Şimdi Ara

Sakal için Minoksil'e başladım detaylı bilgi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
5
Favori
13.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en az 1 sene ye yakın kullanman lazım öyle 1-2 ay hevesle kullanılacak bişey değil ama bu dökülme olayı herkesde de aynı değil. 1 seneden az kullanıp dökülmeyenlerde var
  • Kozmodi diye bir site var. Hem minoxil hemde bioxinin minoksidil ürünü satılıyor ucuza. Minoxil 60 TL minoksidil ise 36 TL. Başka hiç bir yerde bu fiyatlara satılmıyor. Geçen yıl Kasım ayında 7 kutu minoksidil aldım. İlk başta saçlarım için alsam da sakallarım içinde kullandım. Yanaklarım da sakal yoktu. 2-2.5 ay falan kullanmam yetti. Yanaklarım da zaten tüy şeklinde kıllar vardı sadece sertleşmesi gerekiyordu. Aldıktan sonra hem saç için hem de sakal çıksın diye kullandım işte. Bıyıkları kalınlaştırıp pek çıkarmadı ama çene altı ve yanaklarda baya çıkarttı. Yani hafta hafta adeta sakallandım bir anda Hem saç hem sakal için kullanınca vücuda fazla minoksidil sıvısı giriyor ama bende herhangi bir yan etki çıkmadı.

Bu arada kuruluk yapar yüzde çok bir şey olmaz ama kafada bir süre sonra fena kuruluk yapar ve bu yüzden kepeklenme başlar yani deri döküntüsü.

Aldığım ürünler orijinal barkodlu ürünler. Barkodlarına baktım ve sorun yok.

Şu an sakal için kullanmayı bıraktım. Halen iki kutu duruyor evde.

Bu arada ürünü kullanmamış kişilerin yorumlarını dinleme. Ürünü bizzat kullandım ve benim gibi sakalsız bir adamı sakallı yapmak maksimum 3 ay sürdü işte. Çünkü yüz kafa gibi değil. Kafada saç çıkması için cidden 1 yıl falan kullanmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suppose27now -- 24 Mart 2020; 11:0:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Suppose27now kullanıcısına yanıt
    Bende bunu demeye çalışıyorum hocam ilaç sonuçta her insanda aynı tepkiyi göstermiyor. Sakal kıran için yazmış doktor 2-3 kutu kullanmış gelmiş bana laf ediyor yok içinde kortizon var deriyi inceltir daha beter olursun. Ürünün içinde kortizonun k si yok. Sağdan soldan okuduklarıyla yazıyolar. Ben saç için değil sadece yüzüme kullanıyorum hocam, biraz kuruluk yaptı ama 15 liralık nemlendirici, vazelin bile geçiriyor dert değil bunlar. Benim 1 hafta olmasında rağmen sarı tüylerimi siyaha çevirdi yanaklarımda zaten köse değilim her tarafım kıl dolu 🙂 ama bu insanlar dökülecek deyince insanın kullanası gelmiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Belki benim kıl köklerim güçlü belki zaten 1-2 seneye çıkacaktı ilaç hızlandırdı süreci 🤷🏻‍♂️ Hocam 60 tl fiyat iyiymiş sahte olabilir mi acaba "ilaç takip sistemi" sitesinden sorgular mısınız?

• İllegal bir şair kullanıcısına yanıt
    Ben bioxinin minoksidil almıştım 36 TL ye. Benimkiler orjinal. Minoxil e hiç iki katı para vermeye gerek yok ikiside tamamen aynı içeriğe sahip farklı markalar sadece. Minoxil sadece daha fazla reklamı yapılan ve bunun ekmeğini yiyen bir marka.
    Sakal için Minoksil'e başladım detaylı bilgi

Şu an kullandığım kutunun sorgulaması

Bildiğim kadarıyla hepsinin etken maddesi "minoksidil" yurtdışında farklı adlarlada satış yapılıyor. Ama dediğin gibi en çok bilineni minoxil. Bioxinin'i ezcacı tanıdığıma soracağım teşekkür ederim

• Hocam benim yanaklar da az çıkıyor babama sordum onun ki 25 yaşında çıkmış yani süreç uzu. bende eeose kullanıyorum sarı tüyleri siyahlaştırıyor 2 kutu aldım bitene kadar tam çıkar.

• İnşallah hocam

• ocak 20 gibi minoxile başladım yüzümde sadece ışıkta görünen sarı tüylerden başka hiçbirşey yoktu hatta bıyık bile yoktu kullanalı 2 ay oldu çene bıyık favoriler boyun hepsi tüylendi sakal formunda olmasa bile tüy gibi en azından dışarıdan belli oluyor iyice yanaklara dogru yayılmaya başladı 4-5 aya tam sakal olacak gibi
  • Beni biliyosunuzdur 1 hafta önce ilacı bırakmak zorunda kaldım.Çıkan sakallar yavaştan azalıyor.Farkediyorum.Oysa ki ben 3 ay kullanmıştım o bile etkili olmamış demek ki.

• Etkisini gösterebilmesi için en az 6 ay diyor zaten hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: İllegal bir şair

Etkisini gösterebilmesi için en az 6 ay diyor zaten hocam
    Aynen.Mecburen bırakmasam gitmezdi belki de...

• Sezgin yeni bir şampuan çıkmış diyorlar, haberin var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durum nedir ve bu ilaçta kortizon yok diye biliyorum var mı?

• cakibebek C kullanıcısına yanıt
    Kullanmaya dewamkee tüylerde ciddi artış var. İlaçta kortizon yok. O uzun uzun yorum yazan arkadaş sallayıp gitmiş...

• Dostum acaba boixcin minoxidil Forte %5 ürünü var.oda minoxil markasıyla aynı etkiyi verir mi

• off çok çirkin köse
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Boixcin ile minoxil markası arasında fark varmıdır sakal için bioxcin alsam

• quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

Boixcin ile minoxil markası arasında fark varmıdır sakal için bioxcin alsam
    çıkmıyorsa zorlama işte kabul et kaderini tipsiz olacaksın sakalın çıkmayacak bol bol jiletle
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Savasmi çıkarmak istiyorsun

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.