Bildirim
Sakal çıkma süresini hızlandırmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bu islemi hizlandirman mümkün degil.birak kendi nasil cikiyorsa o kadar sürede ciksin.müdahale yaparsan alerji olur sivilce olur daha cok üzülürsün -
kel merhem? -
quote:
Orijinalden alıntı: özgür41
arkadaşım bu imzayı en kısa zamanda değiştirdir kurallara uymuyor
Tablet sürüm ne yaa -
anket doldurmayla ne alakası onu açıklasana merak ettim
halk arasında yaygınlaştırmak için genelde yüzünü sakalı olan birine süreceksin ya da sarımsak sürmen lazım en etkili çözüm 5-6 kere jilet kullan amaçsızca git gel yap kesin özüm fakat tavsiye eder miyim HAYIR HEMDE HİÇBİRİNİ büyük ihtimalle gençsin ve daha askere gitmedin gidince her sabah traş olacağın gibi yüzünde hep tahriş olacak en iyisi ayda 1 filan kesmek -
quote:
Orijinalden alıntı: Saahin
anket doldurmayla ne alakası onu açıklasana merak ettim
halk arasında yaygınlaştırmak için genelde yüzünü sakalı olan birine süreceksin ya da sarımsak sürmen lazım en etkili çözüm 5-6 kere jilet kullan amaçsızca git gel yap kesin özüm fakat tavsiye eder miyim HAYIR HEMDE HİÇBİRİNİ büyük ihtimalle gençsin ve daha askere gitmedin gidince her sabah traş olacağın gibi yüzünde hep tahriş olacak en iyisi ayda 1 filan kesmek
Stajdayız,Son gün değerlendırme ıcın anket yapıcaklar.Hocalarda bızı heycanlandırdı sınav yapıcaklar vs diye.bizi kandırıyo gavat..Sonra görevlıye gozuktuk noluyo lae dıye.sakalları kesın gelın yoksa almam dedi.tamam dedık gıttık,geldık dıgerlerıne yapmıslar bıze anket mankette yok.3 dk durduk odada sonra herkes dagıldı.3dklık şey ıcın 1 aylık sakal gıttı.niye bu kadar takıyo dersenız;sakal oldugu zaman bı ozguven gelıyo :).
-
Ben arttırmaya çalışıyorum sen azaltmaya çalışıyorsun dostum.İlginç doğrusu. -
quote:
Orijinalden alıntı: ucak62
Ben arttırmaya çalışıyorum sen azaltmaya çalışıyorsun dostum.İlginç doğrusu.
eğer sende arttırmaya çalışıyosan aynı saftayız ? -
Sonra orman gibi olur görürsün. -
quote:
Orijinalden alıntı: aykts
quote:
Orijinalden alıntı: ucak62
Ben arttırmaya çalışıyorum sen azaltmaya çalışıyorsun dostum.İlginç doğrusu.
eğer sende arttırmaya çalışıyosan aynı saftayız ?
süreyi -
kedi çişi -
olum manyakmısın ya ne gereği var iyi düşün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X