Şimdi Ara

Sakal için Badem Yağı alma planım var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
9.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu konuda bayağı tecrübeliyim sizlere deneyimlerimi anlatayım ;

1) Badem Yağı sakal çıkartmak için sürülmez. Parlaklaştırır ve besler.
    2) Sarımsak, sakal çıkmayan yerlerdeki kökleri uyandırarak sakalların çıkmasını sağlar. Haftada 1-2 Kere sürseniz yeter.
    3) Kesinlikle sürerken yüzünüzde sarımsak kabuğu, tanesi vs birşey kalmasın yüzünüzde yara yapar(1 hafta sonra geçer :D )
    4) Masturbasyon sakal çıkmasını/Uzamasını engeller. Fazla yapanlar azaltmaya çalışsın.
    5) Sakal çıkmasını hızlandırmak için yüzünüze iyi bakmalısınız.(Sürekli yüz yıkayarak yada krem vs sürerek)
    6) Uykununda büyük bir önemi vardır.
    7) Bazı vitaminlerde önemli diyorlar şimdi aklımda değil yalan bilgi olmasın araştırırsanız bulursunuz.
    8) Sakal çıkarma serumunu önermiyorum. %100 sonuç alan görmedim daha.
    9) Hala sakal çıkmıyorsa yada çıkıyor ama uzamıyorsa hormonlarda sorun vardır yada genetiktir doktora görünmenizi tavsiye ederim.

Yukarıdakilerin hepsini denemiş olup, tecrübelerime dayanarak yazdım.iyi günler

• Tamamen genetik ile ilgili.
  • Biz sakal çıkmasın diye uğraşıyoruz adamın derdine bak yaw.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Minoxidil yıllardır kendim çevrem kullanıyoruz..Bu yüzden fazla getiriyoruz..Artık daha fazla getirip forumdan isteyen arkadaşlara da yollayacağım. Minoxidil ihtiyacı olanlar için orijinallik sorunu olmadan ve uygun fiyata yardımcı olacağım.

http://forum.donanimhaber.com/m_108988747/tm.htm

Konuyu inceleyin arkadaşlar , kafanızda soru işareti kalmasın..İletişime geçmeden önce Minoxidil hakkında detaylı araştırma yapmadan ve bilgi sahibi olmadan lütfen iletişime geçmeyin , araştırıp kafanıza yattıktan sonra iletişime geçelim..Zira ürünü aldığınız zaman kafanızda soru işareti olmamalı ve düzenli şekilde kullanmalısınız..

Herkese tedavilerinde başarılar

• EDİT: Sonuç, sakal çıkmayan bölgelerde çok dikkatli bakıldığında tüylenme meydana geldi, sakal olan bölgeler ise gözle görülür şekilde gürleşti.

@BcevikB

Sağolasın kardeşim @SendqrenS

Teşekkürler hocam. @ahmetemin05
  • quote:

Orijinalden alıntı: Körfezli89

EDİT: Sonuç, sakal çıkmayan bölgelerde çok dikkatli bakıldığında tüylenme meydana geldi, sakal olan bölgeler ise gözle görülür şekilde gürleşti.

@BcevikB

Sağolasın kardeşim @SendqrenS

Teşekkürler hocam. @ahmetemin05

Bende denedim geçen hafta şimdi bakınca olmayan yerlerde tüylenme var

Koku 2-3 günde az da olsa kaldi sizde koku durumu ne durumda oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala deniyormusun gözle görülür bir sonuç aldınmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CreativeOfTheDeathNight

hala deniyormusun gözle görülür bir sonuç aldınmı?

İlkten badem yağıyla sarmısağı karıştırıp sürdüm, 3 gun sonra sadece sarimsak surdum, 1 hafta sonra da yine sadece sarimsak surdum. Çıkmayan yerlerde gözle görülür sekilde hafiften artış ve yogunlasma oldu ancak sonrasinda okul basladigi icin devam edemedim.

Bence devam etseydim bayagi bi gizle gorulur artıs olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Celal Şengör -- 23 Kasım 2015; 11:59:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi internetten badem yağı siparişi verdim birkaç güne gelir. Badem yağını tam olarak nasıl uyguladın ?

Bugün sarımsak sürmeye başladım traş olduktan sonra sürdüğüm için fena bir şekilde yandı. Sende de böyle oluyor muydu ? Birde sarımsağı da nasıl uyguladın ? :)

Şuan sakallar ne alemde gürleşme oldu mu baya ?
  • Bende merak ettim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.