Şimdi Ara

sakal konusu.... (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.945
Cevap
26
Favori
526.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• yaw sakal iyi hoşta kesmesi çok zor oluyor hele birde benim gibi erinipte bir hafta kesmessen tamam atrık al a şimdi 2 haftadır top sakalla geziyorum kesecem ama zulüm olacak biliyorum git permatik banyo al onla tıraş ol bide üstüne mach3 sonre ciltte ebesini görüyor bu arada.

Yani sana diyeceğim salla gitsin köselik yoksa elbet çıkar zaten ama şimdi ama 2 yıl sonra bırak kafasına estiği zaman çıksın.Lisede azmı çektim zaten hep geç kalırdım bide 2 günde bir traş olacam diye kahvaltıda yapamazdım.
  • racer007
    Yüzbaşı

22 Mart 2007; 4:22:18

--------------------------------------------------------------------------------

YUHH ÇÖZÜME BAK ADAM BUNA DÖNEMSİN
    --------------------------------------------------------------------------------
    recep aga bu hale dönmezz cokta karizma olur okiş
  • [size=4]abi bi kız arkadaşım wardı çok güzeldi ama kız istese top sakal bile bırakırdı yani hormonal bişey bende de işte çıkıyo boşluklar war ama eninde sonunda kıl çıkar kıl tüy uğraşılcak sey deil hocam kılı tüyü problem yapmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: maccartix

kesin çözüm sakal için
    kardeşim merhaba ilk önceliklee....baktımmm derdine kımse bişi sölememiş herkez ya dert demiş yada i kötü yorum yapmışşş... ben sana bi çözüm yolu buluyumm....dene olur sendekı problem bendede vardı..... ben 20 yasındayken ankaranın cifligi ünlüdür gece arkadaşlaral oturmaya gittik orda 3 arakdaş 3 kız tavladıkk gece saat 1 falan neysee kızlaral muahbete girdik herkeze bi kız düşüyor tabi benim arakdaşlar insan azmanı gibi sakal var bende yugoslavım bende de sakal makal yok sedece top sakal oda altaraftaa onunda bi önemi yok övünmek gibi olmasın birazda yakışıklıyız.. sakal konusuna geldiii olay işte kızlar dalga geçti ben bem beyazımm.. paralk parlak duruyorum...... orda sinirim bozuldu benim kuaföre gittimm 12 senelik kuaförüm böle böle dedim oda bana hemen söledi hafatada bir bana gel traşa ustura ile yapcam dedi ama sende dedi dediklerimi kulanacaksın tamam dedim. aktarlarda(baharatcı gibi bişi) vardır dedi tatlı badem yagı yasemin yagı vede jojobo yagı alcaksınn ben taraş etcem ustura ile sende eve gidip bunları karıştırıp sürceksin dedi bende dediklerini yaptım tuy haftada bir uzuyor hafitften gidiyorum tarş olmaya... traş bitiyor arabaya atlayıp direk eve yagları sürmeye...... neyseeee 1 ay 3 hafta geçtiii aradan benim sakallar hafif sarı yani buday rengi cıkmaya başladı vede şimdide hiç biyerimde boşluk moşlık yok yaniii işin özü bu dedikerlimi kulan vede trasını ol 1. ay 3 haftan var... hormanla mormonla lakası yokkk benim babamda da abimdede sakal cok syrekk ama bende şimdi tam vede net cıktıı.. bu rada sunuda söleyim yagları surdükten sonra hafifce pecete ile alkı sivilce yapmasın yzunde hem cildine bakıyor yaglar hemde sakalı gürleştirip sertleştiriyor ama yagları yuzunde fazla bırakma hafif nemli gibi olsun yeterrrr... sana kolay gelsin kesin çözüm yani[code][/code]

hocam ustura işini yapıyorumda yağ işi skat denedim onu acaip sivilce yaptı

• 16 yaşındayım 2 aydır makinayşa traş oluyom hiç jilket vurmuyodum. ama daha önceden vaya jilet vurmuştum sakal çıkması için şimdi ii güzel çıkıyoru. makinayla alıyorum kirli sakal yakışıyo bana. ama dün kafam bozuldu sinek kaydı yaptım güzel gözüksede rahatsız oluyorum tuhaf oluyo insan.

sakal iidir hava yapılır. ben makinayla aldım bir hafta kesmedim ve okula gitmeye devam ettim öyle müdür takti biraz ama yakışıyodu
  • badem olayını deniyorum bende sivilce yapmadı henüz !
  • quote:

Orjinalden alıntı: killer_tosun

badem olayını deniyorum bende sivilce yapmadı henüz !

hocam ne kadardır deniyosun badem yağını

sivilce yapacak diye çok tırsıyorum

bide hiç fayda etti mi ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..azrael..

quote:

Fayda etti çok az usturayı vurup ardına badem yağı sürüyorum. çene altında hafifden tüylerin boyutları uzadı :D

İlginç walla bende inanamadım ama çok az hemen olmasının beklemeyein zaten

hala kullanıyorum akalım

hayırlısı

benim teknik ;

1 hafta pusuya yat
    2 günde 1 jilet vur bademle

• Ya sakal değilde şu sivilce olayına bir çözüm bulmam lazım...
    Gerçi yüzümü haftada bir yıkayan (o da banyoda mecburen değiyo su) fazla birşey beklemem gerekir
    Sırf su ve sabunlu su yeter mi sivilceleri çözmek için malum saka traşı olunca ne var ne yok ortaya çıkıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Fayda etti çok az usturayı vurup ardına badem yağı sürüyorum. çene altında hafifden tüylerin boyutları uzadı :D

İlginç walla bende inanamadım ama çok az hemen olmasının beklemeyein zaten

hala kullanıyorum akalım

hayırlısı

benim teknik ;

1 hafta pusuya yat
    2 günde 1 jilet vur bademle

eyvallah hocam senin tekniği bi deniim

• aynı dertten müzdarip olan ne çok kişi varmış??
  • hiç soma hocam yaaaaaaaa

çıksa dert çıkmasa dert
    insanoğlu sahiden nankör

ama çıksa tam süper olacak
  • yaa bide son bişi sorcam jileti ters mi vuruyosunuz düz mü
  • biri sakalım niye çıkmıyor diye dert yanar ben de neden sakalımı 3 günde bir kesmek zorundayım diye dert yanarım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

biri sakalım niye çıkmıyor diye dert yanar ben de neden sakalımı 3 günde bir kesmek zorundayım diye dert yanarım....

insanoğlu işte hocamm

nankör
  • ben perşembe günü 2 aydır ilk defa jilet vurdum. hep makinayla alıyorum. jilet çok kötü ya tahriş oluyo bnm yüzüm boğaz kısmım hafif kızarıyo sevmiyorum. en iisi makinayla almak. ama ben sakallar yenilensin taze taze çıksın diye yapıyom

sakal hiç çıkmayanlar jilet vursun tabikide
  • ya bide son bişi sorcamm bu badem yağı dedikleri pahalı bişeymi

malummm öğrenciyizz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Russian

16 yaşındayım köpek gibi sakal var uzayınca çeçen militanlar gibi oluyo şans işi bea üzülme

o militan dediin kişilerin hepsi senden daha değerli terbiyeli konuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhylar -- 25 Haziran 2007; 0:38:53 >
  • quote:

ya bide son bişi sorcamm bu badem yağı dedikleri pahalı bişeymi

malummm öğrenciyizz

3-4 YTL bişey.Ama pek bi faydası yok sanırım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.