Şimdi Ara

Sakal Çıkarma Yöntemleri??? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
321
Cevap
15
Favori
549.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sarımsak, diş macunu gibi gafletlere düşmeyiniz, arkadaşım yapmıştı suratı çok fena yandı hala dalgasını geçeriz...
  • krşim bk bu dedkleri yap en ğeç 2 ay snra sakllarn çıkar ilk önce bulabirsn bi tane ustura al bulamssan jiltlede olr jileti asagıdan yukarı çapraz yani hr türlü şeklde yp tıraşına yap yüzn tahriş olacak ama değer..işte en öenmli ksm tıraşını oldn şmdi sıra limonda limonu tıraş yapdığn bölgeye sür ve 2.3 dakika kadr bastıra bstıra masaj yp yüzn kızarak sızlayack ama o sızlamalr sana sakl getirck unutma.. niye limn diye soracak olursn limn yüzndeki kıl uçları besler hemde muhdeşm bir doğl asitdr. he bide traş losyonu diye bir şeyler satılıyor e vitaminli diye onuda sabh evdn çıkarken yüzüne sür hm cldini rahtlatır hmde gn boynca kıl uçlarını besler bu dedikleri sabırla yaprsn sonucu görrsn yk 2 gn yapdktn snra sıkılırsn başını taşlara vurursn hacıı

• Sarımsak sürmeyi bilmiyorum da yemeyle ilgili yazan arkadaşlar olmuş. Kesinlikle bol sarımsak yemenin sakal uzattığı falan yok. Allahın her günü yiyorum ama sakal aynı sakal. ( sakal için değil sevdiğimden yiyorum bu arada )
  • Vay be bizde sakallari kesmeye useniyoruz :)

Kuafore git haftada iki kere ustura vursun bak bakim noluyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan6894

Yahu uğraşmayın saçla sakalla bak sonra başa çıkamazsınız benden söylemesi

hocam hangi yöntemle ciktı en son hangısini önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler babam jilet vurma dedi 17 yaşındayım napmalıyım

• tabiki en etkili yontemlerden biri minoxidil. yorumları okuyun bence.

http://forum.donanimhaber.com/m_39071013/tm.htm

• Beyler, sakalı çıkmayan gençlerin bunu sorun yaptığını görüyorum. Bazı doğal yöntemlerle sakal çıkış sürenizi kısaltabilirsiniz. Örneğin maya gibi maddeler kıl köklerini besler ve tüy oluşumuna sebep olur. Bu önereceğim maske ile daha kısa sürede sorununuza çözüm bulabilirsiniz. Aynı zamanda da cilt bakımınızı yapmış olursunuz.
    Ayrıntılı bilgi için:
    http://www.fiskosta.com/sakal-cikarma-yontemleri.html
  • sakal için genelde sarımsak diyolar ama uygulanışı hakkında pek bilgi yok ezipdemi sürecez
  • ups

• quote:

Merhaba sayın arkadaşlar bu konuda nasıl sakal çıkacağını paylaşalım bende dahil olmak üzere sanırım birçok arkadaş merak ediyordur bunu yorumlarınızı paylaşımlarınızı bekliyorum...
    Saygılar,Sevgiler

Çıktımı peki sakalların?
  • Beyler konuyu güncel hale getirelim yeniden. Bende aynı durumdan mağdurum yaş 17.

• quote:

Yahu uğraşmayın saçla sakalla bak sonra başa çıkamazsınız benden söylemesi

Konuyu güncel yapalım beyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthologia

quote:

Orijinalden alıntı: alialakus

Orhanin sakali cikti krdsm ben onla konustum bir benimki cikmadi yas 18 oldu sadece sari tüy ler var of of @Crown`Clown

kardeşim valla bak uğraşma yaşımızda aynıymış seninle gerçi yarın 19 oluyorum söyliyim bak benim sakallar cıktıkca cıkıyor, çok zor durum
    askere gidicegim nasıl traş olacam gün gün onu düşünüyorum. yapma uğraşma bak

Up

• quote:

Merhaba sayın arkadaşlar bu konuda nasıl sakal çıkacağını paylaşalım bende dahil olmak üzere sanırım birçok arkadaş merak ediyordur bunu yorumlarınızı paylaşımlarınızı bekliyorum...
    Saygılar,Sevgiler

gidiyorsun güzel bir berbere sakal çıkması için ustura vurdurtmak istiyorum diyorsun o ayarlıyor kendin jilet falan burma ayarsız olur yada ali taran gibi elmacık kemiklerinde sakal çıkar
  • gidiyorsun güzel bir berbere sakal çıkması için ustura vurdurtmak istiyorum diyorsun o ayarlıyor kendin jilet falan burma ayarsız olur yada ali taran gibi elmacık kemiklerinde sakal çıkar
  • Selamlar konuya son cevap bu ayın 9'unda yazılmış o yüzden uplamakta beis görmüyorum.

Sakal çıkarmak isteyen arkadaşlar her gün çift bıçaklı jiletle tıraş olsunlar. Köpük kullanımı fark etmez yeter ki jileti teninizde hissedin. Yaklaşık bir ay içinde çıkmaya başlar. Sonra da önünü alamazsınız zaten.

Test edilip onaylanmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neodyum

Selamlar konuya son cevap bu ayın 9'unda yazılmış o yüzden uplamakta beis görmüyorum.

Sakal çıkarmak isteyen arkadaşlar her gün çift bıçaklı jiletle tıraş olsunlar. Köpük kullanımı fark etmez yeter ki jileti teninizde hissedin. Yaklaşık bir ay içinde çıkmaya başlar. Sonra da önünü alamazsınız zaten.

Test edilip onaylanmıştır.

Sakal çıkarmada jiletin bir etkisi var mı o kadar? Yani jiletten jilete farkediyormu
  • Olympooos kullanıcısına yanıt
    Biz çift bıçaklıyla denemiştik. Ama tek bıçakta da çıkar sanırım.

• şuradaki sakal çıkarma yöntemini aynen uygulayıp güzel sonuç aldım bilginehttp://www.saglikuzmaniniz.com/dogal-yolla-hizli-sakal-cikarma-yontemi/
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.