Şimdi Ara

Sakal problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu sakallari nasil adam ederiz bi yardim edin hele 1 yildir sakallari makina ya da jilet ile hic sifirlamiyorum genellikle makinaya 3 mm yi takip kesiyorum hep ozenirim soyle guzel bi kirli sakalim olsun varsa tecrubeli arkadaslar cevaplari bekliyorum
    Sakal problemi
    Sakal problemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya bitiyorum şu forumdaki sakal konularına düzenli jilet ile traş ol gür çıkar düzgün çıkar diyen tiplere ya arkadaşım senin genetiğinde yoksa günde 10 defa jilete vursan nane yağı badem yağı sürsen ne fayda ? badem yağı nane yağı yılan yağı gibi yağlar var olan sakala bakım için vardır eğer sen olmayan bölgene sürersen orada sakal filan çıkmaz böyle bi tedavi şekli olsaydı sakal ekimi diye bir şey çıkmazdı emin olun sen her gün 20 defa vur günde 4 defa yağ sür sakalların yine eskisi gibi olacak bir şey değişmeyecek bilgine.
  • Yardimci olacak biri yok mu

• Jilet vurursan öyle olabilir

• 1 ay boyunca duzenli jiletle tras mi olayim 2 gunde bir

• Nane yagını badem yagıyla karıştır gunde iki kere masaj yaparak sakallarına sür, ve sakalını kesme yada kısaltma, uzamasını sıklaşmasını istiyorsan en az iki ay ellemeyeceksin ki kısa güçsüz tüyler terminal hair'e dönüşsün.

Nane yagını %10 oranla koy çok güçlü fazla koyarsan yüzünü yakarsın.

Yeni yapılan bi araştırmada nane yagının inanılmaz bi şekilde saç ve sakal artışında hızlanma sagladıgı tespit edilmiş, minoxilden bile daha fazla.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4289931/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 29 Kasım 2017; 12:26:32 >
  • 6 ay vur jilete haftada bir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bitiyorum şu forumdaki sakal konularına düzenli jilet ile traş ol gür çıkar düzgün çıkar diyen tiplere ya arkadaşım senin genetiğinde yoksa günde 10 defa jilete vursan nane yağı badem yağı sürsen ne fayda ? badem yağı nane yağı yılan yağı gibi yağlar var olan sakala bakım için vardır eğer sen olmayan bölgene sürersen orada sakal filan çıkmaz böyle bi tedavi şekli olsaydı sakal ekimi diye bir şey çıkmazdı emin olun sen her gün 20 defa vur günde 4 defa yağ sür sakalların yine eskisi gibi olacak bir şey değişmeyecek bilgine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇ SORUNU
    3 yıl önce açıldı
    Beyaz Sivilce Problemi
    10 yıl önce açıldı
    Sakal sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne yani simdi genetik diye boyle sakalimiz olmayacak mi

• Ulan benim sakallar çok sık aynı profil resmimdeki adamdaki gibi ama insanı isteristemez bunaltıyor kaşındırıyor felan keşke seyrek sakallarım olsa senin gibi diyorum
  • proofweb kullanıcısına yanıt
    İyide adamda sakal var zaten, yagların var olan sakalı besleyerek kalınlaştırdıgı dogru bir şey. Köse olanlar için dediklerinde haklısın.

• hernos2 kullanıcısına yanıt
    Hocam cok cirkin duruyo ama :) nesine heves ediyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Nane yagını badem yagıyla karıştır gunde iki kere masaj yaparak sakallarına sür, ve sakalını kesme yada kısaltma, uzamasını sıklaşmasını istiyorsan en az iki ay ellemeyeceksin ki kısa güçsüz tüyler terminal hair'e dönüşsün.

Nane yagını %10 oranla koy çok güçlü fazla koyarsan yüzünü yakarsın.

Yeni yapılan bi araştırmada nane yagının inanılmaz bi şekilde saç ve sakal artışında hızlanma sagladıgı tespit edilmiş, minoxilden bile daha fazla.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4289931/

dediğin doğru sık sık jiletle kes diyenler yanılıyor sadece uzat.

• quote:

Orijinalden alıntı: rengeyiği16

Hocam cok cirkin duruyo ama :) nesine heves ediyosun

Kendi deneyimimden bahsedeyim.

Benim de çok sık yoktu 5-6 ay hiç dokunmadım uzattım. 6. Ayın sonunda makineyle kısalttırdım berbere. Sonra 2-3 kere 2 ayda bir kısalttırdım en son ustura attırdım. Bu döngüyü bir kaç kez yapınca sakallarının çıktığını ve arttığını göreceksin.

• Kac numarayla kisaltiyor benim evde 3 mm var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.