Şimdi Ara

Sakal serumları cidden işe yarıyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • instagramda sürekli reklamları çıkıyor sayfalarına giriyorum türlü türlü memnuniyet fotografları var ama farklı sayfalar aynı fotografı paylaşıp duruyorlar hiç deneyen var mı böyle ürünleri ?

• Eeose sakal serumunu kullanmıştım. Toplamda 3 tüp kullanmak gerekiyormuş ama pahalı olduğu için 1 tüp kullanmıştım. Hiç sakal olmayan yerden bişey çıkarmıyo (belki 3 tüp kullanınca çıkarırdı bilmiyorum) ama ince kıl ve tüyleri kalınlaştırıp belirginleştirmişti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • THIS IS ANGARA V.2 kullanıcısına yanıt
    sarı tüyleri kalınlaştırır mı peki ?
    hangi markaları kullandınız hocam
    sarı tüylerde işe yarar mı acaba
    Daha Fazla Göster
  • Ben zeytinyağı, hint yağı ve badem yağı kullandım. Sakallarımı uzun süre hiç kesmedim. Sakalların varlığı, ciltteki nem oranını dengede tutuyor. Yeni sakalların oluşması da kolaylaşıyor. Beslenmeme ve uykuma da dikkat ettim. 1 sene boyunca baya bir sakalım çıktı. Seyrekti sakallarım. İyice gürleşti. Dudaklarımın altındaki kısımda çıkmıyor yeterince. Belki o kısma da sakal ektirebilirim. Ya da devam edeceğim tekrar hint yağı ve badem yağı alıp. Beslenme ve uyku çok önemli. Haşlanmış yumurta, patates haşlaması, kuru üzüm, yağsız et, ızgara balık ve ev yoğurdu. Bunlar sakal çıkarmaya çok faydası olan gıdalar. Abur cubur falan yeme. Sakal çıkışını engelliyor. Bir de stresten uzak durman gerekiyor. Bunların hepsini yaparsan emin ol sakalların da çıkacaktır. Tabi genetik olarak ailede sakal çıkışında bir sorun yoksa.

• Etmez kullandım cildi kurutuyor. Çıksa bile bırakınca döküldüğüne dair onlarda yorum okudum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cross Thread kullanıcısına yanıt
    belki hint yagı badem yagı etki etmiş olabilir ama uyuma beslenme spor çok da etki etmiyor bence asıl mesele genetik, bir tane arkadaşım vardı sabah akşam makarna tost yer günde 4 litre kola içer uyku düzeni berbat onda hayvan gibi sakal vardı .
  • Yaramıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kerem0559 kullanıcısına yanıt
    Hayır aslında tam tersi. Beslenme ve uyku içlerinden en önemli olanı. Çünkü ben askere gittim ordan biliyorum. Askerde erkeklerin sakallarının çıkmasının en büyük nedeni, beslenme ve uyku. Sürekli jiletle traş olmanın sakal çıkışına faydası olmadığı bilimsel olarak tespit edilmiş bir şey. Geriye tek kalan değişken yemek ve uyku düzeni. Sen askerdeki düzeni, sivil hayatta oluştur bakalım, sakalın çıkıyor mu çıkmıyor mu? Ama bunu başarmak zor işte.

Askerde sabah 5.20 de kalkılır. 5.45 de içtima. 15 dakika-20 dakika ayakta beklersin. 6 da kahvaltıya gidersin. 7 de koğuşlara dönersin, mıntıka yaparsın. 15 dakika dinlenme istirahat. Sonra 1 saat eğitim, 15 dk dinlenme, 1 saat eğitim 15 dk dinlenme. Bu böyle devam eder. 30 dakika da koşu, şınav, barfiks falan yaparsın sabah sporu. 12 de öğle yersin. Yemekte fix en az 100 gram et olur. Et feci şekilde testesteron yapıyor. Ayrıca her kahvaltıda 100 gram peynir, 1 tane de haşlanmış yumurta olur. Öğle yemeği sonrası yarım saat dinlenme istirahat. Ondan sonra yine 1 saat eğitim 15 dk dinlenme bu rutinle 5 e kadar , 5 de akşam yemeği yersin. 9.30 gibi yatış. Bu düzeni sürekli olarak buna benzer şekilde sağlayabilirsen. Gün içinde çok hareketli olursan bu şekilde, bu düzenle, saatleri esnetmeden emin ol 6 aya sakalların çıkar. Ama bunu başarmak çok zor. Gün içinde saatlerce bilgisayar başında olan, telefonla ilgilenen biri hareketsizdir. Hareketsizlik kan akışını azaltıyor. Kan akışı fazla olması için, hareketlilik lazım. Verdiğin örnekteki erkeğin sakalları çıkmış olabilir. Onun ya stres seviyeleri çok düşüktür, ya da genetik olarak sakal çıkışı ihtimali çok fazladır. Başka faktörler de var. Çünkü mutlu bir insan, hareketsiz olsa bile kan akışı, dolaşım sistemi sağlıklı olabiliyor. Yani bir çok faktör var. Neyse ben yazacağım çoğu şeyi yazdım. Daha bir şey yazmayacağım.

Kafaya da takma. Çıkarsa çıksın, çıkmazsa da boşver. Alt tarafı bir kaç tane kıl. Hadi iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 5 Nisan 2020; 13:6:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.