Şimdi Ara

Sakallarımı Kesiyorum, İstediğiniz 2 şekli yapacağım [GÜNCEL SS] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
10
Favori
24.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kestiğin sakalları geri yapıştır kardeş yerine artık japonlamı yapıştırıyon neyle yapıştıracaksan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitter03

O kestiğin sakalları geri yapıştır kardeş yerine artık japonlamı yapıştırıyon neyle yapıştıracaksan

Bir şans olsa da yapabilsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunepee

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

Sadece ben mi Abraham lincoln'e benzettim?

Ben de benzetiyorum normalde ama tipime bak lan. Favorileri hiç kesmeyecektim.

Sakallarımı Kesiyorum, İstediğiniz 2 şekli yapacağım [GÜNCEL SS]

Kusura bakma ama mala dönmüşsün

Bu geldi direk aklıma

• Sakallar gidince adam 10 yaş gençleşti valla.Keşke kirli sakal falan yapaydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ego555

Sakallar gidince adam 10 yaş gençleşti valla.Keşke kirli sakal falan yapaydın.

Saçları sıfıra vurdurunca en azından ilköğretimli görüntümü atarım üstümden.
  • Saçlarını 0'a vurma. En fazla 5 yap. Hafif de sakal kalsaydı iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.

Saçlarını 0'a vurma. En fazla 5 yap. Hafif de sakal kalsaydı iyiydi.

Arkadaşla kararlaştırdık, biraz tepki gibi bir şey. Sakal nasıl kalacak okul var.
  • Sakalı falan bırakta şu saçı düzelt bence hiç sevmem bu tarz saçları yakışmamış zaten.
  • Valla sakal çok değiştiriyor
    Saçlarini kestir ama 0 felan abarti olur 3 yada 5 numara güzel olabilir bu halinden böyle papazlara benzemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: esrar006

Valla sakal çok değiştiriyor
    Saçlarini kestir ama 0 felan abarti olur 3 yada 5 numara güzel olabilir bu halinden böyle papazlara benzemiş

Abartı olsun diye yapacağım zaten. Hiç denemedim bir de merak ediyorum 0 nasıl olacak, 3 numara yakışıyor diyordu bazıları.
  • Hacı nolmuşun böyle yahu son gördüğümden beri değişik geldin ama iyidir iyi keçi sakalını biraz daha kısaltıp saçları da az kısalt öyle dolaş seneye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swashbucker

Hacı nolmuşun böyle yahu son gördüğümden beri değişik geldin ama iyidir iyi keçi sakalını biraz daha kısaltıp saçları da az kısalt öyle dolaş seneye.

Seneye orman kaçkını gibi dolaşacağım bundan beter olacak. Hele okulun son ayları da uzatmış olacağım zaten.

Düzenleme: Ama bisiklet turu yapacağım onda uzun saçla uğraşılmaz, saçım kısa kalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einstein -- 16 Eylül 2012; 23:50:43 >

• 0'a vurdursana nasıl olacak bi bakalım, olmazsa uzar zaten kökü sende. Merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ate$

0'a vurdursana nasıl olacak bi bakalım, olmazsa uzar zaten kökü sende. Merak ettim.

Yarın okul çıkışı vurduruyorum zaten hocam yarın paylaşırım burada. Tam karikatürdeki gibi olacak.
  • tipe bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihail Bakunin

ahahaa, yapma ya

•  Sakallarımı Kesiyorum, İstediğiniz 2 şekli yapacağım [GÜNCEL SS]
  • Sakali boylr yap sana gidicek en iyisi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mihail Bakunin

Benimde aklıma ilk hz. yusuf geldi
  •  Sakallarımı Kesiyorum, İstediğiniz 2 şekli yapacağım [GÜNCEL SS]

3 e vur kafayı benim güzel kardeşim i türkiyede bu tarz kafayla dolaşılmaz daha o kadar gelişmedik:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 46petro -- 17 Eylül 2012; 14:01:40 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.