Şimdi Ara

Sakal için doktora gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş 20 oldu sakal yok. endikronoloji bölümünden randevu almayı düşünüyorum. Doktorlar ilgilenir mi yoksa hadi git 3-5 yıla çıkar diye baştan savar mı bilemedim. Daha önce giden eden var mı? Boşuna zaman kaybetmek istemiyorum

• Gittim hormon testlerine baktılar, genetik dediler. Böyle yaşamaya alış dediler. Hormon takviyesi için yaşın çok çok erken dedi. Hiç gerek yok dedi. (Ciddiyim) Ben de ondan sonra hiç sorgulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: klmung

Gittim hormon testlerine baktılar, genetik dediler. Böyle yaşamaya alış dediler. Hormon takviyesi için yaşın çok çok erken dedi. Hiç gerek yok dedi. (Ciddiyim) Ben de ondan sonra hiç sorgulamadım.

yaş kaçtı hocam?
  • boşver hocam sakalı ne yapacaksın.askerde her gün dert, iş hayatında sürekli kesmen lazım büyük ihtimal.normaldede arada bi kessen yüzün bütün tahriş oluyor, bi bakmışsın 3-4 gün sonra gene sakal çıkmış, yüzün yağlanıyor.
    hem pürüzsüz yüz daha zengin bi görüntü veriyor çok çocuksu bi yüzün yoksa :D boşver, avantajlarını tadını çıkar.
  • Benjamin Greeg kullanıcısına yanıt
    20 yaşındayım hocam
  • hocam jilet attığınız hâlde bile çıkmıyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3 kurusa 5 kofte

hocam jilet attığınız hâlde bile çıkmıyor mu?

bu durumun jiletle ilgisi oldugunu sanmıyorum. 15 yasımdan beri jiletle alırım ufak kılları
  • Benjamin Greeg kullanıcısına yanıt
    hiç jilet denemedim o yüzden sordum. bende de çıkmıyor. yaş 18

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'deki doktorlar hiçbir şey bilmiyorlar ki. Ateist , deist bilim adamlarının buldugu ilaçları verip , kullan 10 gün sonra gel demekten başka bildiikleri hiçbir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkmasın daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş sen kürtsün hayvan gibi çıkması normal?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.