekte...iki ay önce hala değişim geçiriyordu...yarın gideceğim bakalım daha neler değişmiş...başkanımız baya çalışkan..

• Arkadaşlar kışın kar yağdığı zaman nasıl gidiyorsunuz okula. Taaaaaa tepede nasıl çıkıcaz oraya kar yağdığında ya.
    Haber saldım 4-1 yana 2 de 1 karşıma çıkmasana..
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ermanTR

Ben Sakarya Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği mezunuyum. Eğitim fakültesi Sakarya'nın Hendek ilçesinde. İyi yönü hocalarla çok yakın iletişim içinde olabiliyorsun Hendek'te. Kötü tarafı ise Hendek tam bir köy. Korkarım ki hiçbir yurt iyi değil Hendek'te Hendek halkı aşırı tutucu. Gezebileceğin hiçbir yer yok. Anca Sakarya'ta gidebilirsin maddi durum iyi ise. Hendek - Sakarya arası 33 km

dostum.sen kaç girişlisin?.tanıdık biri varda sizin bolumden mezun olan...merak ettim.

• Memlekete gitmiştim nete takılamadım pek...Şimdi bakabildim foruma... Ben Türkçe Öğretmenliğini (2. Öğretim) kazandım. Salı günü kayıta gidecğim...Bakalım nasıl bir yer... Hendek yurdunda yedekteyim...bilgi için Sağolun...

Orjinalden alıntı: Reyizhan

Memlekete gitmiştim nete takılamadım pek...Şimdi bakabildim foruma... Ben Türkçe Öğretmenliğini (2. Öğretim) kazandım. Salı günü kayıta gidecğim...Bakalım nasıl bir yer... Hendek yurdunda yedekteyim...bilgi için Sağolun...

meselktaşız ve aynı okuldayız...salı günü okulu görürmüsün bilmem ama (kayıt adapazarında sanırım, belki Hendek'e gitmezsin) görürsen şimdiden alış sakın şok olma...sitesine bakarsan en modern binayı görürsün ama o resim görünen yüzü, bir de görünmeyen yüzü var unutma bu arada okul 19 Eylülde açılacak, yan bilgi vereyim dedim.

• ARKADAŞLAR BEN HALA ANLAMADIM HERKES FARKLI
    KONUŞUYOR
    ÖĞRENİM KREDİSİ EKİM KASIM ARALIK AYINDA VERİLMİYOMU??

Orjinalden alıntı: _SELCHUK_

ARKADAŞLAR BEN HALA ANLAMADIM HERKES FARKLI
    KONUŞUYOR
    ÖĞRENİM KREDİSİ EKİM KASIM ARALIK AYINDA VERİLMİYOMU??

bak arkadaşım..eğer geçen senelerden alıyorsan Ekimde alıyorsun sanırım bir aylık...ama geçen senelerde almadıysan ilk bu sene alacaksan, kasım da falan okula bir liste gelecek, eğer o listede varsan, istenilen evrakları dolduracaksın. göndereceksin...bir daha gelecek olan listede ismin var ise bu sefer sana bir senet verecekler onu notere onaylatıp göndereceksin...ve Mart ayında da 3 aylık paranı alacaksın...yanlışım varsa bilen biri düzeltsin...
    2005 EYLÜLDEN ARALIĞA SAYILMIYORMU??
    BİRDE BAZILARI AYLIK VERİLİYO DEDİ?

PEKİ DOSTUM MART AYINDA 3 AYLIK ALIYOSUN
    SENE SONUNA KADAR VERİYOLARMI??
    2005 EYLÜLDEN ARALIĞA SAYILMIYORMU??
    BİRDE BAZILARI AYLIK VERİLİYO DEDİ?

bu sene öğrenimleri de aylığa çevirdiler sanırım yanılmıyorsam...o yüzden Mart ayında alırsan 3 aylık alırsın, diğerlerini de aylık alırsın...

benim okul haziranda bitiyo
    vermeye devam ediceklermi

2006 ocaktan- aralığa kadarmı veriyolar???

benim okul haziranda bitiyo
    vermeye devam ediceklermi

orasını bilmiyorum ama verirler herhalde vermese de zaten ona göre senet imzalatıyor sana...son senen olduğu için 9 aylık imzalatır sana...kyk bursu zaten dokuz aylık, sormadan söyleyeyim

Orjinalden alıntı: aglamak

quote:

Orjinalden alıntı: Reyizhan

Memlekete gitmiştim nete takılamadım pek...Şimdi bakabildim foruma... Ben Türkçe Öğretmenliğini (2. Öğretim) kazandım. Salı günü kayıta gidecğim...Bakalım nasıl bir yer... Hendek yurdunda yedekteyim...bilgi için Sağolun...

meselktaşız ve aynı okuldayız...salı günü okulu görürmüsün bilmem ama (kayıt adapazarında sanırım, belki Hendek'e gitmezsin) görürsen şimdiden alış sakın şok olma...sitesine bakarsan en modern binayı görürsün ama o resim görünen yüzü, bir de görünmeyen yüzü var unutma bu arada okul 19 Eylülde açılacak, yan bilgi vereyim dedim.

Sağol...Okulu gördüm görünmeyen yüzleriyle beraber... Pek iç açıcı değil ama mecburen alışacağız... Bi dersler de başlasın belki daha çabuk ısınırım oraya...

• SAKARYA ÜNİVERSİTE için mi sen iç açıcı değil diyorsun arkadaşım .O okulun manzarası için millet ev alıyor o yakınlarda .Gayet büyük bir alana inşa edilmiştir okulumuz .Umarım bu ön yargından kurtulursun ,havasını teneffüs ettiğin zaman orada kalmak istersin çimelerde bile uyumaya razı olursun

NTV haberlerini izlemeni çok isterdim okulumuz ile ilgili açıklamalar yapıldı yeri ve eğitimi konusunda sıralamada 12. okul olarak derecede bulunuyor eğitim kalitesi ve yönetim biçimi ile .

Orjinalden alıntı: kastalia

SAKARYA ÜNİVERSİTE için mi sen iç açıcı değil diyorsun arkadaşım .O okulun manzarası için millet ev alıyor o yakınlarda .Gayet büyük bir alana inşa edilmiştir okulumuz .Umarım bu ön yargından kurtulursun ,havasını teneffüs ettiğin zaman orada kalmak istersin çimelerde bile uyumaya razı olursun

NTV haberlerini izlemeni çok isterdim okulumuz ile ilgili açıklamalar yapıldı yeri ve eğitimi konusunda sıralamada 12. okul olarak derecede bulunuyor eğitim kalitesi ve yönetim biçimi ile .

• O halde SAKARYA ÜNİVERSİTESi ifaden hatalı çünkü HENDEK ile SAKARYA arasında uçurum var benzerlik açısından .
  • SAKARYA ÜNİVERSİTESİ HARİKA OLANAKLARA SAHİP BİR ÜNİVERSİTE OLUP, ÖĞRENCİLER İÇİN DE OLDUKÇA YURT İMKANLARI ŞEHRİMİZDE MEVCUTTUR. ÜSTELİK ESENTEPE KAMPÜSÜ HARİKA BİR YER. HEM YEŞİLLİK HEM DE SAPANCA GÖLÜ MANZARASI GÖRÜLMEYE DEĞER. ADAMLAR ŞEHRİN EN GÜZEL TEPESİNE KURDULAR KAMPÜSÜ. ÜSTELİK KAMPÜS YERLEŞİMİ DE OLDUKÇA GÜZEL VE TEMİZ. ŞEHRİN EN TEMİZ HAVASI ORADA. BİNALAR YEPİSYENİ. İDARİ YERLEŞİMİN DE AYNI MERKEZ DE OLMASI SEBEBİ İLE ASAYİŞ BERKEMAL... ŞEHRE ULAŞIM ÇOK RAHAT. ELLİ TANE MİNİBÜS, OTOBÜS VAR. KAR YAĞINCA ÜZÜLMEYİN ARKADAŞLAR, OKUL TATİL OLUYOR. YOKUŞTAN AŞAĞI KAYAK YAPARSINIZ. İLÇELR GELİNCE VALLAHİ BEN GÖRMEDİM AMA ŞEHRİN DOĞASI AÇISINDAN HARİKADIR. AÇIK HAVA BOL GIDA. MANGAL FİLAN O BİÇİM...

• Hendek Eğitim Fakültesi Sakarya Üniversitesine bağlı bilmem bundan haberin var mı! İkinci olarak ben pek iç açıcı değil dediğim mesajda "Sakarya Üniversitesi" diye bir kelime kullanmadım. Zaten alıntı yaptğım mesajda da Hendek'ten bahsediliyor. Ben o alıntıyı boşuna yapmadım. Mesajları yarım yarım okumasan sorun çıkmayacaktı!
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.