Şimdi Ara

SAKAL ÇIKARMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 yaşındayım.Sakal çıkarma yönetemi bilenler yazsın lütfen.Ayrıca çene altıma aşağıdan yukarı jilet vuruyorum.Yanlış mı yapıyorum.Ters miçıkar.Cevaplarınızı merakla bekliyorum.Herkese teşekkürler.

• Öncelikle foruma hoşgeldin

Arkadaşım sakal çıkma işi genetik ve hormonaldir ayrıca jileti yanlış şekillerde yüzüne sürersen kıl dönmesi olabilir hiç uraşma zaten okulda sıkıntı çekersin ben haftada iki kez traş olmak zorunda kalıyorum

istersen bu siteyi bir incele :http://www.herturlu.org/sakal-cikarma-yontemleri/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevapveren62 -- 5 Şubat 2013; 15:37:14 >

• Merhaba arkadaşlar yaşım 17 sakalım çımaya başlıyor ama gözümün altlarına doğru çok var yani normalin yukarısında hiç kesmedim berber bir defa makine tuttu bir daha tutturmadım dökülürmü o tüyler cımbızla çekecektim ama iz bırakıyormuş ne yapıyım şimdi ben ?(Ayrı konu açmak istemedim lütfen yardım edin)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Merhaba arkadaşlar yaşım 17 sakalım çımaya başlıyor ama gözümün altlarına doğru çok var yani normalin yukarısında hiç kesmedim berber bir defa makine tuttu bir daha tutturmadım dökülürmü o tüyler cımbızla çekecektim ama iz bırakıyormuş ne yapıyım şimdi ben ?(Ayrı konu açmak istemedim lütfen yardım edin)

Makineyle aldır yine oraları yoksa daha çok çıkar sanırım ya da ağda yapabilrisin sadece o bölgelere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCnR06

quote:

Merhaba arkadaşlar yaşım 17 sakalım çımaya başlıyor ama gözümün altlarına doğru çok var yani normalin yukarısında hiç kesmedim berber bir defa makine tuttu bir daha tutturmadım dökülürmü o tüyler cımbızla çekecektim ama iz bırakıyormuş ne yapıyım şimdi ben ?(Ayrı konu açmak istemedim lütfen yardım edin)

Makineyle aldır yine oraları yoksa daha çok çıkar sanırım ya da ağda yapabilrisin sadece o bölgelere.

makineyle alınca ne olur ilerde artarmı? tuzlu limon flan deneyimmi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrCnR06

quote:

makineyle alınca ne olur ilerde artarmı? tuzlu limon flan deneyimmi

makineyle artmaz diye biliyorum.Ağda daha iyi bi çözüm olabilir aslında evde yapabilrisn

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal Çıkarma Yöntemleri???
    16 yıl önce açıldı
    Sakal- Bıyık Çıkmaması
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.